Sari la conținut

zenna

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.2oo.ro
  • Yahoo
    martoi

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda CBR250R 2011
  • Numar Moto
    B-33-RHZ

Informații profil

  • Interests
    Vruummm---!!!

Vizitatori Recenți Profil

704 citiri profil

zenna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bre, felicitari pentru site-ul tau, mi-a placut :)

  2. why is sex like riding a bike? 1. You have to change your position time to time if you want to get anywhere. 2. It's best to wear protective head-gear when going into unfamiliar territory. 3. You can do it with no hands, but it's best not to try it until you have a lot of experience. 4. It's easier to learn with the help of someone who has a lot of experience. 5. You can do it by yourself, but it's usually not as much fun. 6. It's usually hard to control your speed the first few times you try. 7. It's best to have a soft place to land. 8. You don't need any special clothing, but you can get some if you are really into it. 9. If you're with someone who is having trouble keeping up, it's usually best to slow down and wait for them. 10. Most people think it looks easy until they try it for the first time. 11. Once you learn, you never forget how. 12. If you fall off get right back on. 13. If you get a flat, try pumping it back up. 14. Remember to signal before you change direction. 15. Make sure that you've got a firm grip. 16. Sometimes it's nice to have a cushy seat.
  3. pm for motorcycle handling and chasis design - tony foale.
  4. zenna

    "free Talk"

    cnadnr zice asa: Transfagarasanul, DN 7C (Piscu Negru-Balea Cascada)104+000-130+800PISCUL NEGRU (AG)-BALEA CASCADA (AG), situatia la zi: Conform Regulamentului de functionare a DN 7C-Transfagarasan, sectorul de drum cuprins intre Km 104+000 (Piscu Negru) si Km 130+800 (Balea Cascada) are urmatorul regim de functionare: -este inchis in perioada 01.11.2011-30.06.2012. -este deschis in perioada 01.07-2012-31.10.2012 cu specificarea ca:este interzisa circulatia pe timpul noptii(intre orele 21:00 si 7:00) De la 1 iunie, drumul este deschis partial (km 64 - km 104), in urma refacerii de urgenta a unei portiuni afectate de alunecari de teren, circulandu-se pe un singur sens. Intre Cab Capra si lac ramane inchis pana la 1 iulie. z.
  5. zenna

    Am cazut si eu o data

    puteai sa incasezi aia...3200 sa iti iei altceva cu ei dar ai avut vointa si ti-ai resuscitat-o (...motocicleta), precum pasarica phoenix.bravos.
  6. un post foarte util, pe bune!daca r.i.p. venea din latina , ce ai fi zis? e o intrebare retorica, nu e necesar sa te bagi in seama din nou, desi am o presimtire... ON: inca de la studiul HURT, acest fapt e cunoscut: coliziunile left turn car vs. motor sunt cele mai intalnite in intersectii.BMW cauta deja o solutie prin care motorul sa puna motociclistul in garda atunci cand masina din sensul opus arata tendinta de a face stanga fara a tine seama de motor. requiescat in pace nefericitule.
  7. zenna

    Machete

    stii cumva cine le face? ai idee de unde sunt pozele? tx. z.
  8. nr 49 inseamna ca a renascut dupa aceasta sincopa sau e doar starea de negare dinainte de inchidere? in contextul actual, nu e de neconceput sa se inchida inca o revista care e pe o nisa ingusta. vremurile in presa scrisa sunt grele, evident. o adaptare ar fi binevenita...nu? zic si eu - o marire a ponderii articolelor care nu se refera la competitiile sportive (uimitor, dar nu toti riderii sunt innebuniti dupa competitiile sportive..). un stil de a scrie review-uri mai tehnic in detrimentul unuia mai bascalios...o rubrica how-to pe care o tot caut de la inceputuri si nu apare..+.un dvd la pachet cu urmatorul numar (oamenii se dau in vant dupa freebies la reviste...zic), unul de la keith code, de exemplu, ar aduce niste cititori nemotociclisti, zic. chiar cu un pret mai mare. nu reinventez roata in presa scrisa, dar vad ce face MCN si Bike. nici la ei n-o fi usor, nicii la ei nu sunt ieftine revistele astea, dar oamenii s-au adaptat, dupa cum au observat cei ce le citesc. zic. depre articolele traduse nu ma leg, ca simt ca o sa ma enervez...si vreau sa stau calma seara asta. dar in concluzie, daca te adaptezi, supravietuiesti. daca nu...
  9. aaaa...cat de tari sunt pozele!!!cum ma musca invidia cand vad cati Km ati putut baga! pentru omu simplu ca mine, pe ce traseu ati mers? mai-mai parca l-as face si eu, cu pornire din Bucuresti, si as vrea sa stiu pe unde trebuie sa ajung, pe unde pot opri de o ciorba buna si daca se potriveste pentru incepatori. pup.
  10. imaginile cu baietii care 'se joaca noaptea cu focul' sunt spectacol! felicitari pentru atmosfera! ceva distinct, intr-adevar!
  11. Zaelu, tu ai citit Lebada Neagra, asa-i? Ca bine ai zis!
  12. Mult asfalt uscat. Sa bagati poze de pe traseu. O sugestie... oricat de neatractiv ar arata rt-ul, tot il vede un ochi format...daca nu aveti deja: puneti gps pe el, nu ma refer la dintr-ala cu marcel si cu ecran, ci la geolocatie in timp real. La mine, a salvat timp pretios in a recupera o mobra...
  13. Sal. ce parere aveti de mers in Grecia anul asta, dar nu pe continent (ne iau aia la ciomege...), ci pe insule. Am citit pe net ca e usor de mers de pe o insula pe alta, cu ferrybotul...si cica acum e liber...si mokangeala...nu prea vin turisti de teama...dar pe insule cica nu e nici o problema...si am inteles ca au facilitati ptr moto...E si plin de scutere pe insule, cica. E indicat un tur cu motoarele dus+intors? Un sfat? Cineva care a fost? Sau cineva care are vreun pont de la o agentie de turism? destul de folositor un tip cu info despre locatii, cate parale trebuie, samd... http://www.studentingrecia.blogspot.com/
  14. zenna

    Util

    Cunoastem-cunoastem....baieti harnici care n-au baut cerneala...
×
×
  • Creează nouă...