Sari la conținut

rudeboy

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Yamaha FZR 600
  • Numar Moto
    MH 05 CSW

rudeboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare, Am si eu de schimbat ulei,filtre,etc (revizie) pentru un FZ6N. Imi puteti da numarul lui Razvan, va rog? Multumesc.
  2. Salutare, Imi puteti recomanda, va rog frumos, un service in zona berceni unde sa imi fac si eu o revizie la un FZ6N? (ulei, antigel, filtre,etc) Multumesc!
  3. Mersi de sfaturi yo4hgx. Ca sa iti dai seama cat este de puturoasa , ieri cand am plecat de la semafor abea ma tineam de un berlingo 1.9d . Revin cu detali cand o sa ma apuc sa mesteresc. Bafta si asfalt uscat.
  4. au au tactil ce imi doresti tu mie ... yo4hgx : Acum , daca trag socu o ia la sfert , nu sta deloc pe ganduri . Singura problema ar fi asta, aud eu ( s-au mi se pare ca aud ) paraitu ala un turati joase. Ma gandesc sa fie de la buji cumva ? Sa faca vre-o una figuri si sa mearga in 3 juma ? Am marti un examen si stau sa invat, pe mircuri vreau sa ii desfac bujiile sa ii curat filtru si daca continua sa faca asa o sa caut un mecanic pentru jocul de la supape care eu nu l-am facut nici o data de cand o am ( cam 6.000 de km ) .
  5. Salut frati fzristi. Vin si eu cu o problema. Am lasat motoreta la un prieten in curte vre-o 2 in care nu a mers deloc, dupa aceste 2 saptamani cand sa dau sa pornesc era inecata ( banuiesc ca cineva sa jucat cu acceleratia altfel nu imi pot explica cum naiba) dupa lungi incercari ( a dat vre-o 2 - 3 rateuri puternice) am reusit sa o pornesc , o tineam accelerata la maxim si statea turata in 1.500 ture, troncanea motoru groaznic, am zis sa ma impinga cineva sa isi dea umpic drumu si intradevar a avut succes . In turati joase ( 2.000 - 3.000 ) parca paraie cand merg si nici nu mai trage cum trebuie. Rateele sa fi afectat cumva camase , segment , piston etc ? stiu ca este aproape imposibil sa imi spuneti ce are din propria experienta dar orice sfat , orice surub care ar trebui verificat miar fi de mare ajutor. Bafta si asfalt uscat !
  6. super tari toate povestile! Cineva talentat ar putea scrie o carte despre fenomen cu ajutorul posturilor dvs! Eu fac ecranizarea ! din partea mea, numai RESPECT !
  7. Multumesc mult pentru ajutor. Super multumit de Fabio, recomand la toti cei care au nevoie de service . Thx again!
  8. buna seara lume! Caut si eu un service sa fac un schimb de ulei/filtru pe aici prin zona. Cine ma poate indruma? Mersi
  9. uite aici am gasit un anunt. Am vazut mai multe anunturi de genu : http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...+et+-64485.html Am si eu o problema cu FZR-u meu , dupa ce merg ceva timp cu el sa zic 15-20 de minute si il opresc vro 2 3 minute imi porneste foarte greu. Din ce cauza ? Mersi Asfalt uscat !
  10. Joi voi fi acolo Multumesc de invitatie. Multumesc frumos pentru urari.
  11. salut. Nu, l-am cumparat din ploiesti. O sa trec deseara pe la fantana. Pe la ce ora va strangeti ?
  12. Buna seara. Sunt pasionat de motociclete de mic. Pana acum am avut cateva scutere ( 49 - 250 ) . Recent mi-am cumparat un Yamaha FZR de 600. Sincer sa fiu , nu prea cunosc pe nimeni cu motocicleta si mi-ar face mare placere sa stau cu voi, bikeri severinului, la o discutie despre siguranta , in tamplari si cat mai multe sfaturi. Stiu ca exista un club de motociclisti in Severin si as vrea sa devin si eu membru. sper ca nu cer cam multe. Bafta si asflat uscat
  13. daca gasesti ceva prin dristor sa ma anunti si pe mine ms . Asflat uscat!
×
×
  • Creează nouă...