Jump to content

Merenptah

EX+
 • Content Count

  1,611
 • Joined

 • Last visited

About Merenptah

 • Rank
  cu probleme la mansarda

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  atillawoman

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  in brate la pisi meu
 • Carnet moto din
  DA, BAH, AM SI D-ALA: 24.11.2008
 • Motocicleta
  honda xlr 125 r
 • Numar Moto
  indubitabil
 • Club
  world of warcraft

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  de jucarie
 • Interests
  sa dau foc la mobra

Recent Profile Visitors

7,238 profile views
 1. p.s. intrebare pentru apasu: daca de halauin ai venit in rochie de mireasa (si ai mai si aratat jarteaua ), de 1 martie vii cu martisor in pept?
 2. Merenptah

  Scoli Moto

  dap, aceea este scoala. p.s. am facut la ei scoala, dar n-am stiut pana azi ca au site .
 3. heu pot sa cehtesc dhedicatiile, macha-ti-as? cha-mi trebe chauciuce noi la mobra. hai cha-ti liphesc banii pa frunte, ca la bhastani, sa-ti traiasca familia.
 4. la multe luni impreuna pisi meu dulce :* :x

 5. pentru a se mobiliza mai multa lume. eu nu stiu unde este locatia, spre exemplu. apoi altii poate nu pot si lasa ce au de dat la cei care pot merge. super, si-asa nu te-am vazut de un car de vreme . vezi sa intarzii, ca sa am motiv sa ma iau de tine . off-topic: cata rautate poate sa existe in unii oameni. mi-ar fi jena de mine insami in locul unora.
 6. bine, mon cher FCA. fie ca tine. iti spun doar un singur lucru: este mai usor sa previi, decat sa repari. iar el a afirmat singur ca ar fi trebuit sa conduca preventiv, pentru ca, asa cum a afirmat tot el, avea 80 la ora in localitate. deci macar vina morala o are, daca legea te disculpa de vina fizica, intrucat femeia traversa prin loc nepermis. multumit?
 7. ai sa ramai uimit, dar cunosc destula lume care conduce regulamentar. de-aia este lege, ca sa o respecti, nu ca sa o incalci. pentru ca atunci cand sta cineva in mijlocul strazii sa ai timp sa franezi, sa eviti etc. cum poti sa spui ca nu avea nici o vina cand mergea cu 80 in localitate? dar daca era maica-ta in mijlocul strazii, strangandu-si cartofii de pe jos, ca i se rupsese sacosa si venea initiatorul topicului cu 80 prin localitate ca deh, cine dracu merge cu 50? sau daca femeia aceea este a nimanui nu-i om si putem sa trecem cu mobra peste ea? cu astfel de conceptii va duceti pe copca s
 8. ar fi bine inainte de orice sa ne gandim ca sunt totusi oameni si sa lasam deoparte rautatile. nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletele lor, intr-o tara straina, unii probabil cu copii acasa, acum ramasi in strada, fara bani, in frig. am pe-acasa niste haine de dat. nush daca am cum sa ajung acolo maine, dar as vrea sa le dau cuiva care ajunge maine pe-acolo.
 9. daca taceai, filozof ramaneai. sau mai bine taci, ca sa nu risipesti orice indoiala in privinta prostiei. iti recomand o carte de etnografie si folclor, ca sa vezi cam de unde si de cand se trage semnificatia martisorului. si de 1 sau 8 Martie? am o chitara clasica, daca ajuta la ceva .
 10. poate chiar mai devreme de mai, sa prinzi cat mai mult din sezon . succes.
 11. erai in localitate si aveai 80 la ora. asa se intelege cel putin din cele scrise de tine. chestia cu "prevenii un accindent numai atunci cand ti'ai dat seama de ce intentii are acel pieton/ participant la trafic" se aplica, cu putin noroc, numai atunci cand conduci regulamentar. sanatate si incearca sa te gandesti ca ai gresit.
 12. ma gandesc ca ar fi frumoasa o petrecere de 1 martie. intrarea sa se faca pe baza de: - fetele: martisor in pept; - baietii: ghiocei . muzica: pentru toate gusturile, de preferat dansanta, pentru ca distractia sa nu fie doar statica. concurs pentru cel mai frumos/ original martisor, cei mai multi ghiocei adusi de cineva etc. poate parea pueril, dar 1 martie este o traditie romaneasca, din pacate transformata in ceva comercial, martisorul s-a transformat in cadou, cat mai scump, cat mai fancy etc. in opinia mea ar fi frumoasa o petrecere care sa ne aduca aminte semnificatia anum
×
×
 • Create New...