Sari la conținut

alin01mm

INACTIV
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alin01mm

  1. Sunt prezent la sectiunea ATV. Mesaj completat Sunt prezent cu atv-ul.
  2. Nu esti tu pentru ca ai numarul MURDAR!!!! Mesaj completat Ai dreptate. Este etapa a 3-a nu editia a 3-a!
  3. Poate aflam si noi cine este Blackwoo! Mache? Rusu? Cobo? Sau Luci?
  4. Va multumesc foarte mult si in 2010 sper sa ne vedem sanatosi la rally sau/si enduro.
  5. Te cred ca inspiram teama! Erau multe fripturi si multi cirnati de Plescoi pe gratar, vinul rosu era demential! Multumesc.
  6. Multumin pentru poze si ne vedem la pizza negresit saptamina asta. Dupa cum cred ca ati aflat am cistigat si etapa nr.3 din CN de enduro ce s-a desfasurat la Buzau. HAHAHA , am fost singurul atv-ist ca si la Brasov! Pacat ca nu am adversari in campionatul intern , lumea cind aude de mine nu se mai inscrie la concurs !! Asta inseamna sa fi un campion adevarat, sa inspiri respect si teama!! Multumesc anticipat tuturor pentru felicitari!
  7. Dupa cum cred ca ati aflat am cistigat si aceasta cursa. HAHAHA , am fost singurul atv-ist! Pacat ca nu am adversari in campionatul intern , lumea cind aude de mine nu se mai inscrie la concurs !! Asta inseamna sa fi un campion adevarat, sa inspiri respect si teama!! Multumesc anticipat tuturor pentru felicitari!
  8. Bravo fratele nostru de suferinta Motorus ca ai reusit sa termini cu o motocicleta facuta din piese de capatat!
  9. Observ ca familia Bacanu este mereu printre sponsori.
  10. Discutia a fost mutata pe atv forum/concursuri/rally-raid sau enduro? Multumesc si astept parerile voastre pe acest site.
  11. Bai Teo nu ai somn? Aici e Alin daca ai observat.Eu nu am somn ca ma cert cu prietemii mei enduristii si automobilistii.
  12. Cine este Maximus la ATV ??? Mesaj completat Aaa prietenul meu Marius! De abia astept sa ne vedem cu totii vineri.
  13. Prietenul Lupu shui din frumoasa Craiova! Esti putin pe linga subiect.
  14. Dragul meu Mihai. Am constata cu stupoare ca nu ai inteles nemultunirea mea! Am sa fiu foarte scurt si aici sper sa se puna punct acestei discutii despre concursul organizat de voi la Brasov. 1.Totul dar absolut totul a fost minunat organizat. 2.Eu ca si toata lumea am platit si cheltuit niste milioane de lei deci pentru asta am dorit si primit servicii de calitate si nu ma intereseaza problemele organizatorilor. 3.Am spus doar ca noi cu atv-urile si moto nu am fost recunoscuti si recompensati conform clasamentului ,neavind nici o importanta numarul nostru. 4.Nu vad cind ne-am certat ca sa ne impacam. 5.Punct. Astept la urmatorul concurs sa ne vedem si sa bem o bere impreuna cu toti prietenii!! Multumesc Mesaj completat MOTORUS tu cine esti frate ca tare frumos ai grait !
  15. Acum am venit de la Dracula-Brasov si sunt foarte dezamagit cu premierele care se fac aici. Cei de la auto si-au impartit cupe peste cupe la tot felul de categorii ,subcategorii ,clasa promo ,clasa Lada Niva, clasa incepatori, clasa TVR, clasa italieni , clasa nu mai stiu care ,iar noi cei de la moto si atv, doua cuvinte si gata. Auzi explicatie!!!! Cica organizatorii sunt un club auto din Brasov si e normal se premieze numai auto!Atunci de ce invita moto si atv-uri? De ce nu fac numai concursuri auto separat si se amesteca cu moto si atv-uri??? Premierea normala ca la orice raliu trebuia sa fie astfel: Dan Costescu locul 1 moto+atv ca si timp general cursa si locul 1 moto Alin Mihai locu 2 moto+atv ca si timp general cursa si locul 1 atv Dragos locul 3 moto+atv ca si timp general cursa si locul 2 moto Dan primeste cupa pentru moto locul 1 si nepremiat pt. locul 1 la general in cursa. Eu cupa pt. locul 1 atv si nepremiat pt. locul 2 in cursa. Dragos Feodorf cupa locul 2 moto si nepremiat pt. locul 3. Organizare a fost oki si roadbook-ul de asemenea. Singurul lucru care m-a deprimat maxim a fost premierea. Sper din tot sufletul ca pina la anul organizatorii sa isi revizuiasca atitudinea fata de moto si atv ca si noi am cheltuit bani,timp si energie pt. acest concurs!
  16. Foarte tare !! Alin adica eu am sa fiu prezent! Mesaj completat Aici este reportajul de la Transcarpatic rally-raid http://www2.tvr.ro/webcast/WebPlayer2.php?...e=TransCarpatic
×
×
  • Creează nouă...