Sari la conținut

organizator

EX+
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

organizator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Concursurile si formatiile ce vor canta au fost anuntate in paginile anterioare. In rest ....muzica buna, bere, distractie si vreme ok.
  2. trupe anuntate: Cash(CJ),MR.Blues(Tim)BlindSpirit(Buc ),Imagica(AR). ATENTIE:zona este lipsita de semnal total(Orange,Vodafone etc),dar exista telefon public si se vor pune in vanzare cartele telefonice.
  3. In interiorul campingului se va amenaja un stand de asistenta tehnica pentru eventualele probleme la motociclete.
  4. NOU !!! In serile de vineri si sambata se va organiza o discoteca in sala de mese, cu bar si multi watti. In acest timp, dupa reprezentatiile formatiilor, in cortul de afara se vor proiecta pe ecran concerte rock, videoclipuri.....
  5. Citeva reguli pentru participanti - in incinta campingului : ¡ viteza circulatiei moto este de 5 kmh ¡ focul deschis este interzis - dupa orele 24 ar fi bine sa nu: ¡ circulati cu motoarele prin camping exceptie facind cei care vin sau pleaca ¡ ambalati motoarele ¡ faceti burn-out ¡ porniti motoarelor fara tobe Aceste reguli sunt pentru o buna desfasurare a festivalului si confortul participantilor. Multumim pentru intelegere.
  6. Cateva din concursurile ce vor avea loc : - lupta cu saci pe barna, deasupra piscinei - concurs de indemanare pentru fetele ...pasagere - tractor pulling cu motocicleta ....sau fara. - concurs de mancare - 3 concursuri diferite de baut bere ....si lista ar mai continua asa ca restul....surpriza!
  7. Am postat si o harta mai detaliata pana la Riul Alb ,pe viitor revin si cu o harta a traseelor turistice din zona
  8. Cateva detalii despre cum se ajunge la locatia West Romanian Bike Week: Am postat mai jos o harta a judetului Caras-Severin cu principalele drumuri ce duc spre Resita. Campingul Raul Alb, unde se va desfasura festivalul este la 15 km de Resita, foarte aproape de lacul Secu (vezi harta). Pentru a ajunge mai usor la iesirea din Resita spre Lacul Secu-Raul Alb vom pune in oras indicatoare in intersectiile principale.
  9. numerele "mazgalite" sunt de la spray-ul cu care s-a corectat vopseaua motorului....hehehe ...
  10. memo,pt poze s-a deschis un alt topic( chiar daca are titlu ofensator),la poze de la intalniri.... organizatorii tin sa multumeasca invitatilor si participantilor la intrunire,pentru numarul mare a celor sositi si pt comportamentul civilizat. de asemenea,multumim Primariei Rau Sadului si proprietarului locatiei d-l Banea,ca ne-au inteles si sprijinit. eforturile au fost mari si facute in timp scurt,de aceea ne pare rau pt unele inconveniente aparute cu sau fara voia noastra. celor care sau manifestat in mod agresiv la adresa organizatorilor,le recomandam sa nu mai vina la intrunirile noastre,nu sunt bineveniti( se stiu ei care,au fost atentionati in camping).
  11. organizatorii tin sa multumeasca invitatilor si participantilor la intrunire,pentru numarul mare a celor sositi si pt comportamentul civilizat. de asemenea,multumim Primariei Rau Sadului si proprietarului locatiei d-l Banea,ca ne-au inteles si sprijinit. eforturile au fost mari si facute in timp scurt,de aceea ne pare rau pt unele inconveniente aparute cu sau fara voia noastra. celor care sau manifestat in mod agresiv la adresa organizatorilor,le recomandam sa nu mai vina la intrunirile noastre,nu sunt bineveniti( se stiu ei care,au fost atentionati in camping).
  12. este posibil sa mai apara modificari pe parcurs,sa speram ca in bine. sa aveti parte de drum bun,ca vremea se anunta frumoasa.....
  13. Vineri 21 iulie: 12:00-Deschiderea festivalului&acomodare. 18:00-Concerte cu:Dakonia,BuriculPamantului,Evergreed,Antract. 23:30-Streeptease 24:00-01:00-Proiectii video Sambata 22 iulie: 11:00- Concursuri: Batut cuie,Tricouri ude,Baut bere,Cel mai frumos custom rusesc,Skandenberg fete,Concurs Surpriza. 18:00-Premierea castigatorilor - Burnout 18:30- Concerte cu: Betrayer,StillCrazy,QuoVadis,Slick50(D). 23:30-Streeptease 24:00-01:00 -Proiectii video
  14. va rog sa ramaneti ontopic. noi vom incerca sa facem cum stim/putem mai bine. si DA,regulile se vor aplica.
×
×
  • Creează nouă...