Sari la conținut

gsm

INACTIV
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    nem
  • Motocicleta
    Honda CBR 600RR
  • Numar Moto
    nem
  • Club
    Aurica Vitezomanu`

gsm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va salut. Unde gasesc ax roata fata Honda 600RR model 2003? Sau macar termenul in engleza sa`l iau de pe ebay. Multumesc anticipat.
  2. Multumesc, dar ma gandeam la ceva din RO. Nu sunt inflexibil, am card...tot ce trebuie, ma refer ca ar costa prea mult transportul pt. o bucata mica de metal si deja nu s`ar mai merita. In final comand din afara daca nu gasesc. Insa daca stiti pe aici, multumesc anticipat pt. ajutor.
  3. Va salut, baieti. Aveti idee...in afara de Honda oficial...pe unde as gasi prinderea de la pompa frana? cu sau fara suruburi. Va multumesc mult.
  4. Se baga pt. ca dezinformezi...si dupa mintea ta i`ar costa bani pe unii. Nu stim cum faci tu banii dar altii ii muncesc cinstit...si cand ii dai prost...doare. Pt. urmatorul care da search si ajunge pe aici, sa fie super clar: Piesa aia este doar o simpla antena si nimic mai mult. Poate fi schimbata la orice ora cu una identica, Nu vei schimba cheie, nu vei schimba CDI, nu vei schimba nimic decat piesa aia. q.e.d.
  5. Multumesc pt. raspuns, dar exact raspunsul asta nu`l cautam. " Salut, este HISS-ul, Honda ignititon security system, daca il schimbi, il schimbi cu tot cu cheie si cu incuietori. Nu cred ca trebuie sa schimbi cdi sau alta parte electronica dar s-ar putea sa ma insel." 1) Stiu ce e aia HISS... 2) "dar s-ar putea sa ma insel" - te inseli pe banii mei si nu pot accepta asta 3) Pai hai s`o luam logic...Honda...Ignition...Security....System. Motorul va porni doar pe baza unicitatii cheii. Adica injectia, cdi`ul, toate vor porni si motorul va fi alimentat cu benzina si scanteia se va produce DOAR daca cheia este aia corecta...mai exact nu cheia cat cipul din ea. Daca pierzi toate cheile...nu schimbi doar butucul ala...ci...o gramada. Cum ziceam, nu mai cheia..practic nu mai ai motorul. Aia la Honda n`or sa iti schimbe doar un butuc amarat ci...multe. Altfel...am porni toate motoarele cu orice chei...si lumea ar trai in pace si`n armonie. Dar nu este asa. Trecem peste si intreb iar...ce este piesa aia? doar o "antena" care doar preia si transporta informatia din cheie deci o pot schimba oricand sau cumva si proceseaza informatia din cheie deci piesa in sine ar fi unica si n`o pot schimba decat daca schimb...multe altele?! Va multumesc anticipat.
  6. Va rog mult, spuneti`mi ce este piesa asta. Anume...este doar un banal cititor sau proceseaza ceea ce este in cheie? Rog mult mult MULT al naibii de mult sa isi dea cu parerea doar cei avizati. Da, si eu presupun ca vai este cititor si procesor in acelasi timp, insa cer o parere avizata pt. ca am sa`l schimb si evident, o sa ma coste. So...de fapt intrebarea mea este...pot schimba chestia aia FARA sa schimb cdi si toata electronica and stuff? Va multumesc nespus pt. ajutorul dat.
  7. CHiar am nevoie de ajutor...daca stiti vreuna(600RR an 2003-2004) cazuta total dar cu bordul intact....pot sa fie carenele traznite, piesele le vreau...am nevoie. Nu am timp si cunostinte sa iau piesa cu piesa, mi`ar lua...cred ca minim un an. As da de incompatibilitati, de bani pierduti and so on. /index.php?...id=2498251& Va multumesc anticipat.
  8. Va rog mult daca ma puteti ajuta cu asta. /index.php?showtopic=547560 Ofer cat e pretul pietei...inca incerc sa mai fiu printre voi. Imi cer scuze fata de moderatori, stiu ca nu este sectiune de vanzare aici, insa fac tot posibilul sa refac blonda. Va multumesc anticipat.
  9. Eu sunt rider`ul...si...scriu degeaba. Nu tin minte nimic din accident. Inainte eram unul ca voi care citeam pe aici si ma ingrozeam putin iar apoi bagam cheia in contact cu toata bucuria spunandu`mi ca aia de pe forum e niste fraeri. Am muschii de la omoplati rupti, spitalele sunt naspa rau si am nevoie de o camasa deaia sa mi`i refaca sa stau cu o mana intinsa in sus. Va multumesc pt. suportul oferit si va doresc sa faceti exact ceea ce stiti mai bine fiecare, nu stau sa va invat de bine.
  10. Eu te cred, insa repet: Asiguratorul NU mi`o baga la dauna totala, eu NU vreau dauna totala, asiguratorul VREA sa plateasca banii, e super ok cu asta, doar ca Honda imi baga bete in roate. Deviz am dus asiguratorului, l`am platit...acum asiguratorul asteapta o factura amarata sa poata transfera banii.
  11. Mai baieti...va mai cer ajutorul inca odata. Cu bateria...am pus una de 10Ah...normal trebe de 8.5..si vad ca merge a dracu`...l`am prostit pe satana. E drept ca n`am mai dat`o pe jos sa vad daca la fel face. Culmea..e o ZAP..no name bullshit 1.7 meleoane...NU sunt adeptul la asa ceva, dar vad ca merge de 1000 de ori mai bine decat o Yuasa Toplite de 4 mil. care nu m`a tinut nici 4 luni. Unde s`o fi pierdut treaba cu "cat dai atata face" nu`mi dau seama. Dar sa revenim la oile noastre, asa cum ar zice beeeehcali. Am facut accident. Ala e de vina. Mergem amandoi la asigurator...asiguratoru` ma trimite la Honda sa fac deviz de plata. Ma duc la aia...imi cer 2 mil. doar sa se uite la ea...le dau..ce sa fac...si ma intorc la asigurator. Astia(Allianz)...culmea...nema dauna totala...cuminti..politicosi...seriosi...zic gata dom`le, iti facem plata. Du`te la Honda sa ne trimita factura si platim, am acceptat dauna(85 mil.), pune`i sa ne trimita factura...ca nah, nu merge pe ochi frumosi. Imi zic...ce oameni misto..daca toate trebile ar mere asa in tara...oameni ne facem. Si..incepe problema. Ma duc la fiintele alea...si cu o nonsalanta iesita din comun imi zic ca nu le pot trimite factura. Imi cer MIE jumatate din suma...ca sa poata scoata factura, sa comande piesele si sa le dea factura celor de la asigurari ca sa poata plati. Am ramas tampit...am zis ca nu`i adevarat asa ceva. Banii cica ii recuperez cand asiguratorul plateste...ori eu nu am banii aia si de as avea nu vreau sa ii dau. Ca nu e treaba mea asta! Deci asiguratorul VREA sa plateasca, n`o arde aiurea cum fac unii de stai dupa ei cu lunile...da` Honda nu vrea sa le dea factura invocand treaba asta cu jumatate din factura. Oamenii astia...sunt...Honda anti Honda! Nu vor sa faca bani! Aici nu mai e treaba ca ne razgandim...ca ei comanda piesele inainte si nu mai vad banii...e comanda ferma, asiguratorul vrea sa le dea banii...ca ridic carenele sau nu, e treaba mea, banii sunt ca si platiti. In afara micului detaliu....ca vor factura...e...omeneste. Ce ma sfatuiti sa fac? Am niste nervi uriasi...nu mai am liniste, nu pot crede asa ceva.
  12. Mai baieti...va mai cer ajutorul inca odata. Cu bateria...am pus una de 10Ah...normal trebe de 8.5..si vad ca merge a dracu`...l`am prostit pe satana. E drept ca n`am mai dat`o pe jos sa vad daca la fel face. Culmea..e o ZAP..no name bullshit 1.7 meleoane...NU sunt adeptul la asa ceva, dar vad ca merge de 1000 de ori mai bine decat o Yuasa Toplite de 4 mil. care nu m`a tinut nici 4 luni. Unde s`o fi pierdut treaba cu "cat dai atata face" nu`mi dau seama. Dar sa revenim la oile noastre, asa cum ar zice beeeehcali. Am facut accident. Ala e de vina. Mergem amandoi la asigurator...asiguratoru` ma trimite la Honda sa fac deviz de plata. Ma duc la aia...imi cer 2 mil. doar sa se uite la ea...le dau..ce sa fac...si ma intorc la asigurator. Astia(Allianz)...culmea...nema dauna totala...cuminti..politicosi...seriosi...zic gata dom`le, iti facem plata. Du`te la Honda sa ne trimita factura si platim, am acceptat dauna(85 mil.), pune`i sa ne trimita factura...ca nah, nu merge pe ochi frumosi. Imi zic...ce oameni misto..daca toate trebile ar mere asa in tara...oameni ne facem. Si..incepe problema. Ma duc la fiintele alea...si cu o nonsalanta iesita din comun imi zic ca nu le pot trimite factura. Imi cer MIE jumatate din suma...ca sa poata scoata factura, sa comande piesele si sa le dea factura celor de la asigurari ca sa poata plati. Am ramas tampit...am zis ca nu`i adevarat asa ceva. Banii cica ii recuperez cand asiguratorul plateste...ori eu nu am banii aia si de as avea nu vreau sa ii dau. Ca nu e treaba mea asta! Deci asiguratorul VREA sa plateasca, n`o arde aiurea cum fac unii de stai dupa ei cu lunile...da` Honda nu vrea sa le dea factura invocand treaba asta cu jumatate din factura. Oamenii astia...sunt...Honda anti Honda! Nu vor sa faca bani! Aici nu mai e treaba ca ne razgandim...ca ei comanda piesele inainte si nu mai vad banii...e comanda ferma, asiguratorul vrea sa le dea banii...ca ridic carenele sau nu, e treaba mea, banii sunt ca si platiti. In afara micului detaliu....ca vor factura...e...omeneste. Ce ma sfatuiti sa fac? Am niste nervi uriasi...nu mai am liniste, nu pot crede asa ceva.
  13. Bai baiatule, scoala`i scoala!!! O arzi aiurea! NU exista mancat de litere sau alte prostii, astea`s doar scuze penibile. Stii sau nu a scrie in limba materna si gata. Mai rau faci daca o arziu aiurea. Iar cu tiganeala din Bucharest? uhm...stii...ce zici...vii sa te plimb gratis cu metrou` pt. prima data in viata ta? Vezi`ti mai bine de porumbu` ala de iti bate in geam...(discriminezi...o fac sho fara jena...sau cum era..daca taceai filozoaf ramaneai)
  14. Damn it, acum m`am trezit. Voiam sho la 5.... Meseria de stripar e asa grea...
  15. Bine...acuma nu prea cred ca avea ochelari...
×
×
  • Creează nouă...