Sari la conținut

Ionutz2oo0

Membru
  • Număr conținut

    289
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ionutz_shark2006

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Motocicleta
    Honda CBR125R
  • Numar Moto
    B 892 PMI
  • Club
    nu fac parte

Ionutz2oo0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. de ce vrei cauciucuri mai groase?ce e asa greu sa intelegeti ca oamenii aia care au proiectat motocicleta nu au pus gume de 120 pe spate? de ce vreti voi sa stricati ciclistica aia nu inteleg. plus ca suprafata de contact cu asfaltul va fi mai mare automat o Vmax mai mica...plus ca va trage si putin mai greu.
  3. castrol/motul alea de la procycle sunt ok, ala de frane e bun rau de tot de la ei.
  4. stai linistit, eu cu cbr'ul am iesit cu carenele zgariate si sparte/fara carene laterale si am mai iesit si cu carena fata prinsa cu soricei...deci eu zic ca nu e o problema..
  5. sau o lasi asa si mergi cu ea cum e...o sa cazi si tu, nu exista motociclist care sa nu fi cazut macar o data..
  6. eu zic ca ajungi sa folosesti mai mult motorul...ca incepi prin februarie/martie si termini prin decembrie daca nu ninge...traficul nu e asa nasol cum va tot plangeti toti...conduce-ti si voi in alte orase din Europa si mai discutam dupa...Atena si Nice atat zic..
  7. stai linistit ca si la 125 poti sa te trezesti cu 100 la ora prin oras. Arunci cu banii aiurea din punctul meu de vedere fiindca dupa 4-5 luni o sa incepi sa te intrebi de ce nu ai luat ceva mai mare si mai puternic.
  8. Schimb pe la 2500-3000 daca am timp si chef, daca nu...schimb pe la 7000...pun Castrol GP1 Racing 10w30. Plm cel mai rapid l-am schimbat la 1500-1700 si cel mai mult am stat vreo 10-11k cu acelasi ulei. Cel mai bine, pune Castrol...doar ca e greu de gasit in RO si e si scump. Ah mai merge si motorex, e destul de bun. am eu acum in ea Motorex si e ok. Spray-ul cu teflon are avantajul ca iti sta pe lant, e mai lipicios...nush cum sa explic.
  9. pai asa mergeam si eu tinand cont ca o parte din strada mea de vreo 1.5-2km era neasfaltata...treb sa il cureti o data la 500km...motorina, periuta de dinti, carpa si spray de lant...Eu foloseam din ala de la MOTUL ala cu teflon sau cu ce naibii e...acum folosesc de la Castrol. Ce ulei folosesti?MOTUL?
  10. in Bucuresti cand trebuie sa ajung de la A la B si e foarte aglomerat prefer motorul dar daca chiar ma grabesc...
  11. Depinde cum te porti cu el... Ala original dupa vreo 8-10k era mort...plm nu am avut grija de el prea mare plus burn-out'uri plus broscute din cand in cand si plm s-a dus repede...asta pe care il am acum, m-a tinut aproape 20k...acum cade si nu mai am unde sa il mai strang...ideea e ca daca il cureti din 500 in 500 te tine.
  12. din 4k in 4k? sau din 40k in 40k? aiurea...nu cred ca il schimb nush...stiu ce trebuie desfacut. la frana spate nu am de gand sa ma ating de ea..placutele mele de pe spate dupa 30k arata ca atunci cand am luat moto, asa mult folosesc spatele...pe fata schimb o data la 10-12k sa zic...dar depinde mult de cum merg..Lant nush ceva DID tre sa iau..cred ca si gume imi trebuie...nici eu nu mai stiu..tre sa vad cat mai costa niste pirelli mt75...alea sunt super super bune, sau cel putin eu sunt super multumit de ele.
  13. sincer nu ma supar ca arata mai bine...arata mai bine si recunosc asta. Nu se strica, dar CBR'ul e bulletproof daca stii ce zic. Ideea e ca oricum pt cineva care isi ia A'ul sa isi ia moto de 125 mi se pare absurd. ca motoare au aceasi putere...plm eu prefer CBR'ul fiindca am mers si cu una si cu alta si e mult mai manevrabil CBR'ul...in fine, tot masina e cea mai buna solutie:))vara nu transpiri, toamna nu te ploua...iarna nu ingheti. Nu tre sa cari echipamentul dupa tine..
  14. Ia macar ceva de 250cc. Nu merita sa iei 125 fiindca da zici ca in oras e suficient dar nu e chiar asa. Eu nu as recomanda R125'ul si stiu ca multi de pe threadul asta or sa imi sara in cap dar ciclistica aia e o mizerie. Daca vrei sa nu te doara buzunarul cand o sa cazi, fiindca o sa cazi candva...ia un super-moto. Sau vezi CBR125, e super fiabil, nu prea ai ce bani sa bagi in el si nu se strica NEVER EVER!
×
×
  • Creează nouă...