Sari la conținut

Gex zxr

Membru
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Zx6r, Ex zxr750
  • Numar Moto
    roman

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Nici un club

Gex zxr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut si eu sunt in situatia asta, de 3 zile nu mai prea vrea sa schimbe vitezele, si a mea nu a fost trintita. Pur si simplu a aparut problema asta. Este complicat de reparat?
  2. OFF. Io am o vb pe care am auzit-o de la aia mai "batrani"si vad ca se aplica si aici. Daca nu belesti ochii belesti p___la. Asa ii si in trafic, feriti-va ca pe ailalti ii doare-n banana de voi. ON. Sanatate motoristului si putere de revenire in sa.
  3. Si cum pot face o evaluare mai corecta a placutelor fara a le demonta.?
  4. Salut, cine poate sami explice cum pot da jos mai usor placutele fata, la un zx6r din 99, nu imi dau seama cat sunt de uzate si vreau sa le dau jos pt a-mi face o idee despre cat mai merg ms
  5. ce placute fata recomandati pt zx6r din 1999? vreau sa le schimb si nam nici o idee, un raport calitate\pret
  6. Sal, Vand Kawasaki ZX6R din 1999 an fabricatie, cam 24000km Inmatriculata dar fara asig si VT. Pret 1800 euro, insa sunt dispus si la schimburi cu enduro, chiar si neinmatriculate. My link
  7. Salut, intre timp am gasit manualul si am gasit acolo tipurile de ulei. Am vaz ca specificatiile trecute la vascozitate sunt cam asa: 10W-40, 10W-50, 20W-40, 20W-50 Insa nu stiu ce inseama: Grade: SE, SF OR SG, class SAE asta ii din manual. Am gasit Castrol 10W40,full sintetic pe care ma gandeam sa il iau, o fi bun?
  8. Cine ma ajuta cu info? Vreau sa schimb uleiul si fostul prop nu mai stie ce ulei o pus. Si nici manual nu am sa vad ce ii bun de pus. mobra este zx6r 1999
  9. Multzam Da ii urata senzatia, la viteza mica ii greu de controlat, desi in timp incepi sa te obisnuiesti cu ea, tipul de la care am luoato, mia zis ca el nu simte piedica asta, si intradevar dupa 2000 de km cu ea am inceput sa ma obisnuiesc cu asta si sa nu ii mai dau asa mare importanta, dar acu cand incep iar sezonu o sa ma obisnuiesc greu de aceea vroiam sa stiu ce ii de facut.
  10. va salut, am o problema spinoasacu mobra mea, zx6r din 1999, motocicleta am luato de la un prieten anul trecut in iunie, problema e ca are un hop mic cand fac stnga dreapta si la viteza mica si prin oras ii cam dificil, intrebarea mea ii daca a mai avut cineva problema asta si ce sa ii fac, prietenul de la care a luoat- eu o avea de 3 ani si nu a puso niciodata jos, cam in trei ani o mers in jur de 9000 de km cu ea, motorul mai mult statea in curte decat pe sosea. Mi-a zis cineva ca s-ar putea fi de la rulmentii de jug, trebuie muncit mult, are rost sa ma bag eu la operatia asta, de priceput ma pricep ceva la mecanica. ms anticipat atasez si o poza cu ea ca dee ii frumoasa:))
  11. ceau, scuze pt imensa intarziere, te mai intereseaza motocicleta?

    Vb mai ne intelegem, negociem sa fie bine si la mine si la tine.

  12. cat mai lasi la Kawasaki?

  13. zici ca ai cazut pe stanga, vezi sa nu iti fi "deranjat" cablul ce regleaza relantiul acolo ii pozitionat cu o rotita in cap de care micsorezi si maresti relantiul. ai putea sa verifici si aia. Sa ne zici si noua cand ai rezolvat problema, poate in viitor se mai confrunta si alti si ii bine de stiut o rezolvare.
  14. Da, si de la mine unu Grigore, foarte MARE ADEVAR ai grait. Pacat ca a murit un om, D-zeu sal odihneasca in pace.
×
×
  • Creează nouă...