Sari la conținut

caciapercius

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de caciapercius

  1. Cat ulei intra in motor la schimb, poate sa-mi spuna cineva cu exactitate...?? Cu tot cu filtru schimbat binenteles. E vorba de Hornet 600cc an 2000...merci fain.
  2. Din tot ce am citit si tot ce am auzit si am avzut....cred ca asa s-a intamplat. A vrut sa forteze trecerea caii ferate, barierele fiind in curs de coborare, motiv pentru care a accelerat puternic ...din pacate ...nu a reusit sa treaca.
  3. La Sag , la Maxi Scooter, am schimbat eu cauciucurile acuma o saptamana. Acolo costa 60 lei sa schimbi ambele cauciucuri cu tot cu echilibrat...banuiesc ca doar cel de pe spate o fi 30 lei cu echilibrat. Asta incluzand si demontat si montat roata de pe motocicleta.
  4. Resitza- Carasebes sau si mai fain Resitza- Anina....
  5. Zi-mi un pret pentru manusi....minim....restul nu ma intereseaza.
  6. Eu am 184 si vreo 90 kg si tot Hornet conduc asa ca nu-ti fa nici un fel de problema in privinta asta. Tot incepator sunt si eu si prima mea motocicleta este acest Hornet, nu am avut si nu am condus altceva in afara de un CZ de 150 de la scoala de soferi si un Kawasaki ER5 vreo 5 minute. Deci asi putea spune ca am inceput absolut clar cu acest Hornet iar ce-ti pot spune este ca ma felicit ca nu am ales o cotocicleta cu cilindree mai mica. Trebuie doar sa fi atent, constient si nu uita "acceleratia e in mana ta" motocicleta face ceea ce faci tu chiar daca are 600 cmc totul depinde de tine, bafta si nu ezita sa o cumperi. Acuma eu nu stiu cum sunt alte motocilete pentru ca nu am condus altele, dar Hornetul imi place, este o motocicleta puternica capabila de multe lucruri, iar tocmai acest lucru iti da satisfactie chiar daca mergi normal in 4000-5000 ture. Tu conduci motocicleta, nu ea pe tine, tu trebuie sa fi stapanul ei si va face ceea ce-i vei cere numai sa-ti cunosti limitele ......
  7. Eu am 184 cm si inca nu mi-a spus nimeni ca arat caraghios pe Hornet. Ajung cu toata talpa jos cand stau pe loc ceea ce imi confera o siguranta pasiva ridicata. Am facut un drum in afara orasului de 100 km, consulul a fost de 4,24, atata am alimentat la pompa dupa ce la plecare am facut in prealabil plinul. Eu unul nu am mers foarte tare cu Hornetul, la drum intins in afara orasului aveam o viteza de croaziera cam de 100-120 iar maxim, la unele depasiri i-am dat 140. Pana la viteza de 120 km totul este placere, cand trec de aceasta viteza simt vantul mai tare iar o parte din placere se transforma in emotii,teama.....sunt incepator, poate dupa multi si multi km totul va fi altfel. Am iesit la plimbare cu cativa prieteni cu diverse motoare dar trebuie sa va marturisesc ca nu m-am putut tine dupa ei, de fapt nici nu am incercat, eu mi-am continuat drumul in ritmul meu fara sa trec de limita sigurantei . Astfalt uscat si numai bine.
  8. Multumesc George, uite si motocicleta mea
  9. Va salut pe toti, acesta este primul meu post pe acest site si m-am decis sa-l fac aici intrucat sunt si eu un posesor de Hornet. Urmaresc acest site de ceva vreme.....de cateva luni iar de putin timp mi-am facut si cont aici. Totul a pornit prin aprilie cand un prieten si-a luat o motocicleta, un Kavasaki ER5 si mi-a dat sa fac si eu o mica tura, intr-o parcare undeva in afara orasului. De atunci m-i s-a pus pata pe motocicleta , am vrut si eu dar habar nu aveam de nimica, nici de marca nici tip, motorizari, cilindree, totul pentru mine era total strain si pe deasupra nici nu aveam permis de conducere pentru categria "A" Trebuie sa va mai marturisesc, ca sa va dati seama cat de afon eram in ale motocicletelor, ca atunci cand m-am urcat prima data pe acel Kavasaki ER5 ,atunci am aflat si prima data care este frana, ambreiajul si cum se schimba vitezele si de unde La o zi dupa ce m-am dat cu acel motor, mi-am depus dosarul complect la scoala de soferi pe care de vreo 3 zile am si terminat-o, cu alte cuvinte mi-am laut permisul de conducere si pentru categoria "A". Intre timp evident ca am si inceput sa caut motociclete, ma uitam pe net pe siteuri, sa vad modele, firme, ect ect sa vad ce-mi place mai mult sa vad ce m-i s-ar potrivi mie si ......m-am oprit la Hornet. Un Hornet de 600 cmc , galben din 2000, foarte frumos Cred ca am deja facuti cu ea 100 km Nu i-am dat mai mult de 7 mii de ture. PS.Mi-au trebuit cateva zile sa citesc toate posturile de la rubrica Hornet
×
×
  • Creează nouă...