Sari la conținut

suraj-suraj

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

suraj-suraj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. service scrie pe ea ....ms frumos.
  2. Salutare grup. Am un R1 din 2005 ... cand este cheia in pozitia off sau deloc turometrul face aceea rotatie de verificare doar ca face in continuu cam la 1 min ... sa inteleg ca este vreo erroare ? Cand rulez functioneaza perfect. Unde pot gasi cartea de service in romana ? Multumesc
  3. examenul ma intereseaza .... am intrebat la DRPCIV prin decembrie si habar nu au de ei ... hal de raspun "nu stim sigur martie - aprilie"
  4. salutare .... tot caut de cateva ore un topic de genu dar nu gasesc iar pe net nici atata. Stie cineva cand se da drumu la poligon ??
  5. Salutare ... vin si eu cu o donatie.Este vorba de un frigider ARCTIC demodat dar bun. Cine-l vrea ... astept pm... precizez ca este la etaj 2 si ar fi nevoie de 2 masculi adaug cateva poze sa stiti la ce va asteptati .... putin cam "prafuit" dar o spalare si e foarte bun.
  6. facea legea cu un cross ,dar oricum e bestial !
  7. ce m-ati facut sa rad =)))))) , nu sunt gay ,sunt homo :-D ,am zis macar pasager ,ca pilot mai greu ... nu prea da nimeni "nevasta" altuia.
  8. Salutare ,daca vrea cineva sa aibe un copilot ( iau parte la cheltuieli :-D ) sa imi zica, Simt nevoia de moto ((((. Sunt din bucuresti P-ta victoriei.
  9. salutare. stau pe la basarab si am avut mobra in service dar am mai intrat pe forum.la ce ora se tine intalnire vineri ?
  10. pai nu trebuie verificat, trebuie doar sa-l vezi ,e topit. bateria e noua sigurantele bune si nu e primu releu care il arde si am mai ars si cu electrica veche si cu asta noua offff
  11. salut baieti. ajutati-ma si pe mine plsss mi-am luat azi motoru din service si i-am schimbat electrica cu releu de incarcare si iar l-a ars, mai este si original. ce poate sa fie de le tot ardeeeee ( si pe aia de la service i=am zapacit. sa pun releu de 1000 a mea e de 600 .
  12. 2-3 zile ?! mmmmmm eu lucrez 1zi cu 1 zi daca sunt inlocuit sunt ca si acolo.
  13. salutare prieteni. vreau si eu sa integrez, ma primiti ? ID suraj_surajxxl TEL 0763355034 / 0735368612 peste cateva zile o sa imi iasa si mie nevasta din service. ASFALT USCAT
  14. salut baieti.vreau si eu sa reconditionez carenajul coada si sa le vopsesc calumea. stiti pe cineva prin bucuresti ? Mesaj completat salut baieti.vreau si eu sa reconditionez carenajul coada si sa le vopsesc calumea. stiti pe cineva prin bucuresti ?
×
×
  • Creează nouă...