Sari la conținut

berserk

Membru
  • Număr conținut

    423
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de berserk

  1. te sparg, sa fie intr-un ceas bun, bv, sa vedem ce-ti iei acum.
  2. garajmoto.ro - alex budu - 0761.675.364 te poate ajuta da-i un telefon, ca zona e langa centura - andronache, str democratiei sau libertatii ceva de genu, volutari, ilfov.
  3. sa ai noroc sa il dai, eu dadeam dr la schimb.
  4. stiu multa lume o sa zica ca sa-mi iau un motor nou dupa 2000, dar banii dicteaza si as face un schimb momentan, plus ca nu vreau sport si mica, stiti bine ca am 2m si 100kg, daca ma mai sui odata pe o chestie marunta cred ca pot sa-mi pun nas de clovn . cbr 1000f, model inainte de 1100xx
  5. Poate te intereseaza ceva de genul: /index.php?/topic/684364-dr-800s-big-1997/
  6. Multumim multimim frumos pentru urarile de bine Sa ne vedem sanatosi.
  7. Salut, Pentru interesati se vinde un elefant din 97 reconditionat: /index.php?/topic/682767-vand-dr800s-big-1997/#entry3209066
  8. daca stiti pe cineva interesat, se vinde elefantu: /index.php?/topic/682767-vand-dr800s-big-1997/#entry3209066
  9. Salut, Sa ai parte de ea sanatos, dar copiaza link-ul corect de pe imageshack si pune-l din nou ca vad siasa prost cu ochelari.
  10. e si tu acuma, sunt unii care nu ies daca picura.
  11. afk-istilor, mai iese cineva deseara la intalnire?
  12. prezent, dar cred ca o sa merg direct la ursu ca vreau sa mananc, mi-e o foame.....
  13. da ce sari asa de poponeata in sus, am zis ca au la magazin specializat de stikere, vrei sa-ti dau link sa vezi ca exista magazinul respectiv si ca au numai stickere roz? sau ti se pare asa de absurd ce am zis? daca nu vrei sa primesti un raspuns din partea cuiva nu mai intreba daca te simti lezat sau frustrat in vreun fel. Si nu nu am chef de misto. asta ca sa vezi ca nu fac misto dar unii oameni nu sunt in stare sa caute.
  14. de la magazinul de stikere dar cred ca au doar cu roz la F3.
  15. Am incercat montarea unui silentiator pe Dr800s big-ul care il am, an 97. Toba akrapovic ovala lunga, montat silancer mai mic din pacate 48mm inloc de 53mm, bun facut cu bucsala mecanic, totul bun si frumos. Limitarea sunetului la maxim, totul bun si frumos, din pacate cei de la united de la care l-am cumparat au zis ca ar fii ok pus pe acest tip de motor si toba respectiva. Rezultat, limitare totata a motorului din caza gazelor neeliminate, motorul oprit cam pe la fiecare stop prin bucuresti, putere dezvoltata, spre zero, mergeam cu 6000 ture doar ca sa il tin pe strada, demontat silancer montat la loc spargatorul de flacari, plecat de la stop cu 1500 de ture - 4000 ture, ridicat pe o roata scurt pe 2. Nu ma asteptam sa se intample chiar in halul asta, din ce mi-a explicat mecanicul meu este ca motoarele astea nu sunt gandite cu tobele sport de pe piata cu silancer, le inneci mai mult decat faci bine. Alta invatatura de minte. Nu mai cumpar porcarii de pe piata ca sunt facute pentru anumite tobe doar de dragul sa le montez si sa vad ca nu au fost gandite pentru anumite motoare, documentatie inainte, asa invata omul.
  16. sincer se vede diferenta enorma la consumul de ulei de la 2.5 l la 500 in starea cum era cand am cumparat-o fata de acum cand am cumparat toate piesele OEM de la elf originale suzuki facturi tot, am ajuns la consum de 100 ml la 400km ceea ce mi se pare foarte putin. singurul lucru pe care nu l-am schimbat inca este pistonul care era inca ok, nu pot avea totul nou pe ea dar am incercat sa schimb tot ce se poate ca sa o fac sa mearga cat mai bine. nu ma dau offroad cu ea deloc, o folosesc la drumuri lungi si in oras.
  17. toate piesele sunt luate de la elf workshop originale suzuki si mai sunt alte piese in valoare de 500 de euro bagate in motor, nu numai in blocul motor. din cate stiu motorul are racire pe aer cu ulei in radiator. motorul are momentan aproape 44.000 km am bagat 10w 40 pana se face la 2000 de km reglarea finala a supapelor, mai am de facut inca 1100 km. eu unu am considerat ca mai bine le cumpar originale decat sa carpesc ceva si sa-mi bat joc de sanatatea mea. uleiul care il voi baga cred ca va fi un 15w 50 dupa ce reglez supapele, cred ca va fi motorex. momentan e ulei castrol in el bagat.
  18. Va salut, Revin cu un feedback dupa reconditionarea DR 800S Big 97 care l-am cumparat anul trecut, la care a picat distributia, prin urmare si multe altele, supape, lanturi etc. Dupa o reconditionare totala a motorului, toate piesele noi cumparate de la ELF, daca stau sa le enumar sunt multe dar ca sa va faceti o idee cum s-a ajuns la starea actuala o sa incerc sa fiu cat mai exact: 1) simering supapa 2) roata dintata distributie 3) lant distributie 4) patina distributie 5) patina distributie 6) lant balansoar 7) roata dintata balansoar 8) roata dintata balansoar 9) ansamblu roata dintata+rulment intinzator balansoar 10)supapa evacuare x2 11)supapa admisie x2 12)garnitura chiulasa 13)garnitura cilindru 14)intinzator lant distributie(parca era si asta pe undeva) Astea tin numai de motor. Dupa un drum de 400km, mecanicul a constatat un consum doar de 100ml, dupa cum va spuneam consumul ultima data la 500 km cu motorul in starea de cumparare a fost de 2.5l. De aici reiese un consum dat ca cel de producator, respectiv 500ml la 2000km, sper ca asa va fi. Momentan merg cu ulei 10w40, dar acesta se va schimba intr-un 15w50 motul. Alte schimbari aduse la motor sunt frana fata total reconditionata toate piesele noi, disc frana fata, cu toate ca este nou placute aproape noi aceasta tot calca tarziu, franarea facandu-se bine dar doar la capat trasa maneta, ma batea gandul sa schimb si furtunul actual de frana cu unul sport, dar daca tot nu merge poate schimb si pompa cu una sport sa vad cum si ce. Un kit nou de lant de la regina. Toate bune si frumoase pana in momentul de fata, daca se poate si aveti timp va rog faceti o recomandare pentru cauciucuri duale 80% asfalt 20% softoff. Ma intereseaza o aderenta cat mai buna pe asfalt si curbe si ptr zile ploioase in acelasi timp. Tin sa cred ca conteaza foarte mult daca toate piesele sunt schimbate corect si cand trebuie, eu am riscat mult pastrand o distributie care o stiam cu probleme chiar daca cel care mi-a vandut motorul si pe aceasta cale tin sa ii multumesc enorm, m-a anuntat ca aceasta e posibil sa fie cu probleme si ca ar trebui schimbata. Momentan motorul merge perfect, mi-a readus zambetul pe buze, dupa o iarna de ganduri si investitii. Sper sa va ganditi inainte sa schimbati doar 1 singur lant sau o singura patina inainte, daca vreti sa faceti un lucru cum trebuie incercati sa verificati totul inainte si sa le schimbati pe toate treptat, asta o spun pentru siguranta voastra.
  19. nu, nu, 10% sunt intr-o curba inspre giurgiu.
×
×
  • Creează nouă...