Sari la conținut

cataaaa

Membru
  • Număr conținut

    199
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cataaaa

  1. Am un parbriz Puig pt PC41 pe care vreau sa il fac cadou. L-am primiti la randul meu, l-am folosit cativa ani, si vreau sa il ofer mai departe. Singurele conditii sunt ca doritorul/doritoarea sa vina sa il ridice din zona de nord a Bucurestiului si sa fie posesor/posesoare de PC41. Nu vreau sa il dau cuiva care sa il vanda mai departe. PM me or email me at trimitesilamine@yahoo.com
  2. cataaaa

    Reparatii cizme

    La http://www.reparatiiincaltamintecotroceni.com/ tocmai mi-am reparat si eu o pereche de alpinestars pe care eram gata gata sa le arunc. se desprinsese o parte din bombeu, ma apasa tare pe deget si nu mai puteam sa le port. omul din cotroceni a fost singurul care a avut rabdare sa desfaca cizma si sa o faca la loc, s-a chinuit ceva cu ea si s-a si bucurat cand i-am spus ca am ajuns acolo citind o recomandare aici. recomand!
  3. Ref la drumul pe langa Dunare, dupa Portile de Fier spre Golubac etc, intr-adevar, cum spune si Luigi, peisajul e superb, insa calitatea asfaltului lasa de dorit. Am fost de mai multe ori si cu masina si cu moto (spre/dinspre HR, MNE, SL) si iti cam clantane dintii. Daca nu ai mai trecut niciodata pe acolo, poti tolera asflaltul prost pt peisaj. Sunt vreo 120-150 km pe malul Dunarii cu peisaj superb.
  4. PC41, de nou al meu, motul 7100 cat a fost in garantie, 1-2 schimburi bardahl la recomandarea unui prieten, de vreo 5 sezoane merg pe motorex topspeed 10W40 pt simplul motiv ca 'made in switzerland' imi da o oarecare incredere. nu am simtit nicio diferenta, motoreta a mers exact la fel, a schimbat vitezele exact la fel, etc, acum are 40k km. motorexul il folosesc in 2 buc x PC41 (cu a doua sunt impreuna de pe la 20k km ai ei), ambele se comporta la fel.
  5. Se aude cumva doar la 5000-5100rpm? Cand auzi incearca sa apesi cu degetul pe partea de deasupra a bordului, pe rama aia si vezi daca se mai aude sau nu. Eu am pus un mic burete intre rama aia si restul bordului si am scapat de zgomot.
  6. http://www.motorex.com/index.cfm?oid=1993&lang=en
  7. si la mine se auzea acest 'zornait' undeva la 5500rpm.avea o turatie fixa la care bazaia, nu mai sus, nu mai jos. se pare ca vibra ciudat rama aia la turele respective. s-a rezolvat cu putin burete intre rama (cea neagra, incercuita cu rosu mai sus) si restul bordului.
  8. Dainese 52, un model mai sport, port si eu si imi vine f bine. Cand am probat alpinestars, tot un model mai sport, 52 imi era mica, 54 prea mare.
  9. In cartea service in lb romana, la PC41, scrie de sch de ulei la 6k. Cat a fost in garantie, la intermotorcicyle, faceam revzii la 6k. (In cazul meu acum fac sub 6k pt ca nu mai fac 6k/sezon, dar asta e alta discutie). In manualul de service (in italiana am eu) scrie de 12k. Si alte materiale de afara (in engleza) la fel. Poate de aici mitul, legenda, etc...
  10. ai cumva manualul de service in engleza?
  11. in italiana AICI daca gasesesti in engleza, il vreau si eu :-)
  12. Mereu am fost de parere ca pretul scolii dlui Bratovici este mult prea mare pentru ce ofera si spun asta cunoscand oameni f apropiati care au facut scoala acolo. Mult mult mai bine, daca tot ai banii aia, ii cheltui pe o scoala 'normala' (la pret) si cu restul te duci la Trancanici, la cursul de la AMC. Asa obtii si plasticul si apoi inveti lucruri cu adevarat folositoare exact pe motoreta ta (f imp).
  13. Eu am luat motoreta de la intermotorcycle la sf de noiembrie 2009 si mi au dat carticica in romana (doar cea de service, pe care puneau stampilele). Prima revizie, cea de 1000km, a fost prin martie-aprilie 2010. Apoi 6k, 12k, 18k le am facut la ei si la toate mi au schimbat si uleiul si filtrul de ulei. In fine, nu mai conteaza. Doar sunt curios de ce diferenta (probabil o luase deja la vale IM si vroiau sa se scoata pe service :-)) ). Sa mi zici si mie pls rasp celor din UK.
  14. In cartea de service pe care am primit o odata cu motocicleta (cea in romana) scrie 6000km. In acelasi timp in owner's manual, tot primit odata cu moto, (cel in engleza) scrie intr-adevar 12000. Si in manualul de service (in italiana) tot 12000scrie. Nu verificasem nicioadata aceasta info. Eu luam 'de buna' informatia primita de la intermotorcycle pt ca oricum primii 2 ani nu aveam incotro daca vroiam sa pastrez garantia. Oricum, in cazul meu, vine mai repede intervalul de timp decat km (chiar si decat cei 6000) si, oricum, 150lei la 6k km nu mi se par chiar o avere :-)
  15. Da, 6k scrie la carticica, la 2008. Si mie mi se pare f mare diferenta fata de PC25 sau PC36, dar nu am idee de la ce o fi (poate pt ca la PC41 motorul este cel de RR, desi cu mai putine ture si mai putine injectoare. parca si la 600RR are tot 6k are). Dar si mai ciudat mi se pare ca la 2009 intervalul e dublu. Eu stiam ca nu ar fi nicio diferenta intre propulsoare (2008 vs 2009). 2009 tot PC41 e? Eu aici as fi si mai curios sa aflu de ce e dif asa de mare :-) Ca idee, eu am avut 4 schimburi de Motul 7100 (cat a fost in garantie), apoi un schimb cu Bardhal, apoi 3 schimburi cu Motorex TopSpeed, de fiecare data 10W40. Nu am simtit absolut nicio diferenta intre ele.
  16. La PC41 se schimba la 6k, deci mult nu mai are
  17. Manual de PC41 am eu. Cu resetul nu prea pricep ce se/nu se intampla la tine sau poate nu m-am mai jucat eu de mult cu butoanele alea. Daca imi spui ce cauti pot poza/scana paginile respective din manual si ti le trimit.
  18. eu la 2.2 / 2.2 (fata/spate) ma simt ok pt mers de zi cu zi. cobor la 2.0 / 1.5 (spate cu Ntec) pt curbe sau spatele 1.8 cand nu aveam Ntec. recomand sa incerci mai multe variante ca sa descoperi unde te simti tu ok.
  19. hornetele pe campii, hai sa le servisam, copii :-)) ref ulei, uite ce zice manualul de PC41:
  20. daca te avatantajeaza zona de nord (aroport baneasa), da-mi un semn cand ai nevoie de ea.
  21. @cristirus: https://www.spritmonitor.de/en/detail/389263.html
  22. Daca nu ai deloc, in italiana ti-l pot da eu (desi in italiana se gaseste usor). Daca il gasesti in engleza il vreau si eu :-)
  23. despre ce model de hornet este vorba? ma intereseaza daca saua este pt PC41.
  24. am fost in iarna la partie la vidra. de la brezoi la voineasa e ok, dar de la voineasa la baza partiei (33km), ca sa iti dai seama de starea drumului iti spun ca, am facut 1 ora. si asta cu masina si nu, nu din cauza de polei/zapada. pacat de peisajele alea.
×
×
  • Creează nouă...