Sari la conținut

organizator

EX+
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de organizator

  1. Concursurile si formatiile ce vor canta au fost anuntate in paginile anterioare. In rest ....muzica buna, bere, distractie si vreme ok.
  2. trupe anuntate: Cash(CJ),MR.Blues(Tim)BlindSpirit(Buc ),Imagica(AR). ATENTIE:zona este lipsita de semnal total(Orange,Vodafone etc),dar exista telefon public si se vor pune in vanzare cartele telefonice.
  3. In interiorul campingului se va amenaja un stand de asistenta tehnica pentru eventualele probleme la motociclete.
  4. NOU !!! In serile de vineri si sambata se va organiza o discoteca in sala de mese, cu bar si multi watti. In acest timp, dupa reprezentatiile formatiilor, in cortul de afara se vor proiecta pe ecran concerte rock, videoclipuri.....
  5. Citeva reguli pentru participanti - in incinta campingului : ¡ viteza circulatiei moto este de 5 kmh ¡ focul deschis este interzis - dupa orele 24 ar fi bine sa nu: ¡ circulati cu motoarele prin camping exceptie facind cei care vin sau pleaca ¡ ambalati motoarele ¡ faceti burn-out ¡ porniti motoarelor fara tobe Aceste reguli sunt pentru o buna desfasurare a festivalului si confortul participantilor. Multumim pentru intelegere.
  6. Cateva din concursurile ce vor avea loc : - lupta cu saci pe barna, deasupra piscinei - concurs de indemanare pentru fetele ...pasagere - tractor pulling cu motocicleta ....sau fara. - concurs de mancare - 3 concursuri diferite de baut bere ....si lista ar mai continua asa ca restul....surpriza!
  7. Am postat si o harta mai detaliata pana la Riul Alb ,pe viitor revin si cu o harta a traseelor turistice din zona
  8. Cateva detalii despre cum se ajunge la locatia West Romanian Bike Week: Am postat mai jos o harta a judetului Caras-Severin cu principalele drumuri ce duc spre Resita. Campingul Raul Alb, unde se va desfasura festivalul este la 15 km de Resita, foarte aproape de lacul Secu (vezi harta). Pentru a ajunge mai usor la iesirea din Resita spre Lacul Secu-Raul Alb vom pune in oras indicatoare in intersectiile principale.
  9. numerele "mazgalite" sunt de la spray-ul cu care s-a corectat vopseaua motorului....hehehe ...
  10. memo,pt poze s-a deschis un alt topic( chiar daca are titlu ofensator),la poze de la intalniri.... organizatorii tin sa multumeasca invitatilor si participantilor la intrunire,pentru numarul mare a celor sositi si pt comportamentul civilizat. de asemenea,multumim Primariei Rau Sadului si proprietarului locatiei d-l Banea,ca ne-au inteles si sprijinit. eforturile au fost mari si facute in timp scurt,de aceea ne pare rau pt unele inconveniente aparute cu sau fara voia noastra. celor care sau manifestat in mod agresiv la adresa organizatorilor,le recomandam sa nu mai vina la intrunirile noastre,nu sunt bineveniti( se stiu ei care,au fost atentionati in camping).
  11. organizatorii tin sa multumeasca invitatilor si participantilor la intrunire,pentru numarul mare a celor sositi si pt comportamentul civilizat. de asemenea,multumim Primariei Rau Sadului si proprietarului locatiei d-l Banea,ca ne-au inteles si sprijinit. eforturile au fost mari si facute in timp scurt,de aceea ne pare rau pt unele inconveniente aparute cu sau fara voia noastra. celor care sau manifestat in mod agresiv la adresa organizatorilor,le recomandam sa nu mai vina la intrunirile noastre,nu sunt bineveniti( se stiu ei care,au fost atentionati in camping).
  12. este posibil sa mai apara modificari pe parcurs,sa speram ca in bine. sa aveti parte de drum bun,ca vremea se anunta frumoasa.....
  13. Vineri 21 iulie: 12:00-Deschiderea festivalului&acomodare. 18:00-Concerte cu:Dakonia,BuriculPamantului,Evergreed,Antract. 23:30-Streeptease 24:00-01:00-Proiectii video Sambata 22 iulie: 11:00- Concursuri: Batut cuie,Tricouri ude,Baut bere,Cel mai frumos custom rusesc,Skandenberg fete,Concurs Surpriza. 18:00-Premierea castigatorilor - Burnout 18:30- Concerte cu: Betrayer,StillCrazy,QuoVadis,Slick50(D). 23:30-Streeptease 24:00-01:00 -Proiectii video
  14. va rog sa ramaneti ontopic. noi vom incerca sa facem cum stim/putem mai bine. si DA,regulile se vor aplica.
  15. intrarea:20ron/pers. vineri incercam sa facem o "seara romaneasca",cu trupe sibiene. sambata :Slick50(D) si.....mai vedem.
  16. Citeva reguli pentru participanti: - in incinta campingului : ˇ viteza circulatiei moto este de 5 kmh ˇ focul deschis este interzis - dupa orele 24 se interzice : ˇ circulatia cu motoarele prin camping, exceptie facand cei care vin sau pleaca ˇ ambalarea motoarelor ˇ burnout-urile ˇ pornirea motoarelor fara tobe Aceste reguli sunt pentru o buna desfasurare a festivalului si confortul participantilor. Cei care nu se vor conforma,vor fi evacuati din camping. Multumim pentru intelegere. Facilitati si puncte de atractie: - campingul este flancat de un parau cu apa curata - toalete ecologice - iluminat - cosuri de gunoi - restaurant cu terasa - scena cu DJ Borco - standuri de vanzare a bauturilor si mancare - standuri tehnice/piese/accesorii moto. - burn-out zone - loc special amenajat Pentru cei interesati,se pot face excursii moto in amonte,spre lacul de la Gatul Berbecului. Acces: pt cei care vin din sud,(de pe valea oltului si BV),inainte de Sibiu se face la stanga spre Cisnadie,Sadu,Raul Sadului. pt cei care vin din nord(sebes),: var 1:se intra in Sibiu ,in centru, dupa hotel Continental, se face dreapta spre iesirea spre Camping Dumbrava-Muzeul Satului-Rasinari...dupa ce se iasa din oras,se face stanga spre Cisnadioara,Cisnadie,Sadu,RaulSadului. var2: se traverseaza Sibiul drept, spre iesirea catre valea Oltului,dupa 5km de la iesire,se trece de reprezentanta Renault si se face dreapta spre Cisnadie,Sadu,RaulSadului. oricare dintre variante are aprox 35km,din care 25km asfalt ,iar 10km drum neasfaltat,are cateva gropi dar fara noroaie. Peisaj superb. Atentie,ultima statie de benzina e in Cisnadie.
  17. ce se-ntampla:participare internationala,concerte live,concursuri,bike-show,burn-out,expozanti,.....mancare si bautura.... cazare: loc de cort gratis si/sau camere la pensiune cu 30ron/pers. rezervari: blackriderro@yahoo.com( in limita locurilor ramase disponibile) organizator:MCTrust Romania
  18. Invitatie Sunteti invitati sa participati la West Romanian Bike Week 2006, care va avea loc in 21-23 iulie 2006 la Raul Sadului (30km de Sibiu directia Cisnadie, Sadu, Raul Sadului). Pentru cazare si detalii vom reveni in curand cu informatii. Drum uscat si insorit !
  19. Datorita faptului ca nu se poate face foc in camping, organizatorii pun la dispozitie cele 2 gratare pentru cei ce doresc sa-si pregateasca singuri mancarea. Va asteptam !
  20. in primul post sunt doua numere: 0722-219494 0788-253280
  21. Concertele pe scena principala se vor termina in jurul orei 12.30 dupa care vor urca pe scena fetele (striptease) iar noaptea va continua cu proiectii si muzica.
  22. Facilitati si puncte de atractie - dusuri cu apa rece si calda non-stop - iluminat - restaurant non-stop cu terasa - standuri de vanzare a bauturilor si mancare - standuri tehnice (reparatii, schimb pneuri, ulei etc.) - nightclub in incinta campingului (pogram 17.00h-05.00h) - bikini bike wash - quad drive test - standuri moto cu vanzare - etc
  23. Citeva reguli pentru participanti - in incinta campingului : ¡ viteza circulatiei moto este de 5 kmh ¡ focul deschis este interzis - dupa orele 24 se interzice : ¡ circularea cu motoarele prin camping exceptie facind cei care vin sau pleaca ¡ ambalarea motoarelor ¡ burnout-urile ¡ pornirea motoarelor fara tobe Aceste reguli sunt pentru o buna desfasurare a festivalului si confortul participantilor. Multumim pentru intelegere
  24. Program Joi 14 Iulie Welcome Bikers day - deschidere oficiala a festivalului - bere din partea organizatorilor pentru motociclisti - bikini bike wash - concerte live : ¡ Kiss Forever Band (HU) ¡ Crossroads (RO) ¡ Slick 50 (D) - Striptease - Proiectii, muzica Vineri 15 Iulie Exciting Day Color, custom and tattoo - custom bike show - amercian custom cars - tattoo & piercing - bikini bike wash - concerte live: ¡ Messenger (D) ¡ Sanctuar (RO) - striptease - proiectii, muzica Simbata 16 Iulie Burnout day - parada moto - streetfighter & quad stunt show - concursuri cu premii - burnout zone â loc special amenajat cu stand de caucuri si schimbul acestora - bikini bike wash - concerte live : ¡ Bonfire (D) ¡ Toxic (RO) ¡ Baraka (RO) - striptease - proiectii, muzica Duminica 17 Iulie Farewell Day - mic dejun motociclistic - berea (fara alcool ) de ramas bun - bikini bike wah (moto curat ea uda ) - inchiderea festivalului
×
×
  • Creează nouă...