Sari la conținut

Darkwrath

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009

Darkwrath's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Incearca si bicarbonat de sodiu cu sapun - sunt sanse sa se curete mai usor.
  2. Desi multi nu o sa isi schimbe conceptiile , vreau sa va dau niste informatii reale. Interesat fiind de subiect si citind zeci de threaduri , am intrebat un profesor de la IMST ,sectia tribologie si uleiuri . Raspunsul ? In ziua de azi 99.9% din uleiuri folosesc acelasi tip de aditivi. Nu numai asta , dar la aceiasi vascozitate toate uleiurile ce respecta standardele sunt ABSOLUT identice. Un ulei "moto" are , asa cum a zis cineva acum cateva pagini maxim un aditiv de presiune diferit. Face o diferenta ? Persoana pe care am intreba nu a putut sa imi raspunda concret. Nu s-a facut nici un studiu , dar in cel mai bun caz isi va pastra proprietatiile cativa km in plus. Considerand ca uzura acestuia este provocata aproape exclusiv de temperatura si uzura mecanica (frecare) , nu va face o diferenta sesizabila. In plus , uleiurile "full" sintetice sunt pur marketing. Nu exista un ulei full sintetic. Singura parte "sintetica" dintr-un ulei sunt aditivii - pulberi foarte fine de grafit , molibden si in unele cazuri tungsten. Toate sunt semi-sintetice. Sper sa luminez cateva capete cu acest lucru. Uleiul mineral NU poate fi full sintetic. Este o fractiune de petrol aditivata. In concluzie , atata timp cat uleiul are vascozitatea recomandata si este schimbat la un interval adecvat , nu a fi nici o diferenta daca veti cumpara un ulei de doua ori mai scump. Platiti doar marketingul produsului , nimic mai mult.
  3. Ai facut vreun calcul sa vezi daca reducand numarul de role nu maresti eforturile in cele ramase ? Daca ai nevoie pot sa iti furnizez cateva materiale care te-ar putea ajuta.
  4. Un matiz a intrat intr-o fata pe o honda rosu cu negru. Nu avea viteza , pe la 40 or so , dar a fost destul de grav . SMURD-ul a venit in 5 minute de la telefon , din cate am inteles fata s-a ales cu o fractura de femur si mana stanga. Daca mai stie cineva ceva post details.
×
×
  • Creează nouă...