Sari la conținut

1CFOR

Membru
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    EN500

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki EN 500

1CFOR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 1CFOR

    Kawasaki Vulcan

    darian mi-a spus cam acelasi lucru, tu la fel; m-ai convins acum clar, nu ma ajuta situtia din pacate. ms mult
  2. 1CFOR

    Kawasaki EN500

    salut mihai tocmai ma scotoceam de numar in telefon dar nu l mai am. adauga rcalausata pe yahoo vorbeste cu elian, vine baiatu unde vrei. ms de raspuns o sa ma uit si eu pentru fata sa vad daca gasesc ceva. vreo recomandare? Mesaj completat am uitat sa va zic. balta de sub roata se trage din capatul de jos al furcii de la ax; nu ca pe la semeringuri nu e plin de batjocura dar am verificat nu se prelinge pana jos. si etrierul e stropit bine, nu stiu daca e ceva local sau s-o fi stropit in mers. voi ce ziceti e un pic de treaba nu? habar n-am care ar fi variantele in detaliu, n-am mai patit glume d-astea si sper sa nu mai patesc...
  3. foarte frumoasa, si pretul mi se pare ok. cineva cred ca are comision aici oricum...
  4. 1CFOR

    Kawasaki Vulcan

    salut, aveti idee daca rezervorul de VN 800 sau chiar un model mai mare e acelasi cu cel de pe EN 500 C din '97? trebuie sa fac rost de unul pentru ENul meu neaparat si ma gandeam ca poate se potrivesc, nu prea ma pricep si de asta intreb si aici. al meu are 15L. precizez ca e rezervorul de pe C e diferit de celalalte modele mai vechi care sunt mai inalte si mai "triunghiulare" vazute din lateral. estetic cred ca sunt aceleasi dar poate difera o prindere ceva, nu stiu. stie cineva ? ms
  5. 1CFOR

    Kawasaki EN500

    salut baieti si fete incep si eu incet incet sa vad cum sta treaba cu piesele ce trebuie cumparate asap. per total imi(ii) trebuie): rezervor ghidon cauciuc fata cablu ambreiaj asta oricum in mare, sunt alte detalii de rezolvat... am gasit ghidonul asta la vanzari, tipul spune ca e de pe VN800 si ca are diametrul un tol. vreau sa-l cumpar insa intrebarea urgenta este daca stiti sa fie compatibil/acelasi cu ghidonul similar de pe EN500C. Asta ar fi una, a doua pe care o sa o adresez si la vulcangii este daca pe EN500C este acelasi rezervor ca si pe alte modele mai mari, nu de alta dar clar mi-ar mari sansele sa gasesc ceva cat mai repede. Apropo daca stiti pe cineva... oricum trebuie bagata cam toata furca la baieti sa vedem despre ce e vorba..unde am tinuto la caldura peste iarna vad ca a facut balta la roata din fata deci abia astept verdictul. cam atat deocamdata, daca stiti cum sta treaba cu ghidonul sau rezervorul va ascult Mesaj completat cauciuce de unde va luati?
  6. trebuia sa se mai bata campii si despre topicul asta cu toate ca e fumat de acum 3 ani. ba nu va saturati odata?
  7. 1CFOR

    Kawasaki EN500

    beatrice te sun maine/azi cand ma trezesc si vorbim sa ne intalnim sa ti dau banii
  8. exact ce ziceam. inca unu din categoria "frate sa moara familia mea de baietas rau cu motocicleta, hai sa facem frate un protest ceva in p.l.m ca nu se mai poate... ii omoram pe toti habarnistii cu masina si daca se baga jandarmeria II OMORAM FRATEEE", dar nu au o treaba. crezi ca pumnii ii dai tu, nu? ba da ceva mai pasnic, ceva mai peste clasa a 7 a nu aveti aici?
  9. ba ce rateu dati ma aici de 20 de pagini incoace? 3 sferturi din voi n-ati luat un pumn in viata voastra si vorbiti de proteste. mai treziti-va odata, copiilor!
  10. 1CFOR

    Kawasaki EN500

    Beatrice, raman si eu cu voi la wemoto, pentru mine nu e graba. Imi spuneti si mie daca dati comanda, mersi
  11. 1CFOR

    Kawasaki EN500

    5. lentile de semnalizare(doua la numar) acestea mai exact - Adi
  12. 1CFOR

    Kawasaki EN500

    Eugen, imi pare rau ca nu am putut sa ne intalnim astazi insa au intervenit unele evenimente azi noapte, am ajuns de dimineata in demi-coma si abia acum incep sa-mi revin. As dori sa amanam intalnirea dupa 8 sa iau si eu banii, in momentul asta din punctul asta de vedere examinarea motoretei ar fi de prisos. Mii de scuze inca odata, sunt un porc, stiu...Hai sa ma asteptam cateva zile va rog sa fac rost de nise lenti.
  13. 1CFOR

    Kawasaki EN500

    Prin Salajan. Poate poti sa vi cu Eugen miercuri. Eu oricum il mai sun maine si vedem ce si cum si te anunt sau te sun. Da mi nr tau pe privat te rog
  14. 1CFOR

    Kawasaki EN500

    Mda, de aproape o luna nici eu nu am "nici o treaba", vorba lui Eugen, au venit la pachet (vestile proaste) sa stiu o treaba, ce naiba..
  15. 1CFOR

    Kawasaki EN500

    @Darian mersi mult pentru info legate de ebay. Inainte sa postez cautasem si eu pe .de gasisem unu care era peste E150 da am zis ca mai caut oricum nu stiam la cat sa ma astept. @Motoreta e adusa in fata blocului cu remorca si pana la viitoare reparatii nu pot sa merg cu ea. Daca aveti timp sa veniti pana aici intro zi sa vedem ce si cum asa in mare ar fi perfect. M-a sunat Eugen astazi si mi-a spus ca el poate veni miercuri, daca vrei vorbeste si cu el, eu oricum il sun maine sa stim sigur cand poate. Alex, Beatice voi cum stati cu timpul/cheful? ai avea timp sa treci pana aici sa-ti dai cu pronosticul,)? Eu sunt bine sanatos, sufar cu genunchiul drept sa nu zic ca nu am patit chiar nimic. Am avut un strop de noroc, ce sa zic. Daca va stabiliti o zi de intalnire dati-mi si mie un telefon va rog in cazul in care nu-mi anunt prezenta aici.
×
×
  • Creează nouă...