Sari la conținut

leonidos

Membru
  • Număr conținut

    284
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    timisoara
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    honda

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda

Vizitatori Recenți Profil

1.105 citiri profil

leonidos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Vând pentru piese motor honda vfr rc 24 din 1989 motorul e complect pe cadru nu e desfăcut nu are CDI radiator și releu de pornire nu descomplectez nu ciopârțesc nu asigur transport.. îl dau așa cum e prețul e de 200euro 0765065137 daca cineva e interesat ne auzim la telefon intru rar pe forum... locație Timișoara-jimbolia
  2. salutare! ajutatima si pe mine sa gasesc placute de frana fata pt vfr-ul meu din 89 am intrat pe diferite site-uri dar nu-s lamurit de care sa cumpar..adevarul e ca nici nu mai stiu cum arata aceste placute de pe fata unele siteuri arata un fel altele siteu-ri arata alceva...recomandatimi voi ceva si de unde pot sa cumpar un link..
  3. am rezolvat pana la urma.. am fost la alta statie si nu ao comentat nimic..
  4. aia cred si eu.. dar ce se mai pote face acum?
  5. vfr 750 rc 24f din 89 mai am unu pt piese si ala tot pe 17 are jantele.. nus ce nui in neregula
  6. salutare vfr-isti.. am si eu p mica mare problema cu mobra am fost la ITP si surpriza nu sa putut face itp-ul din cauza la caucicuri(nu corespunde cu ce apare in carte ) eu ambele cauciucuri le am pe 17 daar uite ca nui asa am mobra de aproape 10 ani si nu am bagat de seama pana nu au bagat cei de la itp de seama pe fata pe carte scrie ca am 110/90 /16 si pe spate 130/ 80 /18 pe cand eu am ambele pe 17 si nu pare sa fie rotile schimbate.. oare sa fie gresala de la cei ce au facut cartea sau chiar au fost schimbate ce e de facut in cazul asta? unde gasesc eu asa roti daca nu vor sa imi deie itp-ul..
  7. salutare! am o nelamurire.. ITP-ul la motociclete a ramasa tot pe doi ani sau in functie de vechime se face pe un an??
  8. ..viteza viteza si iar viteza... odihnestete in pace!!
  9. cu siguranta e bateria de vina... am avut si eu o baterie care a facut axact cum ai scris tu..pana la urma am cumparat alta baterie si aia e.. merge .
  10. nu cumva ai spalat motoreta si a ajuns apa?? intreb si eu lucru pe care l-am patit la un maxiscuter..l-am spalat cu jet cand dau sa pornesc a pornit cateva secunde dupa care ...mucles.. am pus alta bobina si a pornit la fel ca inainte
  11. salutare am schimbat uleiul la motoreta cum de altfel o fac in fiecare an.. o honda vfr rc 24 din 89.. am bagat motul 10w40 5100 abia dupa ce am facut schimbul am vazut pe bidon ca termanul de valabilitate e expirat..expirat cam de o luna am zis asta e dar problema e alta pornindul acum intr-o zi la relantiu am vazut ca fumega,fumega ca un motor in doi timpi in care sa bagat ulei prost.. oare sa fie problema asta din cauza uleiului? sau daca am bagat putin mai mult peste nivel sa conteze? si am mai opservat ca si ambreiajul de pornire patineaza uneori lucru pe care nu la mai facut pina sa fac schimbul de ulei.. cred ca uleiul motul nu mai e ce'a fost candva..
  12. caucucuri spate 180/55/17 si 170/60/17 arata binisor cel putin un sezon mai merg.. nu am ce sa fac cu ele au fost aduse gresit pt mine.. daca cineva le vrea sa sune la 0765065137 locuiesc in jimbolia 100 ron amandoua
×
×
  • Creează nouă...