Sari la conținut

Blade

EX+
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    cipus_cipa@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Buzau
  • Numar Moto
    o sa vina cu motoru!

Blade's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dap mah de hammer e vb,Andrei,eu sunt coleg cu el de clasa si pot depunde marturie la cate prb a intampinat saracu om cu aprilia aia,deci ma jur cred ca o tine mai mult in service,adevarul e ca si a cam fortat-o el si a facut si el nijte tmpenii cu ea,dar in cele mai multe cazuri ...marfa fost de vina,adik ...multe necazuri,pai dc am carat-o pe jos,prin ploaie vreo 3 km,sa dai de unu singur nu e bine,si ma si ploua ..rau,pur si simplu i se oprise in drum,adik nu mai vroia!inarmazate cu multa rabdare dc patesti asa ceva,eu ma rog la Dumneze3u sa nu fie cazul,sincer,nu dores nimanui astfel de incidente! Asfalt uscat
  2. Yap,topicul e ft bun! !E realitatea si trebuie sao privim cu multa seriozitate!cat despre cei care se dau "cool",poate o sa le intre mintea in cap dc vreodata se vor uita pe site si la poze in special!slabe sanse dar cine stie.... Drum uscat si NU UITAI SA PURTATI TOT ECHIPAMENTUL ,chit ca va coaceti la semafor,si se uita cocalarul din drepta din mertan,la tine cu un ranjet de maimuta,dai in masa ...!
  3. Blade

    Suzuki

    eu o stiam pe prima...e superba..pe a 2 o voi vedea acu si va spun dc imi place,dar nu cred ca m-ai incape indoiala ca nu va fi asa..! drum uscat!
  4. Tot respectul pt lucrare!..dar chiar sunt curios cat costa o asemenea lucrare!sunt curios ,poate o sa-mi fac si una !
  5. Am zis ca imi cer scuze,acu imi dau seam ca da,am prostul obicei de a ma baga singur in seama!MEA CULPA(parca asa se scrie) Inca o data mii de scuze ! Have a nice day
  6. Someone rang!(bhairava,mi se apre mie sau mai strigat,dc nu imi cer scuze ca ma bag in seama singur) Parerea mea e ca depinde de anul de fabricatie dar eu unu as opta pt un gixxer,imi place si designul !dar am zis parerea mea! Drum uscat
  7. Eu vb despre scuterele de la firstbike !ca sa ne intelegem!
  8. Am si eu un prieten care si-a cumparat asa ceva,mare tampenie a facut! ce sa zic ,merge maxim cu 60(scuter este) dupa ce si-a socs toate limitatoarele!...in rest ..a gasit la un furtun in loc de colier o bucata de sarma otelita!....el a dat acu 2 ani pe el 30 de mil!mah de aratat arata bine dar ..nu cred ca se merita chinezele astea,el a facut si faza de om nebun ,a mers cu benzian cu plumb si in 12 luni a trebuit sa o duca la segmentat...a facut cilindrii praf! Parerea mea e ca nu se merita,cred ca gesseti pe piata ceva mai ieftin si de caliatte mai buna,dar totu sa fie in regula si cu acte! in rest ce sa zic ...DRUM USCAT!
  9. Baieti ocupati-va de el ca va ajut si eu sa il impartiti!ca viitor motociclist aplaud faptele voastre!
  10. mah nu e vb nici de rascumparare si nici de amenda.tre sa intewlegi oameni buni ca viata e una...va mananca in fund sa purtati o casca,chit ca sunteti pe orice tip de motocilcleta...amenzile sunt pt educarea omului si nu pt staorcera buzunarului...deci purtatio ca e ft bine,ce dc va incalziti nu muriti.....mai rau e dc nu o purtati!
  11. Bah dar linku nu merge aparent!te rugam mai cauta'l inac o dat bine si posteaza'l!mersi!
  12. E jale tata ce ai facut.....!
  13. E reusita faza rau de tot...si nu e trucata cum zic unii caci se aude vantul cand revine cu roata din fata pe asfalt asa ca bv bah!tine-o tot asa!mai asteptam si alte faze!
×
×
  • Creează nouă...