Sari la conținut

alin ilie

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alin ilie

  1. Cazare? Cei 120 km traseu cum sunt structurati cat din ei e drum forestier ptr ca mi se pare cam mult ptr o cursa de enduro.De exemplu la Ciumani au fost 35 km.
  2. Felicitari Luci si respect de la Targoviste!!!!!!!!!!
  3. Cred ca m-ai inteles gresit...ori eu nu m-am exprimat bine. Pentru cine a mai fost la Razvad este foarte clar ca traseul nu este unul extrem. Cand am spus ca noroiul da farmec cursei, m-am referit la faptul ca la noi , desi nu este un teren foarte accidentat, urcarile nu sunt foarte lungi si sustinute, coborarile nu sunt foarte abrupte, noroiul da "sare si piper" traseului, altfel mult "prea uscat" si plin de praf. Daca vei venii imi vei da dreptate si vei intelege exact de ce am zis de cauciucuri noi (pentru a-ti face viata mai usoara si plimbarea mai placuta)
  4. Clubul DIRT XTREM TEAM Razvad organizeaza in perioada 19-20 iunie Festivalul Enduro Moto-Atv-Auto in zona Razvad - Gorgota, la aproximativ 10 km de Targoviste in directia Ploiesti-Moreni. Vor fi in total 25-28 km de traseu marcat cu banda, trasee separate pentru moto si atv, de dificultate medie, cu destul de mult noroi (specificul zonei) care va face din Festival un adevarat spectacol. Ca o noutate, anul acesta vom avea si o clasa AUTO. In prima zi se va respecta strict traseul, urmand ca a doua zi sa fie o plimbare libera cu ajutorul ghizilor locali, zona dispunand de un potential imens. Referitor la cazare vom pune la dispozitia doritorilor cateva numere de telefon de la pensiunile din zona. Zona permite si campare in corturi si rulote (vom reveni cu foto). Parcul rece din zona de start este asigurat de organizatori in noptile de vineri si sambata cu paza. Clubul organizator NU PERCEPE TAXA DE INSCRIERE. Sustinatorii evenimentului: 1. Primaria Razvad 2. Club Atv XXX Team Brasov 3. SC MTM TechnoGroup Brasov 4. POL Distribution Motul Bucuresti 5. Club Dirt Xtrem Team Razvad Amintindu-va ca micii si berea nu vor lipsi din zona, va asteptam in numar cat mai mare la festival. Pentru relatii suplimentare puteti apela la: Bernard Cristian 0720.697975 sau 0735332686 P.S. Va recomandam cauciucuri noi.....
  5. Super cursa ,super vreme, super organizare!!! Ne vedem la primavara. Mesaj completat Ceva poze pune cineva?
  6. Suna bine. Dupa cum a fost la cursa din sept (organizare, traseu ok) , daca va fi si vremea buna, nu i o cursa de ratat!!!!
  7. Multumim ptr organizare! Totul a fost super:traseu echilibrat, marcaj bun , vreme ok.Sper sa ne revedem in noiembrie cind in aceasta zona e fff mult noroi.
×
×
  • Creează nouă...