Sari la conținut

Mihai.M

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso ML

Mihai.M's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu a pornit fara soc. Amestec sarac sau trage aer fals pe undeva? Intentionez sa o desfac in weekend sa vad cum arata membranele si tuburile care intra si ies din si in carburator.
  2. Recent motorul a inceput sa porneasca greu cu socul tras, oprindu-se dupa cateva rotiri la primele incercari de pornire. Dupa ce porneste relantiul e instabil, tobele se inrosesc si aerul de pe evacuare e foarte fierbinte. Dupa ce ajunge la temperatura de functionare revine totul la normal. Ce sa verific?
  3. Ce mecanic imi recomandati pentru schimbat head gaskets (chiulasa, poate si supape) la Pegaso ML? Garnituri am gasit pe Romimoto. Urmeaza sa vad ce preturi sunt si la reprezentanta.
  4. Deoarece glezna mea se reface destul de bine m-as baga la iesirea de la Dobarlau cu cortul. Mai merge cineva in regimul asta sau v-ati gandit la alta tura pentru weekend? --- Se baga cineva la traseul asta? https://www.facebook.com/event.php?eid=216704798376880 Nu e propus de mine, dar arata interesant.
  5. Drumul e impartit in doua parti (oarecum) egale: - "Forestier", format predominant din balti adanci cu noroaie - Urcari (de inclinatie medie si mare), formate din pietre mari si ceva nisip Nu e o tura de adventure, pentru ca nu are o destinatie atractiva. E o tura interesanta de antrenament pentru hard-enduro totusi, avand suficiente obstacole de dificultate medie/mare.
  6. Nu e in ghips. Merg pe el, dar simt ca s-a intins ceva acolo. O sa merg sa-mi fac o radiografie sa fiu sigur. O sa lucrez la dat gaz pe coborari in mediu controlat (circuit de motocross) dupa care pun antrenamentul in practica in turele urmatoare. ;-) Pana la statia meteo. De acolo doar Zidaru a incercat sa urce si aproape a reusit. Acum abia le transferam intre noi. Dupa alegem unele si le urcam si aici!
  7. Ne-am intors din tura. Unii intregi, altii cu entorsa la glezna. :-) Trimiteti pe PM adresele de email sa va dau acces la folderul cu poze!
  8. Merg de azi sa fac plinul! Ne vedem la 8:30 la Academie. SUN_83 are numarul meu de telefon, daca nu ne gasim.
  9. Eu am rezolvat problema cu coborarea lichidul, sus pe munte, cand m-am plictisit sa merg cu motorul aproape de linia rosie. Solutia a fost sa scot busonul de apa de pe radiator si sa-i curat garniturile de cauciuc cu mana. Dupa asta mi-a tras inapoi apa din vasul de expansiune si a inceput sa mearga la temperaturile obisnuite (60-90 grade). Prin urmare va recomand sa va uitati al starea respectivului buson si eventual sa va ganditi la a-l inlocui. Daca nu face vacuum acolo nu mai trage apa inapoi din vasul de expansiune in radiator.
  10. Change of plans! S-ar putea sa vin si eu Duminica cu voi pe tura! Sambata aparent va ploua...
  11. Din pacate nu pot sa merg cu voi weekend-ul asta. Se anunta ceva pentru saptamanile urmatoare?
  12. Confirm ca am fost pe tura weekend-ul trecut cu SUN_83. A fost o experienta deosebita din toate punctele de vedere!
  13. Nu am primit email-ul tau! Nu pot sa ies week-end-ul asta. Ce iesiri ai programate pentru saptamanile viitoare?

×
×
  • Creează nouă...