Sari la conținut

scandalxxl

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    scandalxxl

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Numar Moto
    90-atr

scandalxxl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut! manual pt. tula nu cred ca ai sanse sa gasesti, dar daca pot sa te ajut cu ceva concret, da-mi un mail cu ce anume te intereseaza la : scandalxxl@yahoo.com. numai bine!
  2. daca te intereseaza o parte anume a motocicletei,spune-mi si iti fac o poza cu zona respectiva,sau daca vrei sa o vezi(in timpul saptamanii) o tin pe undeva prin zona piata gemenii-mihai eminescu-vasile lascar.
  3. salut! da-mi o adresa de mail sa iti trimit niste poze si ce te mai intereseaza.
  4. imi pare rau sa te contrazic,dar motorul de hoinar este aproape identic cu cel de mobra(difera cilindrul,ca forma si faptul ca are 5 viteze si faptul ca nu are racire fortata). Eu in 2 ani nu am umblat deloc deloc in motor.
  5. poti sa ii pui si 50g la litru, ca abia isi face ungerea mai bine(si poti sa-i pui orice fel de ulei,desi cu cel de 2t scoate fum mai putin).
  6. salut! uite niste date despre "tmz tula": -2T ,racire fortata cu aer -200 cc -10 kw -vit. max 95 km/h -consum 3,5 l/100km -4 viteze -cauciucuri 6.70/10 (echivalent 145/10) si arata cam asa:
  7. are cineva idee de unde as putea cumpara un arc de la pedala de pornire de la TULA ,ca al meu s-a rupt.am incercat la tunaru si in obor ,dar fara nici un rezultat. sau daca se potriveste de la alte motoare sau daca se poate face unul la fel? cam asa arata.
  8. Salut! Sunt Ionutz R. 24 ani din Faurei(BR),dar majoritatea timpului il pierd prin Bucuresti,la o firma de distributie electrice si conectica ;si in timpul liber mai studiez si pe la Politehnica. Permis A din iunie(dupa vreo 4 ani de mers pe camp cu hoinarul) si B din 1999(dar de masini sunt satul).Moto,deocamdata o TULA de 200cc,pe care cu ajutorul vostru vreau sa o modific putin(asa ca, astept idei!). Profit de ocazie sa le urez tuturor motociclistilorsi motociclistelor asfalt uscat! si cat mai multi km fara evenimente rutiere.
  9. La TULA incap surprinzator de multe scule sub sa(desi nu are loc special pt.scule);la HOINAR si la MOBRA(cu toate ca sunt productie autohtona)au in partea stanga un loc pt. scule(care se si inchide cu cheia),dar destul de mic. Pe la alte comuniste tot asa am vazut ca au niste cutii in partile laterale pe unde se mai pot tine sculele.Dar cred ca cel mai sigur e cu rucsacul in spate
  10. Merci pt.sugestie,dar vreau ceva mai bun decat originalele.Daca are cineva timp sa isi masoare telescoapele sa imi spuna si mie daca mai sunt si alte amortizoare care au distanta intre gaurile de prindere de 29 cm.
  11. Are cineva idee ce telescoape pt. spate s-ar potrivi pe o Tula (distanta intre gaurile de prindere e de 29cm),de preferat unele straine,cu reglaj.Multumesc anticipat.
  12. Salut! are cineva vreo idee despre cat de bun este un motor TULA?si daca are ceva defecte ereditare? multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...