Jump to content

Tornada

Super Membru
 • Content Count

  1,275
 • Joined

 • Last visited

About Tornada

 • Rank
  Winner

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUCURESTI
 • Motocicleta
  K1200R sport
 • Numar Moto
  WIN
 • Club
  DoOrDoNot!NoTry!

Recent Profile Visitors

1,304 profile views
 1. Motocicleta mea de suflet, un K1200R Sport a fost adusă de dumnealui din Italia și era tare mândru de ea. Încă păstrez sticker-ul cu porecla pe care i-a pus-o: "vonBlitzen". Dumnezeu să îl ierte!
 2. Dar care e de fapt logica ta mai amănunțit? De ce la 2 săptămâni și nu la una sau la 3? Ori deloc? Pentru baterie sau de ce? Pentru baterie există redresor. Sau ai alte motive să o pornești? Uite, nu sunt mare meșter, dar se știe că la pornire e cea mai mare uzură la motor, mai ales iarna când uleiul e mai gros și implicit ungerea mai greoaie. Deci e mai bine să nu îl pornești aiurea! Dacă vorbești de baterie, cum am spus, exista redresoare fff ieftine. Dacă sunt alte motive, cred că sunt fantezii.
 3. Așa, bagă un preț pe aici că eu am dat cu a mea de pământ!
 4. Hai că fu mișto ieșeala! Porțiune de asfalt proaspăt, soare și vreme bună! Veliko aglomerat. O poză și cu restaurantul cu mâncare destul de bună!
 5. Se apropie un nou schimb de anvelope. Pentru că am o motocicletă destul de mare și de grea (K1200r sport) am ales anvelopele sport touring in ultima vreme. Sportsmart 2 excelente, dar s-au dus incredibil de repede pe motoreta mea. Pe un naked înainte au fost ireproșabile. Dar m-au făcut să trec la sport touring cum am spus mai sus. Pirelli Angel GT au fost de asemenea absolut superbe. Pe final de viață (10k km) parcă începuseră să patineze un pic. Design superb. Au mers pe ploaie, pe uscat, la viteze mari. Bune rău. Pilot Road 5, pfff, doar look-ul pen
 6. Postați și voi un rezumat la final să vedem și noi ce ați realizat. Întrebările sunt așa și așa, nu foarte relevante. Era să mă plictisesc după 7-8 întrebări. E greu să menții atenția cuiva, dar cred că voi sunteți (viitori) specialiști în comunicare.
 7. +1. Debit mic, dar poți și măsura/seta presiunea corectă. Merită luat în seamă!
 8. Poți citi asta încă o dată!!! Știu că nu motive pro sau contra cauți, dar e o durere de cap mult mai mare decât pare la prima vedere... Și poate deveni un chin pentru toată lumea: tu, copil, soție și....cățel! Dacă totuși hotărârea rămâne finală, o să recomand un Golden retriever. E un câine de talie mare, dar un tăntălău care se va face iubit din primele zile și rămâne așa până la bătrânețe. Un câine care are o personalitate unică. Iubitor cu copii și cu oamenii în general. Dar e mare. Lasă păr. Se maturizează în jurul vârstei de 14 luni, deci va face în ca
 9. Îți trimit numărul în privat. Mă poți suna oricând după ora 13 până la miezul nopții. Dacă cumva nu răspund, te sun eu înapoi.
 10. Deși sunt de acord cu tine, nu reușesc să îmi schimb k-ul 1200r sport cu ceva relativ similar, look, motor, feeling fără să am impresia unui downgrade! Nu încă... Fă-ți damblaua cu ea! E o experiență senzațională, o ciclistică fenomenală, numai că după o perioadă o să ajungi la aceeași concluzie cu noi. Deci mai vorbim.....
 11. Surprins am rămas când am făcut coasta de sud a Turciei pe unul de mi-a schimbat optica despre scutere în general și maxi-scuter în particular. Rezervasem un motor mare de touring, dar au întârziat ei cu o zi și am primit un SYM i300 (parcă) cu care am continuat toată tura. Ieftin, comod s-a descurcat de minune vreo 2500 km făcuți în câteva zile. Eu plăcut surprins și super mulțumit am rămas de atunci cu gândul la el.
×
×
 • Create New...