Sari la conținut

Stefkw

Membru
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Zaventem
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R 750
  • Numar Moto
    1MLB2XX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    kawasaki zx6r 99

Stefkw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stefkw

    Itp moto bacau

    e mai glumet omuletul de felul lui , e ok .. acum daca s-a schimbat personalul , nu stiu ce sa zic .
  2. haha , exact la ce ai zis tu Mentalist ma gandeam si eu cand am vazut cine a castigat etapa . Vazusem acum cateva zile niste discutii legate de baiatul asta pile etc .. dar uite ca i a batut pe toti cu sau fara pile ) !
  3. Stefkw

    Romanii din Belgia

    Salut , un circuit pe langa Bruxelles deschis publicului ( de preferat si in cursul saptamanii ) ? multumesc anticipat .
  4. Ce bani mai este un R1 2004 , Bun ?
  5. Multumesc frumos de sfaturi baietii , un 2014 cu realizari pe toate planurile, plin de bucurii si fara incidente va doresc !!!!!!
  6. Salutari , Craciun fericit tuturor va doresc si toate cele bune in primul rand !! Ce as dori sa va intreb , poate cunoasteti unii . Isi merita acesti bani 954RRul asta http://www.kapaza.be/fr/motos/honda-cbr-900-rr-954-sc50-80194695.htm ??? Care ar fi sansa ca acesti km sa fie reali ..
  7. Stefkw

    Romanii din Belgia

    Craciun fericit tuturor in primul rand !!! Ce as dori sa va intreb .. am 21 de ani si permis de moto de anul trecut din august . Problema ar fi in felul urmator , am auzit ca aici la 24 ani ai voie sa conduci abia motor peste 125 cm3 . Dar atata timp cat am permis EUROPEAN , nu cred ca este problema si pot conduce linistit motocicleta si de 1000cm3 !?!? . Adica pot merge fara probleme .. dar as avea totusi nevoie sa ma lamureasca cineva .. daca este obligatorie schimbarea de permis gen ..
  8. Stefkw

    Accident DN2 - Adjud

    Nu l cunosc personal , m a sunat in legatura cu un anunt legat de motorul meu , inainte sa si ia 919 rr ... pacat , mare pacat .Asta e ghinionul de a te naste in tara asta de (cuvant urat) unde participanti la trafic inseamna caini , vaci , turme , prosti "fara " oglinzi si multe altele . . Insanatosire grabnica !!!!!!
  9. Multumesc frumos de ajutor inca o data TNG !
  10. Voi verifica exact saptamana viitoare cand ajung acasa si revin cu un raspuns si aici in caz ca vor mai fi patiti , multumesc frumos tuturor care mi-ati dat cate un sfat !!
  11. Multumesc frumos de sfat , sunt plecat din Bacau o perioada , am intrebat pana voi ajunge la service , de curiozitate ce ar fi .
  12. Nu asta e idealul meu principal , motorul sa ia 255 ... E sa mearga rotund sa nu mi mai oscileze relantiul .. sa fie Ok . ms frumos oricum de sfat !
  13. Ia man si citeste cu atentie , ca nu i-am dat 240 ca sa o testez , pur si simplu s a intamplat sa am drum liber , intins si atunci am sesizat problema , de ce p mea sari cu gura degeaba . Apoi sa o luam altfel , daca ii dai la o vitezana 240 ? inseamna ca e forjata , e tras de ea ? Aaaa.. ca nu e tocmai ok sa merg cu atat da , adevarat , dar ce sa zic , imi asum , ii dau pe pielea mea nu pe a ta .
  14. merge pe ceas 255 probat de mai multe ori . nu cred ca a batut mereu vantul din spate nu are relevanta asta , e doar un factor care pe langa cele enumerate mai sus , m-au determinat sa cred ca motocicleta are o problema in urma accidentului .
×
×
  • Creează nouă...