Sari la conținut

Alin BCTR

Super Membru
  • Număr conținut

    1.202
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    nu mai exista.
  • Skype
    nici d-ăsta n-am.

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Voluntari / Pipera.
  • Carnet moto din
    2009
  • Numar Moto
    de Ilfov.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GT125R, YZF R6 2002, KTM LC4 640

Vizitatori Recenți Profil

2.416 citiri profil

Alin BCTR's Achievements

  1. Se poate spune ca prima zi in care s-a deschis "oficial" sezonul, e ziua in care pentru el s-a terminat. Inca unu care nu o sa se mai urce pe motor ca "ie periculoase domnu". Bine dracu' ca nu si-a rupt gâtu, ca e fix ce trebuia. Iar arata lumea cu degetu' spre noi ca na.. vechea polemica, stiti voi.
  2. Am înțeles, din surse, ca ar fi murit și riderul și pietonul...
  3. Îmi pare bine că a scăpat. Îmi pare RAU că s-a ales cu oase rupte. Urmează o perioadă de recuperare și să sperăm că a înțeles că pe strada e plin de idioti. Una e sa nu vezi motociclistul (pentru că e în punctul mort, știu mi s-a întâmplat) și alta e sa tragi de volan ca prostu' crezând că stada-ti aparține .
  4. Am trecut adineauri pe șoseaua Pipera și înainte de rond (unde este reprezentata Honda) si am văzut o motocicleta roșie, cred că era naked sau ceva și era și o duba implicată. Pe motociclist l-a luat smurdul. Părea destul de grav. Sa sperăm că motociclistul e ok..
  5. zbam ai intrat frontal intr-unu... zbam aveai telefonul in buzunar...zbam s-a facut praf si telefon si tot si pana sa te aduni te trezesti mort. » Post actualizat in 18 Aug 2014 23:31 Asta ar fi o aplicatie buna, adica sa simta acceleratia aceea la o milisecunda pana sa apuce telefonul sa se faca praf si sa trimita mesaj tuturor din agenta cu "V-am iubit, postati cu R.I.P pe motociclism.ro, si mai usor cu lumanarile ca sunt scumpe !" Nu tine. Daca e sa faci accident si nu poti sa dai un telefon cu mana ta, prea multe sanse nu mai ai. Si in plus cine dracu' isi tine telefonul in mana cand conduce motocicleta? Eu nu sunt in stare sa raspund cand il aud ca vibreaza in buzunar, dar-mi-te sa ma uit sa vad ce mesaje am.. sa ii ajut pe altii. Ok , ii ajut daca sunt in drumul meu si fac un semn ceva. Toata ideea e frumoasa, pacat ca va fi useless si cu timpu' nu se va mai accesa..sau probabil va fi folosita de natarai ca sa joace farse celorlalti.
  6. Pe naiba John, stau sa urmaresc toti fraierii. Dupa ce ca abia am scapat si am umblat un an sa-mi iau permisul, vrei sa raman iar fara? Initial era parte inculpata si apoi a tras sfori si am iesit la culpa comuna. Ce te face sa crezi ca nu poate face la fel? E plin parchetul de procurori corupti si sectiile de politisti infecti. Data viitoare daca mi se intampla ii fuck casti in dinti pana ii scot toti dintii. Poa' sa fie si mama lu' mama, cine mi-a iesit in fata nu mai stau.. sa stiu ca sunt pe moarte da' mor cu el de gat. Ca vad ca legile astea sunt facute de hoti pentru hoti.
  7. Prea putine poze, prea multa vorba.
  8. desi nu stiu cu ce te va ajuta, ti-am trimis PM , poate reusesti sa aflii tu mai multe decat stiu eu..
  9. De insanatosit m-am insanatosit (cat de cat). Imi place motociclismul, enorm (mai putin iarna ca degera ghearele pe ambreiaj) si nu ma gandesc sa renunt prea curand, cel putin o sa fiu unul dintre motociclisti de weekend. Chiar si-asa, scad drastic sansele de a mai da peste astfel de nenorociti. Zilele trecute am fost sa bag benzina si un NEA cu o coaja de masina a bagat in marsalier de era sa ma ia in portbagaj cu tot cu motocicleta. I-am facut un semn de genul "ne mai uitam si noi in oglinzi?" si s-a dat jos si tupeu maxim spunandu-mi "nu ai farul aprins", doamne ce mi-ar fi placut sa ma reped spre el, dar problema erau camerele de la benzinarie. Anyway , in alta ordine de idei pe tipul care a dat peste mine n-am sa-i fac nimic, da..poate ca a vrut sa-mi ia viata dar nu vreau sa ma razbun aiurea. Cel de sus, de la etajul 3 o sa-l aiba in paza. Ceea ce stiu e ca e un director la finante si cam atat. Va vine sa credeti sau nu, abia dupa 30 de zile Politia Romana mi-a comunicat numele lui. O mare batjocoreala. Si am facut toate astea pentru ca incerca sa ma duca cu zaharelul. "mai intai iti retragi plangerea, si apoi discutam de daune". Si am preferat sa-l fac sa plateasca si el prin stanga si prin dreapta. Daca nu mi-a dat mie banii macar sa-i fi dat pe unde a trebuit, cu gandul asta chiar ma impac. Mai multe n-am ce sa zic. Mi-am bagat zilele in sac si incerc sa am grija de ele..fara sa mai dau de astfel de dobitoci. Aveti si voi grija ca nenorociti dastia pentru care nu se aplica legea..sunt cu duiumul. Sa nu cumva sa patiti ca mine (Doamne fereste).
  10. ...toata treaba s-a fumat. s-a clasat dosarul. mi-am luat "la revedere" de la tot. tre sa ma impac cu ideea ca nu mai am ce sa castig si decat sa ma complic cu alte dosare mai bine o las cum a picat.
  11. Dupa un an + revin cu niste pareri si dezamagiri totale din partea organelor statului roman. Filmul este unul demn de Hollywood. Dupa stat in cadru o buna perioada de timp, mi-am revenit (multumesc celui de sus, de la etajul 3, ca mereu cand imi amintesc imi fac linii). Am contactat un avocat care inca ma tine degeaba cu dosarul de despagubire pe la asiguratori in speranta ca se mai poate face ceva (not, deja nu mai cred nimic). Politia a dat culpa comuna. Degeaba mi-a mutat ala motorul de la locul accidentului, putea sa ma si omoare...gagiu` a dat bani, era sus pus si ca atare legile nu se aplica si pentru el. Dupa un an si ceva am reusit si eu sa imi recuperez permisul, macar atat. Am ramas si cu paguba, si cu oasele rupte si fara permis timp de un an. Momentan am inceput sa il fac pe domnul motorescu' de street, dar mai greu cu bugetul (am si alte prioritati)... am de investit tata, nu gluma. Furca, far, lant, una-alta. Ceea ce ma framanta e ca dupa vechiul cod penal, la 45 de zile i se facea dosar penal iar acum cu noul cod penal daca nu ai minim 90 de zile nici macar nu te mai baga in seama. Politia Romana (spaima si teroare) + procurorii au intins dosarul precum guma de mestecat asta ca sa nu sa se mai aplice legea veche si sa il scape mai usor pe nea GHEORGHE ala care mi-a rupt oasele. Ce ma deranjeaza e ca nici avocatul meu nu mai raspunde la telefon de cateva saptamani, pe semne ca si el a renuntat la dosar. Asa ca aveti grija cu "baetii" de bani gata. Daca aveti chiar si 0.01% din vina, tot o sa pierdeti. Culpa a fost data in jurul procentului de 80% pentru el si 20% pentru mine, pentru ca politia nici nu a vrut sa stie de ce eram pe contrasens , cu toate ca am incercat sa le explic ca eram acolo tocmai pentru a nu-mi pierde viata si pentru ca motorul meu a fost mutat (tras de-a dreptul) de catre sofer. Aceeasi chestie... 'AI MARTORI?'... daca muream, mai erau martori? In fine, politia romana. Sunt scarbit. Unii n-au nici-o treaba, altii sunt oameni buni dar marea majoritate niste corupti infecti. Si ca deobicei in Romania...mortul e de vina...daca nu a murit, tot vina lui este. Stima, respect si multa grija. + ca spitalul unde am fost a dat "pierduta" foaia mea de observatie ca sa poata lungi cat mai mult ancheta ca sa intre in vigoare noul cod si sa nu-i mai faca absolut nimic inculpatului. si alte mii de chestii si manarii.
  12. Vand eu hyosung, aprox 26.000 km, carene lovite + sparte (nu rau) in partea din fata + farul + ca s-a dus semeringul de la furca. Il dau cu 1000 de euro negociabil, ca eu nu mai am ce face cu el. Toate facturile, taxele si actele in regula.
  13. Revin dupa aproape 3 luni. Mi-am revenit cu durerile de rigoare, am inceput sa merg si sa respir normal. Azi si ieri am mesterit pe la moto, prea multe nu sunt afectate. Acum astept sa-mi iasa certificatul medico-legal si ne punem pe treaba...doar ca m-am plictisit stand acasa , fara bani , fara motor , fara permis...am pierdut o vara...dar sper sa fie bine de acum incolo. Sanatate!
×
×
  • Creează nouă...