Sari la conținut

eugenbiscuitulhipiot

INACTIV
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    eugenbiscuitulhipiot

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    B 01 EBH

eugenbiscuitulhipiot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am inteles o sa merg mai turat. da' nu s-ar putea ca problema mea sa fie de la bobina de inductie? care se incinge prea tare si nu mai da scanteie? ca nu mi s-a parut ca s-ar fi calat motoru (io prin asta inteleg un fel de blocare a cel putin unuia din pistoane in cilindru)... comportamentul cand incercam sa o pornesc era ca si cand nu aveam scanteie. recunosc ca nu m-am uitat dc am scanteie sau nu ca eram prea ofticat atunci... si am plecat acasa.
  2. setul nu l-am montat eu, l-a montat fostul proprietar... avea cam 200km facuti cu el cand l-am luat eu. asa ca nu stiu ce si daca a masurat. o sa il intreb eventual. cu distanta de 60-70 nu prea aveam cum sa merg constant ca eram in oras si imediat ajungeam la un semafor ceva. oricum s-a oprit dupa ce mersesem relativ putin (sub 10km). si nu neaparat incet ca era sambata si era relativ gol. exista vreun service ceva prin bucuresti pt motociclete d'astea? nu e vorba ca nu vreau sa invatz sa o repar la o adica da' vreau mai intai sa mearga... sa pot sa ma plimb si io.
  3. motoru e in rodaj si d-aia (cred ca) se aprinde becu. mersesem relativ putin cu el pana sa se aprinda becu, iar dupa ce s-a aprins am luat-o spre casa... doar ca n-am reusit sa ajung. chestia e ca dupa ce s-a oprit mergea sa dau la pedala. credeam ca atunci cand se caleaza se blocheaza pistoanele in cilindrii (sau macar unu) si nu merge sau merge mai greu sa dau la pedala. in rest... am ulei destul si forja nu i-am dat (schimbam chiar mai devreme decat arata pe kilometraj - din ce am dedus io).
  4. intreb pt ca al meu azi s-a oprit in timp ce mergeam... e adevarat ca era aprins becu de presiune ulei. dupa ce s-a oprit n-am mai reusit sa o pornesc de nici o culoare. nici macar nu avea intentia de a porni (ca atunci cand nu are scanteie) asa ca am lasat-o acolo in strada si am plecat (suparat). dupa un timp m-am intors la ea (se racise deci) si a pornit f usor. apoi am ajuns cu ea acasa, am mai lasat-o sa mearga un pic si s-a oprit din nou. si iarasi nu am mai reusit sa o pornesc. deloc. chiar si dupa ce s-a mai racit un pic (nu chiar de tot).
  5. cum face nipru daca se incinge prea tare? intreb pt ca al meu azi s-a oprit in timp ce mergeam... e adevarat ca era aprins becu de presiune ulei. dupa ce s-a oprit n-am mai reusit sa o pornesc de nici o culoare. nici macar nu avea intentia de a porni (ca atunci cand nu are scanteie). dupa un timp m-am intors la ea (se racise deci) si a pornit f usor. apoi am ajuns cu ea acasa, am mai lasat-o sa mearga un pic si s-a oprit din nou. si iarasi nu am mai reusit sa o pornesc. deloc. chiar si dupa ce s-a mai racit un pic (nu chiar de tot).
  6. nu stiu daca mergea sau nu ca la mine oricum a ajuns doar cu partea care venea prinsa pe cadru... restu s-a pierdut pe drum. (de cand am cumparat motoru)
  7. de unde ai tras tu concluzia asta? ca eu n-am mai auzit asta pana acum. japonezele sunt cele mai fiabile (si la masini si motociclete)... daca e mai noua de 5-6 ani nu ai probleme cu ea. deloc. (doar daca esti ghinionist din fire sau ai luat o tzapa de la vanzator).
  8. pai noi cautam lateral ca central avem, iar al meu e chiar bun. da' cat de fragil e lateralul ala macar pentru perioade scurte de timp e bun. ca mie personal mi-e cam rusine cand ma duc la benzinarie si ma chinui sa o ridic pe central... si stiu ca e fragil lateralu ca motoru meu deja a rupt unu (fostu proprietar la lasat-o pe el cu cele 100kile de bagaje cu tot... si n-a suportat saracu)
  9. de unde pot sa fac si io rost de un cric lateral? ca ma rupe de spate centralu asta.
  10. cred ca pana la urma avea dreptate alveola si este de la pedala. am ascultat mai atent si vine de acolo sunetul, iar cand trag ambreiajul nu se mai aude.
  11. Cica uleiul ar fi bine sa il schimbi inainte de a o baga la iernat. Era pe aici pe forum un ghid referitor la asa ceva, vezi poate il gasesti.
×
×
  • Creează nouă...