Sari la conținut

catalinxv750

Membru
  • Număr conținut

    300
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de catalinxv750

  1. SUPORT + SCARITA PASAGER DREAPTA VIRAGO 750?

  2. salut, ne cunoastem?

  3. Salut.M-ar interesa un schimb de rulmenti la jug la un cbr 600 rr 2005.Ce pret au si ce manopera,pe privat?o zi buna!
  4. Sarbatori fericita si un Paste fericit la toata lumea!
  5. Salut.....e cel din Petrom de la Salaj?Apropo cat ai dat pe el...
  6. gumele sunt dot 08,puse in 2009 si au vreo 4500 km.....cand mai fac rost de bani le schim...ce recomanzi?
  7. motocicleta a fost vopsita toata,nu am cumparat carenele.mi-au spus mai multi k alea d p net nu se potrivesc la prinderi si mai multe..
  8. Salut baieti!Sunt posesor de rr de doi ani de zile,in iarna am vrut sa-l vand,dar nu am reusit..Am zis sa nu mai incerc si sa schimb ceva la el...iata ce a iesit:
  9. da...tot pilot sport...ms...o am de doi ani,acum am vopsit-o si am accesorizat-o. Mesaj completat da...tot pilot sport...ms...o am de doi ani,acum am vopsit-o si am accesorizat-o.
  10. intradevar...sunt pe lista impreuna cu mai multe.
  11. MY BIKE Mesaj completat MAI MULTE POZE
  12. frumos...dar a cui era cea pe patru roti?!
  13. semnalele rizoma vin cu tot cu sigurante..semnalul are deja una direct din el,pt un consum de 10w mai adaugi o siguranta,pentru 21w mai legi una.semnalele vin cu tot cu sigurante.ale mele sunt avio 21,dar cred ca si la celelalte sunt la fel
  14. salutare domnilor am auzit si eu k este cineva de prin rahova care face tobe din carbon un anume vasc sau vsc ceva de genu ma poate ajuta cineva sa il gasesc pe individ . va multumesc. /index.php?showtopic=542164
  15. E la el acasa sau nu stii ca e mecanic?!.....e la Bardak
  16. Eu am facut doua comenzi la ei,prima a durat doua luni(ghete Berik),a doua doua saptamani(manusi Beruk),cum ai noroc si u..
  17. Ce ai ma cu omu', eu personal nu cred ca traieste in Romania noastra frumoasa De aia ne-o luam pe strada de la toti smecherasii de cartier, ca Politia nu se baga, sau in cazul de fata, alti oficiali. Pana la urma, care este rezolutia data de politie in cazul vinovatului? Varianta oficiala.
  18. catalinxv750

    Yamaha VIRAGO ZONE

    NImeni?! , Pe Bucuresti, am uitat sa precizez..
  19. catalinxv750

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, va rog mult sa ma ajutati intr-o chestiune. Am pe cineva la un atelier mare , un SA, care imi poate face un crash bar din inox. Are cineva pt virago 750 si se poate lipsi de el o zi , sa il vada meseriasul si sa ii ia dimensiunile?! Multumesc anticipat!
  20. Multumesc pt sfaturi...dar nu cred ca o sa ma complic..multumesc inca o data
  21. Asa am auzit si eu....cam cat ar costa o pompa,de care ar trebui sa fie?
  22. Se poate monta cumva butoias lichid frana fata(rizoma ct027/025)pe o Honda cbr 600 rr din 2005?Am inteles ca butoiasul original e cu tot cu pompa integrat(nu stiu daca ma exprim bine).Multumesc.O seara buna! Mesaj completat Asa arata al meu
×
×
  • Creează nouă...