Sari la conținut

simpluu

Membru
  • Număr conținut

    301
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    simpluu89

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Suburbia 13.
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    The Blonda.
  • Numar Moto
    SIM
  • Club
    Rahova Bikers

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Hornet , KTM sx 125 , Honda CBR F4.

simpluu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mersi de raspuns.. bine v`am gasit @SilviuR :eu am dat pe a mea 1100e din 2001 deci..e cam mare pretul cerut..parerea mea.. bafta @jordash : n`am inteles ultima parte cu carburule si vacumetre , poti sa`mi explici te rog? mersi , sal.
  2. Va salut , de o saptamana am devenit si eu posesorul unui pegaso an 2001..dupa un hornet si un cbr f4 ) , e misto rau mobra..ma inteleg bine cu ea , singura problema care am bagat de seama are faze cand imi moare motoru..ori dupa ce pornesc mobra si sta juma de minut..merge si dupa se opreste..ori am mai patit`o cand intram pe o straduta..cu a doua..si din senin s`a oprit , dupa ce se opreste porneste imediat dar nu`mi dau seama de la ce ar fi , aveti vreo idee? Mersi si bafta!
  3. simpluu

    The Blonda!

    De vanzare.. Detalii la 0729.033.028
  4. Foarte misto pozele..felicitari adolf pentru plimbari , mai ai idee cat te`a costat benzina cand ai fost pe transalpina? sunt curios cam cati bani ar trebui..
  5. http://observator.a1.ro/free/Grabit-spre-moarte_41075.html Cica motociclistul avea viteza si a incercat sa se strecoare printre masini si a pierdut controlul..ca echipament..doar casca..care si aia i`a sarit de pe cap cand a cazut din spusele reporterului.. , dumnezeu sa`l ierte..
  6. M`a sunat sormea acuma 10 min sa`mi spuna ca era cu ala micu in parculet langa pasaj acolo si a auzit un ambalat de motor si dupa o lovitura..nu prea le are cu motoarele..nu a stiut sa`mi zica marca sau numarul , a spus doar ca motociclistul era pe jos de 10 min si nu mai misca..m`a sunat dupa 5 min sa`mi spuna ca venise smurdu sau bgs`u si ca a murit..este pe sensu de mers spre budapesta..deci la intrare in pasaj , nu stiu daca este vreo masina implicata sau a intrat el in ceva , cica avea doar casca..tricou..si niste pantaloni de camuflaj..n`am mai multe detalii..nu a stat acolo ca era cu ala micu..dupa ce mi`a zis toate astea cica.."sa`ti vinzi motoru...."
  7. Nu l`am cunoscut pe Radu , dar citind tot topicul deduc ca a fost un om de nota 10 si un prieten extraordinar , nu mai e nimic de zis..condoleante familiei si prietenilor , cu toate ca nu l`am cunoscut o sa vin si eu maine sa aprind o lumanare , dumnezeu sa`l ierte..
  8. Am patit`o si eu acuma vreo luna si ceva , mi`a sarit in fata un maidanez pe langa tineretului spre polivalenta incolo , aveam vreo 60 si n`am mai putut sa`l evit..am avut instinctul sa accelerez si cand l`am lovit s`a c*cat pe toata partea dreapta a motorului inclusiv pe gheata si pantalonii mei ). M`a dezechilibrat putin dar n`am cazut..ca pagube..doar carena dreapta sparta putin..cam 1cm , cainele nu stiu ce a patit ca nu m`am mai uitat inapoi..am oprit mai incolo sa ma sterg de caca..))
  9. Noi ne vedem maine la mec pe la ora 13:00 si stam pana la 14:00 cand plecam spre smaeb..daca vreti sa veniti..va asteptam la mec..
  10. Ita`ai dreacu ce vigilenti sunt ei..nu stiam treaba cu vanzarea , bafta la caterinca )
  11. simpluu

    The Blonda!

    Mersi , asta e modelul de 125cp , 1.6 , e al unei prietene..sper sa`mi indeplinesc si eu visul si sa`mi achizitionez una , m`am plimbat si cu un VTI de 160cp..si intradevar trage bine rau , bafta!
  12. De ce nu te`ai dus tu la grivita nu stiu..am scapat in 15 minute si nici nu a pornit motorul , am auzit ca aia de la voluntari se mai uita la una alta , dar avand in vedere ca e autentificare sa speram ca nu`l respinge
×
×
  • Creează nouă...