Sari la conținut

marutzzu

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    chiajna
  • Carnet moto din
    01.10.2034

marutzzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. nu l-am rezolvat...cand vine mecanicul sa faca R1...o sa il pregateasca si pe el;) abia astept primavara:))))..sper sa vina saptamana asta!
  3. ms pt ajutor..in cateva zile o sa il vada un mecanic...ca trebuie pregati de sezon:)))
  4. a sunat la vreo 2 prieteni..mecanici..si ei i-au spus ca este posibil sa fie de la carburatoare...unul sau mai multe carburatoare numai inchid calumea....sau segmentii;)
  5. revin cu inca o problema..am un prieten care are un R1 din 2000 carburatie.....ii baga benzina in baia de ulei...daca stie cineva care ar putea fi cauza...imi puteti lasa un raspuns aici...multumesc!
  6. am verificat bornele..se pare ca sunt in regula..nu sunt oxidate...astazi nu a mai vrut sa porneasca deloc:(...trebuie dus la un mecanic
  7. ok..am sa fac asa.multumesc mult dar legat de leful cum merge ar putea avea apa in carburatoare?>? Mesaj completat
  8. salutare am un CBR F3...si am cateva probleme la el: 1.se opreste in mers(se sting absolut toate luminile) 2.merge cam ciudat..nu prea mai sta la relanti ca si cum ar merge in 2-3 pistoane cei care ma pot ajuta...astept parerile voastre...multumesc
  9. persoana implicata in accidentu cu mopedul a decedat astazi:( Dumnezeu sa il ierte:( pietonu accidentat pe 1 mai nu era aurolac....era un tigan...si din cate am vazut...la ce lumea a venit acolo si cu ce masini...cred ca are destui bani sa plateasca daunele.
  10. asa este...multi pleaca de la un pahar si apoi si trezesc in spital..sau in alte cazuri mai rau...fara sa isi dea seama se cred singuri pe sosele si mai iau si alti oameni nevinovati dupa ei.
  11. eram la spitalul ELIAS cand a venit acolo si pietonul accidentat...avea un picior rupt,dinti rupti..si cateva julituri...dar era bine...era constient;)
  12. scuteristul este in coma...nu se stie daca mai scapa...a fost operat la cap...nu purta casca si se afla in stare de ebrietate:(...pacat de el ca era tanar avea 36 de ani si 2 copii de crescut:(
×
×
  • Creează nouă...