Sari la conținut

ebdesign

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ebdesign

  1. Nu mai inteleg totusi care este cel mai bun ghidon pentru oras si manevrabilitate?
  2. ca sa fiu mai bine inteles pun asa o schita si poate lume ma ajuta cu un sfat. Mentionez e o privire de la volan.
  3. Da stiu ca a cazut motoru.Volanu e schimbat dar nu stiu ce marca e. Mesaj completat La mecanic nu ma duc ca ma suge de bani...si defapt nici nu stiu vriun mecanic cinstit pe la noi.Sunt deja deprins sa-mi repar singur fieru.
  4. Legat de ulei am vazut intr-un tutorial ca turnau in furca Castrol Dextron III nu stiu de ce si nu stiu daca e mai bine.acuma cu aceasta furca am si eu probleme destul de neintelese de mine.Pe linga sunetul fier pe fier ma este si asa o situatie: Cin merg pina la viteza de 40km/h tot e bine si frumos dupa care simt ca mult mai multa forta imi trebuie ca sa tin volanu drept si anume in miina dreapta se simte mult mai greu volanu.Dupa care ma uit din mers la furca si vad ca jugul de jos al volanului sta perpendicular cu directia mesrsului iar jugul de sus sta putin inclinat spre dreapta.Acuma daca ridic viteza motoru merge drept fara ca sa o ia in dreapta.Si mai adaug ca la curba in dreapta e foarte greu de controlat motocicleta dar curba in stinga e mult mai simplu.Acuma nu stiu eu sint de vina sau furca e strimba?
  5. La 600 e putin altfel prinderea.Acuma e nevoie de metal fffffffffffoarte tare! Mesaj completat Spune-mi te rog la gropi nu era un sunet in furca de parca ar fi fier pe fier? Si asta nu permanent doar la denivelari deosebite.
  6. Si care ar fi diferenta majora intre aceste 2 prinderi? ca nu se atinge si motoru la cadere si se incovoieste doar placa de metal?
  7. pai eu de ce as vrea protectie...? Fiinca sunt incepator,chiar daca cad asa incet nu as vrea sa vopsesc moto saptaminal.Si nu stiu ce sa aleg crash-pad sau crash- bar?
  8. Sal,la tine vopseaua e matt ? E culoarea originala ? Mesaj completat Salut stie cineva daca merita sa pun asa protectie de 80 eur sau mai bine crash paduri? Mesaj completat Adica asa ceva..
  9. Faru e tocmai ce imi doream si eu......cred ca e motoru lui: george05 arata tare de tot!
  10. Oameni buni de unde aveti asa crash-paduri nebune,mari si grase??? Caut caut si nu mai gasaesc asa ceva..va rog spune-ti... Da... buna e intilnirea hornetistilor pacat ca nici decum nu am posibilitate sa ma alatur
  11. Pot sa intreb ce ghidon exact ai pus? Si este vreo diferenta la manevrabilitate? (ca stiu ca ai tras un test) Multumesc
  12. ebdesign

    Yamaha XT660X

    Salut ,dar cum "inghite" denivelarile drumului,gropile...?multumesc
  13. Apropo cum va pare chair forma farului spate? (dupa restyling-ul handmade)
  14. Eu personal cred ca e foarte ok,imi pare chiar ca e mai bine decit original.
  15. Rezultatul: si putin video: http://www.youtube.com/watch?v=VSX1EDg1Doo
  16. Uite la topicu streetfighter. Mesaj completat Am instalat codita ..arta fffff bine...chiar si ziua.Cum fac poze le pun pe forum.
  17. Da sa stii ca am vazut foto cu vespea ta ---e bestiala.
  18. ebdesign

    Yamaha XT660X

    Vreau sa spun ca Xt 660 are un pret bun in general,am tot cautat prin concurenta si nu prea am gasit la banii de XT altceva de nivelul ei ,asa ca cred ca e destul de buna...cu toate ca nu am mers pe ea.Eu personal as da 2500 euro pe asa ceva.
  19. Pai a avut si eu de gind sa imi pun asa ceva dar,ledurile sunt prea grupate si eu am vurut sa am altceva...dar oricum cred ca ar arata bine si cu aceste becuri. Mesaj completat Pai am facut-o foarte simplu ,am gasit leduri care sunt in unite intr-o linie si imbracate in silicon ,dupa care le-am incleiat pe sticla si asta e.
  20. Cica sunt bune de la T-REX acuma vreau si eu sa-mi iau. Mesaj completat Salut tuturor,am avut de vopsit codita la Hornet si daca tott am desfacut-o mam gindit ca iar sta bine cu un far spate cu leduri dar tot fiindca nu aveam 50Eur pin buzunare am gindit sa fac ceva....individual,care poate va va prinde bine si voua.Aruncati o privire.....Acuma ramine sa o monetz sa vad ...cum e pe viu.
  21. Oooo multumesc, apropo cit a costat ?
  22. Salut stiu ca pe aici sunt hornetisti care au crash pads (sliders) de la T-REX am si eu o intrebare ... sunt oare la fel cele pu Hornetu din 2006 cu cele din 2003 Pc36,fiindca pe ebay vad ca sunt doar pentru Hornet 2004-2006 ? Multumesc mult de ajutor. Mesaj completat la pc36 2003 H11 sunt cam scumpe.
  23. Super de folos multumesc mult Mesaj completat Apropo am vazut un tutorial unde omu baga castrol ATF Dextron III in furca oare e normal asa ?
×
×
  • Creează nouă...