Sari la conținut

Urs_meloman

EX+
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Urs_meloman

  1. Urs_meloman

    Suzuki

    ce sadic ; cred k asa facea cainele ala . Oricum tare reclama Bafta!
  2. R6-le e foarte nervos dar la drum lung m-ar interesa un motor ceva mai comfortabil dar totusi cu performante bune. . Alte sugestii in afara de FZ6 aveti?
  3. Yamaha FZ6-2005. Ce parere aveti de ea? Supersport-Sport touring? vreau pareri.
  4. Suzuki B-king. Motor de busa cu supercharger 1300cmc - 240 cai putere . E nebuna? Si arata si super! pt o naked
  5. oau ce poza misto , acum serios motocicleta arata f bine . ce putere are ?
  6. Urs_meloman

    R6 2005

    Eu nu am intalnit nici o problema tehnica la a mea.. . Deocamdata
  7. Mai frumoasa depinde de tine... k deh gusturile nu se discuta eu prefer gixxeru la design iar la perf daca gixxeru e mai nou ca celelalte 2 e mai bun dak nu zx9.. am mers cu zx9 si mi s-a parut a fi o combinatie buna intre o supersport si touring (mai mult spre super sport)
  8. Urs_meloman

    R6 2005

    LA fel cu cea din 2004 ?!?! . Ce e nou: Amortizor central reglabil in inaltime, pompa radiala pt frane si furca upside-down . Ms pt urare
  9. Titlul topicului spune ca ''ce moto sa-mi iau?'' tu zici k ai prins o okzie... pana la urma ce vrei sfaturi sau o opinie la okzia ta?
  10. R6 are o pozitie de condus mult mai comfortabila iar la modelele pe 2005 k de ele vb performantele sunt identice . k sa nu mai vb de design
  11. Urs_meloman

    R6 2005

    dkz motoru meu este luat in leasing so..... iar in leg cu topicul inviat de juma de an eu vb de noua R6 pe 2005 care din cate stiu nu exista acum juma de an. Andyatf, Zx6r a cam dat clasa la ce ? la perf? nu cred ! si oricum nu cred k dak ar fi vreo diferenta ai sesiza-o sa nu mai vb de faptul ca mersul pe R6 e mult mai comfortabil decat pe zx6r.
  12. Mi-am cumparat de curand o Yamaha YZF-R6 si as dori sa o tunez la exterior . Se poate ? si dak da ce modalitati sunt?
  13. Urs_meloman

    R6 2005

    ''Misto dar tot R1 ramane in top !!!!'' Bai Luchiane e vorba de 2 clase diferite. R1 are rivalele ei nu face competitie cu sora mai mik, k? R6 2005 e cel mai bun la clasa de 600 deocamdata-sa vedem modelele de 2006
  14. Totusi R6 e mai frumoasa ... iar dpdv al performantelor sunt apropae la fel deci R6 Winzz
×
×
  • Creează nouă...