Sari la conținut

Karelys

Membra
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Karelys

  1. Karelys

    Romanii din Belgia

    Nu dau nimic, ca am inclus si transportul unui vehicol in pachetul de relocare. Pe langa asta, GS-ul meu are ceva modificari (link-uri de coborare, maneta de ambreiaj modificata, cricul lateral scurtat, cricul central scos) ca sa fie mai usor de manevrat de catre o persoana de ~1.60 m si ~40 de kile. Modificarile nu au costat mult, dar mi-ar trebui timp ca sa le fac din nou la alta mobra si, din pacate, timp nu prea am. Pana prin mai, iunie cand o sa fac mutarea, probabil o sa-mi iau un scuter pentru mers prin oras, mai ales la munca.
  2. Karelys

    Romanii din Belgia

    Aoleuuuuu... ma asteptam sa fie preturile mari la service, dar nici chiar in halul asta pentru o revizie obisnuita. Cred ca mai bine raman cu ce am... macar asa poate mai gasesc piese din dezmembrari prin Germania. Sau imi iau remorca si merg cu ambele la service in Ro...
  3. Karelys

    Romanii din Belgia

    Vechime am vreo 3 ani si jumatate de A si 10 si jumatate de B. Din fericire, pana cand va fi cazul sa imi fac asigurarile aici o sa am si peste 30 de ani. Valoarea primei de asigurare depinde si de vechimea vehicolului? Ca incerc sa imi dau seama daca, pe temen lung, e mai rentabil sa inmatriculez moto din 1993 si masina din 2004 sau sa iau altele noi. Avand in vedere preturile service-urilor de pe-aici, garantia ar duce la o reducere considerabila de costuri. Doar sa nu bag toata suma respectiva in asigurare.
  4. Karelys

    Romanii din Belgia

    Mda... ma gandeam eu ca nu se obtine usor (sau deloc) o hartie de genul. Avnd in vedere ca e totusi vorba de cateva sute de euro diferenta, o sa incerc, dar macar acum stiu sa nu-mi fac prea mari sperante.
  5. Karelys

    Romanii din Belgia

    Mersi frumos de raspunsuri! Cu siguranta o sa le inscriu aici (si moto si masina). Am inteles ca e obligatoriu in maxim 6 luni de la data obtinerii rezidentei. Asigurarile am vazut ca sunt destul de mari si mi s-a recomandat sa incerc sa obtin un istoric al daunelor din Ro ca sa am clasa de bonus. Stie cineva cum pot sa fac asta avand in vedere ca nu am avut mereu RCA la acelasi asigurator? Se poate obtine cumva un istoric dupa CNP si nu dupa numarul vehicolului?
  6. Karelys

    Romanii din Belgia

    Salutare! Tocmai ce m-am mutat si eu in zona (Luxembourg) la inceputul anului. Deocamdata moto e inca in Romania dar sper ca prin mai-iunie sa o aduc si pe ea. Stie cineva cum sunt taxele la moto in Luxembourg? Online nu am reusit sa gasesc nimic concret despre asta.
  7. Vand casca Shark S800 neagra, marime S. Cumparata in 2009 de la Kronau, purtata numai cu cagula. O vand pentru ca imi este mica si imi dadea dureri de cap. Se da cu saculetul pentru transport si cutia in care a venit. Pret: 300 lei, negociabil. O sa revin si cu cateva poze in zilele urmatoare.
  8. Salutare, Are cineva un cric lateral de GS500 de vanzare? Tocmai mi-am montat un kit de coborare asa ca nu mai pot folosi cricul si va trebui sa-l scurtez. Cum nu-s sigura ca o sa iasa bine din prima, am nevoie urgent de unul de rezerva.
  9. Salut. Poti te rog sa-mi spui ce dimensiuni are masura 34 (circumferinta in talie si lungime)? Mersi.
  10. Avand in vedere caldura infernala, propun traseul Gradistea (plecare prin Sos. Andronache)cu intoarcere pe E85 (de la Gradistea e un drum care ajunge aproape de Urziceni). Descrierea e cea din postul de mai jos. Intalnire la 4.30-4.45 pe Colentina, la avion (intersectia Colentina - Fundeni - Andronache), eventual chiar la intrarea pe Andronache.
  11. Eu deocamdata ma limitez la trasee mai putin dificile. Poate peste vreo luna si ceva km o sa ma incumet si la Cheia. Asfalt uscat si plimbare placuta! Cam la tura de maxim jumatate de zi ma gandeam si eu. Eventual asta ar putea fi o optiune: /index.php?/topic/665976-o-tura-prin-jurul-capitalei/page__view__findpost__p__2915220 si cu plecare undeva in jur de 12-13 ca sa ne intoarcem inainte sa se intunece. Prognoza arata ok si pe maine (chiar prea cald dupa parerea mea). Cum eu nu am foarte multi km facuti cu moto, incerc sa merg incet si legal deci viteza maxima ar fi in jur de 100. De directie sau ora nu m-am hotarat deloc inca dar ma gandesc la traseul din link-ul de mai sus (oricum, eu am moto parcata la "loc sigur" de unde nu pot sa o scot singura ). Ca sa comunicam mai usor (ca nu urmaresc forumul tot timpul) id-ul meu de Yahoo e klau_ban.
  12. Ceva amatori de plimbare pentru maine? Viteza (relativ) legala, opriri, admirat peisajul, d-astea... N-am directie sau ora stabilita clar inca deci si propuneri in sensul asta sunt binevenite.
  13. Mda... vremea nu pare prea prietenoasa momentan. Eu una n-as pleca pe furtuna sau vant foarte puternic. Incercam sa amanam plecarea pt mai tarziu daca se mai indreapta vremea? Poate 14:00? Sau daca nu, pt maine.
  14. Pai eu as zice sa vedem cum se-arata vremea maine. Daca nu ploua nasol (furtuna si alte minuni), cred ca ar merge un Giurgiu - Oltenita - poate si Calarasi (daca nu se strica vremea si nu se face prea tarziu). Ca loc de intalnire merge la avion, pe la Carrefour Colentina sau benzinaria (OMV parca) de la iesirea spre Voluntari. De acolo pe centura pana la iesirea spre Giurgiu (mi se pare mai ok decat prin oras). Plecare in jur de ora 12 aproximativ. Daca se mai hotaraste cineva sa vina ne putem auzi si la telefon (0726527490).
  15. Deci ce ziceti de Vulcanii Noroiosi sau traseul propus de @mihai_2b3 cu plecare maine pe la 11 sau 12? Sau ar mai fi si Bucuresti - Giurgiu - Oltenita - Bucuresti. Sau daca mai aveti alte idei... Locul de intalnire ar putea fi benzinaria (parca e un OMV) de la iesirea spre Voluntari daca plecarea va fi in directia aia. In cazul in care se nasoleste vremea cum arata prognozele curente (furtuni), putem lasa pe duminica.
  16. Deci? Propuneri de zi, ore, trasee, destinatii etc.? De prognoza ce stiti? Ca accuweather nu prea e reliable in ultimul timp... Pai e buna si-aia da' nu e inclusa in aia ~2000 km. Foarte faina Cheia anul trecut. Da' acum trebuie si experienta la ghidon daca tot am A pe permis.
  17. Avand in vedere ca mai e un topic de plimbare similara pentru weekend-ul asta, mai bine discutam aici: /index.php?/topic/665976-o-tura-prin-jurul-capitalei/ ca sa fie mai usor de urmarit.
  18. Pentru mine e ok si sambata si duminica (doua plimbari sunt chiar mai bune decat una) doar sa nu fie plecarea prea de dimineata pt ca sunt foarte lenesa in weekend. Iar viteza sa fie aproximativ legala, experienta mea fiind destul de limitata (~2000 km in 2 ani). Adresa mea de mail/ID de Mess este klau_ban@yahoo.com ca sa discutam detalii.
  19. Ma gandesc la o plimbare lejera scurta / medie (nu am in minte un traseu momentan). In principal cu viteza legala. Incepatori bineveniti (si eu tot incepatoare ma consider inca). Am nevoie de ajutor sa scot motoru din parcare (Carrefour Colentina).
  20. Din pacate n-am ajuns nici azi din cauza job-ului. Poate saptamana viitoare am mai mult noroc.
  21. Salut. As merge eu doar ca am nevoie de ajutor sa scot mobra din locatia in care o tin. Stau pe langa carefour colentina.
  22. Salut. Mai ai cizmele? Zi-mi te rog daca sunt impermeabile si cam ce grosime are talpa.
  23. Firele le conectezi plus la plus si minus la minus. Ala rosu e plus, exact ca la redresorul de baterie de masina. Daca e baterie cu acid, sa scoti si capacelele de la elementi inainte si sa verifici nivelul de lichid, sa fie peste minim.
  24. Cand nu e vremea prea nasoala (ploaie torentiala sau polei) eu as veni. Da' cu metroul ma primiti? Ca nu traversez juma' de Bucuresti cu masina, la ora de varf, nici sa ma bati. Mesaj completat Din motive de net prost si IPS Driver Error, se pare ca am postat de vreo 7 ori Rog un moderator sa stearga posturile in plus.
  25. Cand nu e vremea prea nasoala (ploaie torentiala sau polei) eu as veni. Da' cu metroul ma primiti? Ca nu traversez juma' de Bucuresti cu masina, la ora de varf, nici sa ma bati.
×
×
  • Creează nouă...