Sari la conținut

Robertt

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    CBR F4i
  • Numar Moto
    Fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA CBF 600S

Robertt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu cred ca subiectul cu baieti buni de la statiile ITP, care ne rezolva indiferent de ce probleme tehnice avem la moto, poate fi discutat aici. Mai citesc si altii!
  2. Nu are cum sa fie lantul de transmisie pt.ca face acelas zgomot si cand sta motocicleta pe loc si o turez in 5000-6000 rpm.
  3. Salut, De o luna mi-am comparat un CBR F4i din 2002 cu 32000 km.(asa spune bordul) si trebuie sa umblu la distributie. Imi puteti recomanda un mecanic bun? Si de unde sa cumpar piesele mai ieftin si sa le primesc mai repede? Pe unde am intrebat de piese mi-au spus ca mi le aduc in 10-20 de zile lucratoare. Multumesc
  4. Salut, Eu acum studiez piata in vederea achizitionarii unui CBR F4i, dar la banii pe care-i am majoritatea motoarelor au in jur de 40000km. Motocicletele voastre cati km au si cum credeti ca se comporta un CBR la km astia?
  5. Asta ma duce cu gandul la gandirea unora "LA TREI MII DE EURO ITI CUMPERI MASINA". Un scuter de 50cm cu "doua roti" si 60kg. consuma 2-3%.
  6. Daca vrei sa o vinzi, am rugamintea ca eu sa fiu primul care afla. Aveam de gand sa ma las de motociclism macar 1-2 ani dar se pare ca nu se poate si sincer mi-e dor de CBF-ica al meu.
  7. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Vrem mai multe detalii despre ea
  8. Nu stiu cum ai reusit tu sa scoti consumul asta dar eu in 2 ani cat am avut Cbf-ul, cu pasager, la viteza medie de 130-140 si cu momente de 215km/h nu am sarit de 6-6,5%. In oras nu prea am facut consumul dar nu sare de 8% la un mers putin mai agresiv. Poate ne spune Ina cat consuma la ea.
  9. Eu cred ca un consum de maxim 6% cu pasager, cutiile pline si intr-un grup de Cbr-uri si Gsxr-uri pe Transfagarasan si Cheia nu este de speriat, iar despre ciclistica, eu am mers si cu 160-180 km/h si se merge binisor. Cum se comporta motocicleta pana acum, va impacati bine? Apropos, sa ma prezint, sunt fostul proprietar.
  10. Salut A aparut o problema la CBF-ul meu. De la o vreme cand pornesc motorul si este rece nu sta socul tras, trebuie sa il tin cu mana vreo 5 minute ca altfel se opreste si nici nu pot accelera. Pana sa apara problema asta porneam cu socul tras, statea socul tras, revenea singur cand se incalzea si puteam pleca imediat cu motocicleta. A mai patit cineva asa ceva, stiti de la ce poate fi? MULTUMESC
  11. Unde va intalniti si la ce ora? Daca nu ploua as veni si eu.
  12. Salut, M-ar interesa o excursie de genul asta dar nu stiu daca nu cumva este cam frig. Ceva echipament as avea pentru vreme rece dar mai trebuie si pentru ploaie. In principiu merg eu si cu pasager adica sotia. Mai merge cineva pana acum?
  13. Acum am coborat la moto sa verific ce mi-ai spus si asa este. Probabil un spray de curatat va rezolva problema. MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  14. Ajutor,probleme la faruri!!!! Cand pun contactul se aprind doar becurile de la pozitie nu si farurile cum ar treubui iar cand dau flash-uri se aprind si becurile de la faruri (deci nu sunt arse). Am controlat sigurantele si sunt in regula. Am gasit opt sigurante sub saua pasagerului, mai sunt si altele in alta parte?
×
×
  • Creează nouă...