Sari la conținut

leonidos

Membru
  • Număr conținut

    284
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de leonidos

  1. salutare! ajutatima si pe mine sa gasesc placute de frana fata  pt  vfr-ul meu din 89 am intrat pe diferite site-uri dar nu-s lamurit de care sa cumpar..adevarul e ca nici nu mai stiu  cum arata aceste placute de pe fata unele siteuri  arata un fel altele siteu-ri arata alceva...recomandatimi voi ceva si de unde pot sa cumpar un link..

  2. Acum 7 minute, S3RJ a spus:

    Se pare ca modelele RC24 (G/H) fabricate '86, '87 aveau roti pe 16" respectiv 18".

    l

    Daca al tau e intr-adevar model '89, te duci la RAR sa-ti treaca corect datele despre cauciucuri in carte (CIV). Cealalta solutie e sa schimbi rotile. 😪 a anu fabricatiei in CIV  scrie 1989

     

     

  3. salutare vfr-isti.. am si eu p mica mare problema cu mobra  am fost  la ITP si surpriza nu sa putut face itp-ul din cauza la caucicuri(nu corespunde cu ce apare in carte ) eu ambele cauciucuri le am pe 17 daar  uite ca nui asa am mobra de aproape 10 ani  si nu am bagat de seama pana nu au bagat cei de la itp de seama pe fata  pe carte scrie ca am 110/90 /16 si pe spate 130/ 80 /18 pe cand eu am ambele pe 17 si nu pare sa fie rotile schimbate.. oare sa fie gresala de la cei ce au facut cartea sau chiar au fost schimbate  ce e de facut in cazul asta? unde gasesc eu asa roti daca nu vor sa imi deie itp-ul.. 

  4. Se da urmatoarea speta: Baterie Yuasa 12V 18 Ah cu gel pe care am avut-o in casa peste iarna, deci la caldura. Am incarcat-o cu un redresor de la Lidl care baga 1,2 Ah si cu care am mai incarcat fara nicio problema alte baterii. In mod normal, cand bateria se incarca, pe ecranul redresorului apare Full, si tensiunea scade, pana se descarca iar, cand incepe iar sa incarce pana la cel mult 14,5 V. In cazul acestei baterii care are cel mult 2 ani, se incarca pana apare Full, deci pana baga vreo 14,5V, apoi apare Full, iar dupa 2-3 minute incepe sa incarce pana la 15,8V si acolo ramane. Stiu ca o astfel de tensiune e mult prea mare si nu e in regula. Chestia e ca acel redresor se comporta asa doar cu aceasta baterie, asa ca ceva ma face sa cred ca ar fi o problema cu bateria in sine, nu cu redresorul. Mai mult decat atat, dupa ce aseara imi arata ca e incarcata, azi dimineata avea 12,3V, am pus-o iar la incarcat si a aparut Full dupa vreo 2 minute, apoi iar faza cu 15,8V. Ceva pareri, sugestii? Daca nu tine tensiune si dupa o noapte de stat in casa dupa ce a fost pe redresor are doar 12,3V cam miroase a baterie noua. Voi ce credeti?

    cu siguranta e bateria de vina... am avut si eu o baterie care a facut axact cum ai scris tu..pana la urma am cumparat alta baterie si aia e.. merge .

  5. salutare

    am schimbat uleiul la motoreta cum de altfel o fac in fiecare an.. o honda vfr rc 24 din 89.. am bagat motul 10w40 5100 abia dupa ce am facut schimbul am vazut pe bidon ca termanul de valabilitate e expirat..expirat cam de o luna

    am zis asta e dar problema e alta pornindul acum intr-o zi la relantiu am vazut ca fumega,fumega ca un motor in doi timpi in care sa bagat ulei prost..

    oare sa fie problema asta din cauza uleiului? sau daca am bagat putin mai mult peste nivel sa conteze? si am mai opservat ca si ambreiajul de pornire patineaza uneori lucru pe care nu la mai facut pina sa fac schimbul de ulei.. cred ca uleiul motul nu mai e ce'a fost candva..

  6. caucucuri spate 180/55/17 si 170/60/17 arata binisor cel putin un sezon mai merg.. nu am ce sa fac cu ele au fost aduse gresit pt mine.. daca cineva le vrea sa sune la 0765065137 locuiesc in jimbolia 100 ron amandoua

    post-49079-0-03402400-1464684612_thumb.jpg

    post-49079-0-92142600-1464684631_thumb.jpg

    post-49079-0-77855600-1464684643_thumb.jpg

    post-49079-0-81130200-1464684655_thumb.jpg

    post-49079-0-31653600-1464684670_thumb.jpg

  7. eu am rebobinat pt un maxiscuter un stator..functioneaza si in ziua de azi am avut posibilitatea unde lucrez dar vreau sa zic ca doar lam rebobinat legaturile intre bobine nu eu le-am facut.. de impregnat l-am impregnat cu lac electrolitic a for facut prin 2011 si merge si in ziua de azi.. deci se poate dar cum a scris si colegul de sus e breu sa gasesti un bobinator dar nui imposibil..in cazul in care vrei sa il rebobinezi nu uita sa faci rost de sarma email lac dublu e muult mai rezistent in nici un caz sa folosesti sarma lac simplu nu rezista la temperatura

  8. Nu e normal sa tina maxim 2 sezoane, e ceva gresit. Ai si incarcat-o peste iarna, sau ai lasat-o sa zaca cu lunile? Incarea pe mobra e in parametrii? Acidul e la nivel mereu?

    La viroaga am luat baterie JT, cea mai ieftina pe care am gasit-o atunci, vreo 120 lei cu tot cu acid. E al 3lea sezon si duce fara probleme. Dar am pus-o pe redresor la fiecare 2-3-4 saptamani.

    La Honda am Unibat fara intretinere, dupa cum arata are sigur 3-4 ani. Am scos-o de pe mobra (aveam alarma conectata) cu vreo 4-5v la borne, am pus-o pe redresor si e in regula acum.

    incarcarea e de 13,4 nu am vazut sa urce mai mult pe iarna am incarcato cam de 3-4 ori posibil sa fie cam anemica incarcrea? la 5000 rpm scade cam la 13-12,94V acum la ultima baterie am mai complectat cu electrolit...oare sa aibe vreo influenta? dar oricum dupa ce o incarcam dupa o sapt o remasuram si tensiunea scadea la 10V si ceva..

  9. Nu ai pe nimeni pe afara? Italia, germania? Roaga-l sa-ti cumpere 4 bujii pe codul aferent. Eu asa am facut si...e muuult mai bine. Aici probabil avem bujii de rahat, doar tatuate ngk, denso ..ele fiind sinterom :))

    am prieteni pe afara dar crezi ca e diferenta intre ce cumperi de aici si ce cumperi de acolo??

  10. salutare baieti.. din nou probleme cu bujiile am scris anu acesta aici dar nu am primit o lamurire clara.. anu asta iar am schimbat bujiile si iara din nou mau lasat am o honda vfr rc 24 buji am bagat NGK altceva nu gasesc sau poate nu stiu eu unde sa caut dati si voi un sfat o parere din ce cauza se tot strica bujiile deja m-am saturat sa tot schimb pe ele....

  11. scuze.. iti scrisesem un post mai demult dar eram sigur ca o sa vina dedant sa-ti spuna sa schimbi bobinele sau cdi-u sau preferatul lui rrt-u :)

     

    eu as incepe cu carburatoarele, daca nu au fost curatate si reglate in ultimul timp .

     

    pe locul 2 jocul termic supape

    3 bobinele

     

    oricum trebuie verificate toate

     

    pan la urma e usor de dat cu parerea, ca 'olegu de mai sus care va vizita servisul in scurt timp pentru ca bujiile sunt rareori cauza problemei si des victimele unei carburatii dereglate.

     

    cauta un servis bun, carburile alea de vfr nu-s facute de nasa dar trebuie sa le regleze cineva care stie procedura.

    Hmmm...supapele..acolo s-a umblat avea un tacanit la cald dar le-a reglat un prieten care chiar se pricepe le-a reglat cu lera si dupa cum scrie in manualul de raparatii..dar parca de cand s-a umblat acolo si cunoscandumi motoru destul de bine parca parca nu a mai mers cum mergea...

×
×
  • Creează nouă...