Sari la conținut

Ciureanu

Membru
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ciureanu

  1. pai becul ala nu e doar pentru eroarea asta
  2. ce fel de montaj electronic, am aceeasi problema doar ca la mine toba e aftermarket
  3. Ne cerem scuze pentru greselile gramaticale ale site-ului (acesta este inca in lucru) din aceasta cauza nu are prea multe detalii despre serviciile oferite. Sa aveti un weekend placut si asfalt uscat!
  4. Asociatia Ingerasul tau, asigura consultanta tehnica, juridica si psihologica pentru victime directe sau colaterale din accidente auto si moto ! Pentru mai multe detalii accesati site-ul de mai jos sau intrebati pe post. www.asociatiaingerasultau.ro
  5. tu mergi cu 2 trepte prin oras... smart. ia ti un maxiscuter , schimba automat :> si nici nu o da in burn-uri. eu cred ca te plictisesti grav cu asemenea post )
  6. Deci doar aia cu veste sunt bikeri , restul suntem proprietari de motociclete?
  7. Buna initiativa pacat ca nu pot veni , ar fi fun sigur ^^
  8. Frumos rau FZ6n dar in afara orasului la drumuri lungi cam obositor in rest super ok!
  9. Deci aici la phd va adunati. Aveti loc de scuterele de la phd?
  10. da pt mine s a cam terminat nu ma bag cu sportiva pe vremea rea
  11. Salut caut si eu Cazare moto pt iernat zona Mall Vitan, daca stiti pe cineva va rog da ti si mie un mesaj sau un telefon:D 0743 637 490 Xtremly_A@yahoo.com
  12. Salut, sunt mai nou venit in Bucuresti, a cam venit vremea sa bagam motoarele la iernat si nu cred ca mai apuc sa l duc acasa, ma poate ajuta cineva cu un loc de iernat?
  13. Ciureanu

    BURSA LOCALA

    salut am si eu nevoie de un cauciuc 160/60/17 ptr kawasaki de 600 ... are careva la un pret rezonabil? :-??
  14. Salut! Ma numesc Andrei si ma bag si eu in seama cu un Kawasaki ZX6r din 1997
  15. Ciureanu

    Off-topic

    interesant... am gasit aici pe forum o firma care se ocupa cu recuperari si isi bat ei capu cu aia de la asigurari "Studio gea" se numesc:-?
  16. Ciureanu

    Off-topic

    numar de dosar iau de la asigurare sa inteleg... si sezisare la csa unde exact fac :">
  17. Ciureanu

    Off-topic

    NU ma intereseaza razbunarea ... eu vreau sa im repar moto
  18. Ciureanu

    Off-topic

    Deci ...ma lovit un prost ... ok ne intelegem noi imi da asigurarea, omu are asigurare de la CArpatica :| de aici se complica tb, ma duc la asigurare la aia ma i au aia la misto, ca cica cum sa dea ala peste tine ca tu defapt faceai liniutza cu el si nush ce (WTF!) in fine il conving eu cum s a intamplat ii spune si ala care a dat peste moto.Apoi imi face poze la moto si ramane sa ma sune dupa ce face dosaru.Au trecut 2 zile a sunat si cica mai mult de 1 mil jumatate ei nu pot oferi X(X(... si eu am crapata carena fatza, laterala stanga , coditza si cadrul de bord. stie cineva vreo solutie?
  19. Ciureanu

    A Inceput Sezonul

    Salut Ma numesc Ciureanu Andrei si sunt din Negresti si am un Kawasaki zx6r Ninja :X salut la toti motociclistii ^^ si asfalt uscat:D si in ceea ce priveste asigurarea eu am dat 200 lei la UNiqA :-s
×
×
  • Creează nouă...