Sari la conținut

Ghost.Dog

EX+
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ghost.Dog

  1. http://www.vento.com - Vento Motocycles, o firma americana care importa scutere si motocilete la noi
  2. Am primit azi un catalog de la First Bike, si au aparut 5 modele noi.... Pun niste poze cu unele din ele.
  3. Ghost.Dog

    Nr. 43

    In revista prezentati o motocicleta ChunFeng. Ati auzit cumva de vreun dealer european. Sau e ceva doar chinezesc ?
  4. VREI SA JOCI FOTBAL PE BUNE INTR-UN CADRU OFICIAL ? Daca vrei sa joci fotbal la o echipa de amatori, sa te distrezi in weekend alaturi de prieteni, si sa faci si ceva miscare NU MAI CAUTA! FC Partizan Bucuresti este solutia pentru tine ! Vei participa intr-o competitie oficiala organizata de FRF, unde vei concura cu alte echipe de amatori, intr-o liga ce se disputa in sistemul tur-retur.Intra pe www.fcpartizan.go.ro si alatura-te echipei. Te asteptam ! Atentie ! Site-ul merge temporar doar cu Microsoft Internet Explorer.
  5. E faina, dar dealer-i de la noi o sa dea un raspuns de genu` "piatza romaneasca nu e gata pt asa ceva", asa ca slabe sanse sa o vedem pe la noi... E cu "viteze", 6 trepte.
  6. Iata un motor, construit de Malaguti casa rivalizeze cu Aprilia Tuono 50, Gilera DNA 50, si altele din clasa. Eu unu` zic ca e foarte misto. Daca l-ar scoata la un pretz fain i-as recomanda unul surori mele. Numa` bine! P.S. In brosura zice ca e facut in colaborare cu Ducati
  7. Dupa cum se observa am scris 4700 FARA TVA!!
  8. Daca imi permiti un sfat itzi recomand Derbi GP 1. E super meserias, cam la aceasi bani, si mult mai puternic.
  9. Parerea mea e ca o motocicleta clasica inseamna o motocicleta fara face-lift-uri, dar cu conditzii tehnice moderne.
  10. Asta e modelul si astea sunt datele: Ural Solo Motor Tip 4 timpi, carburator, racire cu aer, 2 cilindri, boxer Alezaj/cursa 78x78 Capacitate, cc 745 Putere 40 cp la 5600 rpm Cuplu 52 Nm la 4000 rpm Raport compresie 8.6:1 Ansamblu supape OHV. prin 2 tije , 2 supape pe cilindru Diametru supape Admisie 1x42 Evacuare 1x38 Carburatoare 2x Keihin L22-AA Volum ulei 2.3 L, 20W50 Sistem aprindere Microprocesor, NPO Avtomatika Benzina Regular fara plumb, 95 Tip rezervor Metal cu robinet automat Capacitate rezervor 19 L Alternator DENSO, 500 Wt, 14V Demaror electric CT 395B, 736 Wt Baterie 12 V, 18 A/H Trenul de rulare Ambreiaj Dublu disc uscat, disc actionat diametru 180 mm Cutie viteze Mecanica, 4 viteze + revers Rapoarte viteze 1-3,6 2-2,28 3- 1,56 4- 1,19 Revers –4,2 1,2 L 15W40 P.S. kama3 si ZIDU` au pus problema cel mai corect. Imi place cum arata, ma dau in vant dupa chestiile retro. As vrea un Triumph Scrambler, sau Bonneville, dar este dublu ca pret, iar sa il i-au la mana a doau, nici nu se gasesc, si nici nu ma pricep. P.S. 2 Stress, da tzie nu itzi place nici unul din motoarele tale? Iar daca chiar nu itzi plac itzi zic eu ca nu sunt luate noi acum un an.
  11. Salutare, Am si eu o idee noua, as vrea sa imi i-au in vara un Ural Solo nou de la dealer-ul din bucuresti. Are careva asa ceva luat recent, daca da ce parere are? Voi ce credetzi? Va spun si pretul, este 4700 euro fara TVA. Multumesc, Adrian
  12. Accesoriile de pe motoarele din showroom sunt intradevar mai neaspectoase, si mai uzate, nu stiu exact de ce(parerea mea e ca impresia din showroom conteaza foarte mult, da ma rog sunt totusi romani care le vand). Dar cel putin motorul despre care am vb arata foarte bine, nu s-a desprins nimic pana acum, nu suna nimic ciudat(toba suna putin altfel, dar asta pt ca asa cum am mai zis s-a umblat la ea). Eu vorbesc din experienta cand spun ca atunci cand le iei nu ai nimic de surubarit la ele o lunga perioada de timp, asa cu conditzia sa nu fi maniac desigur. Dar daca intradevar, vrei un motor nou si la bani bunicei incearca sa t uitzi si la Martin Motors, sunt alte motoare tot ISO 9001, si arata si mai bine decat FB, dar si pretul este putin mai mare(dar nu mult). Concluzia mea ar fi ca aceste motoare chinezesti sunt foarte bune pt un utilizator cu resurse financiare modeste, dar care stie cum se exploateaza un motor(adica nu e un disperat de viteza, liniutze, derapaje, plecari in flacari, etc...). Adrian P.S. nu e vina First Bike ca bancile nu stiu cum sa faca creditele avantajoase!
  13. Atat prinde cu limitatorul din toba scos... Viteza standard e de 85Km/h maxim, dar daca ii schimbi toba, sau ii scotzi limitatorul, va mege pana la 120. Dar cu sigurantza ca indicat este sa nu ii dai peste suta. Parerea mea... E o regula universal valabila, daca stii cum sa te portzi cu ceva ai parte de el, daca nu, ii scurtezi viatza prin nepasare sau neglijentza(cred ca esti de acord cu mine ca sunt o groaza de motore la mana a doua facute flenduri de fostii proprietari care au fost total nepasatori la capitolul intretinere).
  14. Salutare Mey, eu am un prieten care si-a luat un moto de 125 de la First Bike, ala cu aspect de chopper(desi omul cand l-a luat era perfect constient ca a luat un scuter cu aspect moto). Si omul asta e foarte multzumit de el, nu a schimbat nimic, nu a avut probleme, si se simte foarte bine pe el. Sigur, nu face liniutze cu el, nu se ia- la intrecere cu altzi, pur si simplu se plimba si se simte bine. Are o viteza maxima de 120, dar nu a simtzit nevoia sa ii dea mai mult de 100. Asa ca, zic eu, exista si astfel de oameni care nu au 5.000 de euro sa dea pe un motor nou echivalent de la o marca "consacrata", si nu se pricep la motoare suficient de bine incat sa isi permita sa dea bani pe un SH. Asa ca stimatzi domni care atzi devenit "legende" dupa ce atzi putut sa va permitetzi un motor de marca, va rugam frumos noi astia care avem indrazneala sa vrem un motor nou, cu un pretz pe masura buzunarului nostru, SA NE SCUTITZI DE PARERILE VOASTRE DE OAMENI CARE JUDECA UN MOTOR DE PE TROTUARUL CELALAT! Va invit sa mergetzi cu un First bike, Martin motors, Keeway, Geely, etc, iar deabia dupa aceea sa spuntetzi ce anume v-a displacut in aceasta experientza. Va multumesc si sper ca nu imi luatzi acest mesaj in nume de rau, Adrian
  15. Ghost.Dog

    Accident - Dan R1

    May he rest in peace!
  16. da... dar dupa o sa se exfolieze toata vopseaua, pt ca din cate stiu eu cam asta se intampla dak dai vopseau peste un strat deja existent... mai ales dak acel strat e deja lacuit... So thanx for nothing!
  17. Salutare! Vreau si eu niste sfaturi. Vreau sa vopsesc un cadru cu negru mat Pt ca am vazut ca are un efect de mare fel, atunci cand e noapte. Intrebarea mea de baza ar fi cum sa dau jos vechea vopsea? As putea sa il polizez si sa il kit-uiesc...Sau... as putea sa il dau jos cu Decanol, e o substantza de la Policolor, care am intzeles de la unu` care face tinichigerie ca cica e foarte bun pt dat jos vopsele, chiar si lacuite... Astept orice sfat din partea voastra, Multumesc, Adrian
×
×
  • Creează nouă...