Sari la conținut

F1sh

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    gas_canu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti - S1
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Suzuki GS 500
  • Numar Moto
    B 22 BXY

F1sh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Meciul Olanda - Brazilia incepe la ora 17:00. La ora 21:30 e Uruguay-Ghana. E cazul sa mai fac rezervare?
  2. Ma pot duce eu, tot imi e in drum spre munca. Dar as vrea sa stiu cati suntem, sa avem loc toti. Later edit: Putem incerca un telefon la numarul 0768.789.979 pentru rezervare. Bordo
  3. 1. Intamplator m-a deranjat modul in care ti-ai spus parerea despre "tot poporul" (referitor la mine), aerul tau de superioritate, de mascul alpha, veteran in cartier, etc... (cum vrei tu sa-i spui). 2. Pe mama soacra tu ai adus-o in discutie cand ai vrut sa o pui sa voteze. Propun sa ne vedem vineri la bere, si sa reluam civilizat discutiile. Numai bine!
  4. Nu inteleg de unde incepe problema ta cu mine. Stau in zona asta de cand ma stiu, iar intamplator mi-am luat si mobra de curand si joi am raspuns prezent la sedinta. Daca nu-ti convine in Bucuresti, exista o comunitate de motociclisti si in Brasov unde o poti duce si pe mama soacra: Comunitate Brasov Asfalt uscat.
  5. Multumim pentru bun venit Shadow. Toata lumea pe care am cunoscut-o Joi la sedinta e super ok. Abia astept prima iesire cu echipa pe motoare. Sunt pentru mutat sedinta VINERI.
  6. Salve, Nu ma dau cu gel. Inca unul pe lista. Propun sa schimbam regula, si sa ii punem pe cei cu vechime din cartier sa ne faca cinste.
  7. F1sh

    cine iese?

    De acord, mai ales ca dupa ora 22:00 deja se face putin mai racoare, iar traficul se mai destinde un pic. Acum sa ne intoarcem la subiect: Sambata 19 iunie, impreuna cu cativa colegi (in total vreo 4) incercam o tura de 2 zile pana la Bulgari, mai exact la veliko tarnovo, sau chiar pana la Pleven daca ne tin oasele. Cine doreste sa ne insoteasca, sa-mi lase un PM sau un telefon la numarul din semnatura pentru mai multe detalii. Poate ne intalnim vineri seara undeva in centru sa discutam detaliile. Un mic sumar: Departure: BucureÂşti, centre 1Leave BucureÂşti 2Take E70 / E85 / DN5 Entry into BulgariaEntry into Bulgaria 3Continue along: E70 / 2 4Continue straight on 5At the roundabout, take the 3rd exit Continue along: E85 / 5 6Arrive in Veliko Tărnovo Destination: Veliko Tărnovo, centre Bucuresti - Veliko Tarnovo
  8. Mai adaugati un vecin pe "lista de intretinere" va rog. Alex zona Turda/Ion Mihalache cuplat cu un GS 500 Albastru (B 22 BXY) de vreo 2 luni. Multumesc.
  9. F1sh

    cine iese?

    Eu sunt dispus oricand, incepand cu ora 20:00 sa bantui pe strazi. Am tot ce-mi trebuie. Zona Turda/1 Mai. Alex
×
×
  • Creează nouă...