Sari la conținut

catalinxv750

Membru
  • Număr conținut

    300
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de catalinxv750

  1. carenele astea le vroiam si eu ;) de unde le-ai luat si cu cat? gasisem setul complet pe nicecycle la 800$ dar nu stiam cum sunt dpdv calitativ...

    motocicleta a fost vopsita toata,nu am cumparat carenele.mi-au spus mai multi k alea d p net nu se potrivesc la prinderi si mai multe..

  2. ms de sfaturi...o sa tin cont de ele in oarecare masura..dar deja cizmele si manusile sunt comandate :laugh: sper sa fie ok, sa vedem cat dureaza prin fc-moto. A mai comandat cineva ceva de la ei? Statusul orderului meu este acum "viewed "...care or fi urmatoarele si cat o mai dura??

    Eu am facut doua comenzi la ei,prima a durat doua luni(ghete Berik),a doua doua saptamani(manusi Beruk),cum ai noroc si u..

  3. Ne poate face un moderator un bine sa ne scape de corectul asta care nu stiu ce cauta printre noi?

    Ce ai ma cu omu', eu personal nu cred ca traieste in Romania noastra frumoasa :laugh:

    De aia ne-o luam pe strada de la toti smecherasii de cartier, ca Politia nu se baga, sau in cazul de fata, alti oficiali.

     

    Pana la urma, care este rezolutia data de politie in cazul vinovatului? Varianta oficiala.

  4. Salut, va rog mult sa ma ajutati intr-o chestiune. Am pe cineva la un atelier mare , un SA, care imi poate face un crash bar din inox. Are cineva pt virago 750 si se poate lipsi de el o zi , sa il vada meseriasul si sa ii ia dimensiunile?!

    Multumesc anticipat!

    NImeni?! :laugh:,

     

    Pe Bucuresti, am uitat sa precizez..

  5. Salut, va rog mult sa ma ajutati intr-o chestiune. Am pe cineva la un atelier mare , un SA, care imi poate face un crash bar din inox. Are cineva pt virago 750 si se poate lipsi de el o zi , sa il vada meseriasul si sa ii ia dimensiunile?!

    Multumesc anticipat!

  6. Salut, baieti !

    M-am mutat si eu de curand in Berceni, pe langa Pta Sudului (pe Oltenitei, la o statie juma dupa piata). Caut si eu un loc in garaj pt un motor. Am doua, asa ca unu o sa stea cam in permanenta in garaj. Al doilea planific sa-l tin in fata/spatele blocului, sau daca e f aproape garajul de casa il bag si pe al doilea acolo.

    Stiti un garaj in zona ? Cum e cu lasatul motorului pe trotuar la bulevard ? Am sanse sa nu-l mai gasesc dimineata ?

    /index.php?showtopic=589149

  7. Se poate monta cumva butoias lichid frana fata(rizoma ct027/025)pe o Honda cbr 600 rr din 2005?Am inteles ca butoiasul original e cu tot cu pompa integrat(nu stiu daca ma exprim bine).Multumesc.O seara buna!

    Mesaj completat

    Se poate monta cumva butoias lichid frana fata(rizoma ct027/025)pe o Honda cbr 600 rr din 2005?Am inteles ca butoiasul original e cu tot cu pompa integrat(nu stiu daca ma exprim bine).Multumesc.O seara buna!

    Asa arata al meu

    post-50868-1298498321_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...