Sari la conținut

Bucifer

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bucifer

  1. Bucifer

    Botezul asfaltului

    Salutare, iata ca a dat Domnu sa ajung intr-un final acasa si sa pot sa mai respir si alt aer in afara de cel de spital. Totul e ok din cate se pare, am mai multa mobilitate si libertati de miscare ale membrelor decat ma lasa medicii sa folosesc, se pare ca "am avut noroc". Accidentul a fost simplu si bazat strict pe 2 factori: graba (spre nicaieri, evident) si lipsa de experienta. Inca nu-mi dau seama cum de m-am urcat pe masina saracului om dar... Vreau doar sa le multumesc tuturor celor care au fost cu gandul sau cu fapta alaturi de mine: in primul rand motociclistului (Dragos) care m-a ajutat din prima clipa cand stateam ca rama intins pe asfalt pana cand am fost urcat in ambulanta apoi Cristinei (din sala de operatie) careia ii datorez mii de scuze si multumiri dar a fost o neintelegere la mijloc, era sotia cam socata si nu stia cine cum e pe acolo, n-a vrut sa te jigneasca doar ca nu si-a dat seama care e statutul tau... d-lui Razvan care m-a vizitat ieri dimineata cu un zambet si o vorba buna ultimului dar poate celui mai important colegului nostru, tizului meu, Dl. Droom, care spre surprinderea mea mi-a fost mai mult decat cel mai bun prieten in saptamana asta de rahat. Le cer scuze Dlui Eugen (soferul a carui masina am lovit-o) si sotiei dansului desi e putin probabil sa citeasca aici. Stiu ca s-au speriat ingrozitor si-mi pare sincer tare rau.. Toate cele bune, Cristian C.
  2. Bucifer

    Botezul asfaltului

    Omul chiar bagase din nou in marsarier si dadea cu spatele, cand l-am intrebat ulterior de ce mi-a zis ca era cu gandul in alta parte si i s-a parut ca trecusem... LE: si eu ma duceam spre el ca am luat un viraj ca o balena esuata si el venea spre mine ca... habar n-am de ce
  3. Bucifer

    Botezul asfaltului

    Toata noaptea am visat ca eram intins pe asfalt. Uite ca s-a si adeverit tu-i mama ma-sii de treaba... Pe scurt: Lolek (adica je) trezit fresh, sunat mama urat LMA, imbaiat, ras, frezat nu - ca oricum vine casca peste, plecat. Ajuns la destinatie (centura Buc - vis-a-vis de Balkan Car parca), rezolvat treaba, dat sa plec. Aici intalnit cu Bolek. Camion de sprint curier cu becurile de marsarier aprinse, eu trebuind sa trec prin spatele lui (executand un viraj de dreapta) ca sa ies din curtea respectiva. Eu oprit, astept, la un moment dat ma uit in oglinda lui si vad ca imi face semn sa trec si scoate din marsarier. Plec (privirea-nfipta-n poarta ca deh, acolo trebuie sa ma duc), ajung in dreptul lui si vad ca vine spre mine... Dau gaz sa trec si fac cel mai destept lucru posibil (da, sunt prost, stiam asta de dinainte) ma infig cu privirea in coltul camionului... Evident il agat cu ghidonul si cu piciorul ma harjai de scarita aia de rahat pe care o folosesc soferii sa se ure in spate. Rezultatul e cel asteptat: eu pe jos, cazut pe dreapta, motorul peste piciorul drept, fara un crac la blugi (mancat de scarita), zgariat binisor (tot scara aia nenorocita, a venit exact deasupra genunchierei), alte 2-3 zgarieturi dobandite de la motor. Per total ok, noroc cu genunchierele, geaca si casca (nu spun ca as fi patit mare lucru altfel dar avand in vedere ca articolele sus-mentionate au avut mai mult sau mai putin de suferit e clar ca a fost mai bine ca s-au "parlit" ele si nu carnica mea). Motorul a patit cam asa: ghidon stramb (dar se pare ca merge si-asa), frana fata + acceleratie polizate (parca tine mai bine frana fata acum), crash-ul de la motor polizat, semnal fata crapat + bec ars + un posibil scurt pe undeva ca palpaie tare repede cand pun semnal dreapta. Toba e intacta si nu ma prind cum a reusit dar bravo ei. Nenea soferul a zis initial ca nu s-a miscat, asta pana i-au sarit martorii in cap. Apoi a zis ca a avut impresia ca am trecut. Mi se falfaie, n-am nevoie de nimic de la el, daca a facut-o intentionat va primi ce i se cuvine dar in mod cert nu de la mine. Oricum ma bucur ca pentru primul "contact" am scapat doar cu inmormantarea unei perechi de jeansi (pacat de ei totusi, erau tineri) si ca am plecat calare si mai dornic ca niciodata de mers pe motor. Nu sunt concluzii de tras, nu mi se pare ca as fi invatat ceva, in mod cert nu am fost mai atent si nu am condus mai preventiv ulterior. Au contraire chiar. Doar mi s-a intarit convingerea aia cu "ceasu rau pisica neagra", oricat te-ai feri cand e sa o-ncurci pai o-ncurci... Pentru cine vrea sa-mi sara in cap ca asa e cand nu stii, ca sunt varza, ca sunt prost, ca daca faceam cursul x sau y, ca hrr ca mrr ca miau ca bau, asa e cum spuneti voi, bagati mare si sariti cat puteti dar stati sa-mi pun casca inainte. O zi excelenta tuturor si sa nu faceti ca mine, Cristian C.
  4. No comment, good for you, shame on me for being a chicken shit. Sincer ma incearca o usoara unda de tristete ca nu v-am stat in carca la drumul asta dar asta e, ce-a fost a fost, maybe next time. BTW, super tare montajul!
  5. Tot respectul pentru tine si pentru parintii tai. Sa le dea Dumnezeu sanatate si putere de munca sa te poata sustina in continuare iar tie gramul acela de noroc necesar sa ajungi acolo sus. Inca o data toata stima pentru tine si pentru parintii tai, sa-i iubesti asa cum te iubesc si ei pe tine.
  6. Posesor de Exo 400 Sting (portocaliu) de aproape o luna. Dupa ce am probat ~10 casti (integrale si flip-up, diverse marci dar nimic de top gen Shoei/Arai/etc) am ramas fara ezitare la Scorpion. Interiorul are un "feel" foarte placut si e foarte confortabil. Din pacate dupa ce l-am probat si in trafic impresia nu e foarte buna: 1. de la 60-70 intr-adevar incepe un vajait si se formeaza un "vartej" fix intre ochi, asta cu toate aerisirile inchise. Am incercat o pozitie a capului mai aplecata, o barbie in piept dar degeaba, nu scap de ventilatia nedorita. 2. in ultimele zile nu pot sa merg cu viziera inchisa dimineata (7:30 - 8:00) pentru ca de la a doua respiratie in casca incepe sa se abureasca. Astept ziua de salariu sa merg sa iau un spray anti-aburire poate rezolv ceva. Daca are cineva alte idei/sfaturi sunt mai mult decat binevenite. @pogor, spune-mi te rog de unde ti-ai luat giugeaua aia pentru barbie si cat te-a costat?
  7. Intr-adevar "prospatura" si pe forum si pe doua roti. Misto-urile pot sa curga, am vazut ca baietii au obrazul fin asa ca de ce sa nu "ne radem"? Multumesc de urarea cu km, pornirile animalice ale mainii drepte imi dau batai de cap dar lucrez la asta.
  8. Pe dvs. nu aveam cum sa va uit, dar am zis sa nu se simta ceilalti "deranjati" in vreun fel...
  9. Salutare, In seara asta am avut placerea sa ii cunosc pe cativa dintre voi la academie si as avea rugamintea sa imi mai spuneti odata care cum erati (deh, problemele la mansarda isi spun cuvantul, trebuie sa-mi schimb hdd-ul). Toate cele bune, Cristian C.
  10. Bucuros pe de o parte pentru ca am avut placerea sa "devorez" din experienta cuiva care si-a deschis sufletul si mi-a impartasit franturi din viata sa, pe de alta parte insa nu-mi pot imagina ce a fost in sufletul sau in clipele in care a trait "live" anumite momente sau in momentul in care le-a asternut aici. Respect si multumiri Dle Old School, Cristian C.
×
×
  • Creează nouă...