Sari la conținut

turbokompressor

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de turbokompressor

  1. Multumesc! multumesc! am oprit-o instantaneu cand am vazut ca nu coboara... dar mi s-a parut interesant/ciudat ca sambata dimineata, destul de cald afara, a pornit si a revenit la ralanti iar azi,mai frig, am avut aceeasi problema ca vineri seara...
  2. Buna ziua! Am un Ducati Monster Dark 583cmc din 2001, carburatie(sunt innebunit dupa ea,e o motocicleta perfecta). Vineri seara m-a prins ploaia iar dupa cativa kilometri motorul nu mai cobora sub 3000RPM nici cand era motocicleta stationara la ralanti,nimic; am ajuns acasa si am acoperit-o. Sambata dimineata a pornit fara probleme, socul mergea,totul bine... Luni dimineata, pornesc motocicleta, socul la maximum, porneste, reduc socul pentru ca urcase in turatie dar motorul continua sa urce aproape de 7000RPM iar eu il opresc; repornesc, acelasi lucru: se duce la 7000RPM cu clapeta de soc in pozitia 'inchis', iar opresc.Am incercat si a treia oara,acelasi lucru...asa ca am oprit-o imediat si am luat masina. Ce pot face, care este cauza?(ma intereseaza parerea celor care s-au confruntat cu aceasta problema)
  3. eu am schimbat cauciucurile la anvelopemoto.eu -strada Spataru Preda; de fapt,acolo doar mi-au scos rotile pentru ca nu aveau aparatele necesare scoaterii cauciucului de pe janta si le-au dus in alta parte unde au fost inlocuite cauciucurile vechi cu cele noi(in absenta mea deci nu am vazut ce scule/aparate au folosit). m-a costat 100 lei (50/roata). PS: a doua zi am observat pe janta din fata niste zgarieturi, pe o lungime de 10cm.
  4. Cred ca asta voi face daca n-a iesit cu ce a dat doamna de la curatenie.Multumesc!
  5. Multumesc! Pentru asfalt am rugat-o pe doamna care face curat in bloc sa incerce sa curete,vad diseara cum a iesit. Iar vopseaua...o sa curat tot diseara motocicleta si voi vedea ce iese; ma gandeam sa dau cu un spray negru mat pe o carpa iar apoi sa dau pe motocicleta curatata de praf (ca atunci cand fac pantofii).ma mai gandesc.
  6. imediat cum am varsat uleiul am curatat cu o laveta(asta se intampla vinerea trecuta); zilele astea a plouat si pata a iesit in evidenta si mai mult.Mai are sens sa pun nisip dupa atata timp?
  7. Salut! Am un Ducati Monster Dark dupa care sunt absolut innebunit. Ce pot face pentru ca vopseaua sa arate ca noua (in afara de vopsire). Exista solutii speciale care sa intareasca vopeaua negru mat? Multumesc! PS: am lasat o pata de ulei pe asfalt in fata blocului si fac urat babele din bloc; cu ce pot curata pata de ulei (cam 1 metru patrat).
×
×
  • Creează nouă...