Sari la conținut

hyobusa

INACTIV
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Hyosung gt125
  • Numar Moto
    de bucuresti:))

hyobusa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sincer sa fiu nu cred ca mai exista hyosung in romania.Ceai care se ocupau de piese erau cei de la harley davidson de la ATS din baneasa.Ii gasesti langa metro baneasa,la reprezentanta ford.Multa bafta!
  2. din cand in cand....chiar daca vad ca toti incep sa se dea la fund:P din garda veche cu hyo 125 cn a mai ramas....Adrian,Alin? Mesaj completat de vanzare toba orginala Hyosung care nu a fost montata niciodata,nou nouta.Pret de criza!!
  3. da mai am oglinda.Pretul este ca si pentru cealalta 100 Ron.Trimite un mail cu nr tau si te sun eu cum il primesc ca sa vedem unde ne intalnim.Din cate imi amintesc u aveai serviciul pe langa mn:-?
  4. 1650E:D Mesaj completat De vanzare toba originala hyosung.Toba este noua.Pentu mai multe detalii astept PM!!! Mesaj completat De vanzare jacheta moto textil marimea 58.Jacheta este noua,impermeabila,protectie de spate intarita.Pentru detalii astept PM!!! Mesaj completat Vand oglinda stanga originala Hyosung!!!
  5. Momentan o sa trec la conserve pana la primavara cand sper ca iepurasul sa imi aduca un GSX;
  6. Hyosungul meu nu mai este de vanzare.A fost vandut luni!!!
  7. ti'am dat add!! Mesaj completat PENTRU DETALII PUTETI FOLOSI SI MAIL MEU spirit_coz@yahoo.com Mesaj completat Anuntul nu mai este de actualitate.Motorul a fost vandut!!!
  8. DE VANZARE HYOSUNG GT 125R AN 2009,8000KM prim propietar,FULL CASCO si RCA valabile pana in mai 2011,4timpi 2 cilindri in v cu 8 valve,necazuta, furca up-side-down,faruri cu lupa,consumabile schimbate la 7000km(am folosit decat Motul full sintetic)Dotari suplimentare:oglinzi sport carbon,toba modificata+inca 2 tobe noi-noute. Pret:1950E Pretul este negociabil!! Pentru alte detalii astept PM!!
  9. E o alegere buna pentru un incepator.Te pregateste pentru un motor mai mare in viitor.Piesele se gasesc la reprezentanta sau prin anumiti furnizori.Din punctul meu de vedere e un motor bun,nu am ce sa ii reprosez Mesaj completat Mah eu nu prea am mai facut km,m.am lasat de sportul asta;)).Mai vezi si u in carte cand trb sa schimbi bujia ca poate nush trb schimbata:-?.Nush exact la cati km Mesaj completat Vand Oglinda Stanga Originala Hyosung.Pentru detalii astept PM Mesaj completat DE VANZARE HYOSUNG GT 125R AN 2009,8000KM prim propietar,FULL CASCO si RCA valabile pana in mai 2011,4timpi 2 cilindri in v cu 8 valve,necazuta, furca up-side-down,faruri cu lupa,consumabile schimbate la 7000km(am folosit decat Motul full sintetic)Dotari suplimentare:oglinzi sport carbon,toba modificata+inca 2 tobe noi-noute.Pretul este negociabil.Pentru alte detalii astept PM!!! Mesaj completat Am uitat pretul:)) PRET: 1950 E NEGOCIABIL!!!
  10. eu cam pe la 5000 daca nu ma insel...nu conteaza km:P
  11. lasa.mi un pm cand ai nevoie si te indrum eu;) sunt mai multe locuri:p
  12. dc sa iti cumperi 2 semnale cand poti sa iti cumperi unul singur:-?nrv:-J
  13. Mai am decat toba si o oglinda.Daca e cineva interesat astept PM!!
  14. Vand toba,semnal,set oglinzi...toate hyosung si toate noi.Daca e cineva interesat astept PM
×
×
  • Creează nouă...