Jump to content

Tornada

Super Membru
 • Posts

  1,331
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUCURESTI
 • Motocicleta
  Hayabusa gen 3
 • Numar Moto
  WIN
 • Club
  DoOrDoNot!NoTry!

Recent Profile Visitors

1,646 profile views

Tornada's Achievements

 1. Posibil să mai am eu toba de la fostul meu K1200R sport. O să mă uit după ea zilele astea prin garaj.
 2. Am fost eu luna trecută, nu e nevoie de pașaport nici în Bosnia. Am trecut cu CI. Nu a cerut nimeni cartea verde, nici asigurarea ci doar talonul. Nu mai e Bosnia ca acum 15 ani sau mai mult, de data asta mi s-au părut ospitalieri, mâncare bună, totul numai de bine, spre deosebire de acum 15 ani când am ales să doar să o tranzitez, sărăcia de pe vremea aia dându-mi o stare de neliniște. Nu mai e cazul acum. Pentru date în Bosnia nu am găsit soluții, dar pentru restul cu Yoxo am avut opțiunile potrivite. Despre restul au tot zis colegii.
 3. Nu comentez incidentul în sine pentru că motoristul trebuia să oprească și aici se putea termina discuția. Dar...abia aștept să văd niște interlopi opriți în felul ăsta! Interlopi adevărați că și eu arăt ca unul, dar doar arăt sau mă prefac câteodată..
 4. Adevărul. Părinții te vor înțelege și îți vor vrea binele indiferent ce ai făcut. Dacă ai motor cu susținerea lor, te vor susține în continuare cu ce vor crede ei că este bine. Bine că poți scrie aici. Toți am luat câte o trântă. Eu am căzut de două ori în 20 de ani. La început tot așa, îmi era teamă de tata mai ales că era motorul lui. Am trecut peste...cu învățăturile de rigoare. Cel mai important este că fizic ești bine și nici nu ai lovit pe altul.
 5. Colegi, vă mulțumesc pentru părerile oferite aici! Renunț la a-l achiziționa din 2 motive personale: prețul destul mare în sensul în care la aceeași bani am și alte opțiuni care îmi fac cu ochiul un pic mai mult parcă. Al doilea motiv este că își va pierde destul de mult valoarea în cei 3-4 ani maxim cât aveam de gând să o țin. Mașina este absolut superbă. Are niște opțiuni extraordinare, dar care sunt normale la cei 47k euro cât ajungeam la finalul leasing-ului pe care aveam de gând să îl preiau. Inițial când am spus că are un preț bun, era o idee la cald, "amăgit" fiind și de avansul considerabil mai mic pentru avans. Pare genul ăla de mașină care îți place mult de tot sau nu îți place deloc. Nu are o piață SH și asta a cântărit destul de mult. Tehnic nu știu să o apreciez. Dotările sunt wow, dar poate la o vârstă ceva mai târziu. Mai caut.
 6. Îmi place mașina, îmi plac dotările, dar încă am o reținere. Nu e foarte populară, cel puțin la noi, la o eventuală revânzare probabil se pierde mult plus că poți aștepta un client destul de mult. Mai am câteva zile să mă gândesc.
 7. Habar nu am avut că există protecție la tobe... O să mă uit. Cred că chiar erau singurii de le aveau pe stoc că le-am căutat câteva luni. Până nici în rețeaua Suzuki nu erau pe stoc deși le au în catalog.
 8. :))) @ianachim, le-am luat cu reducere. Comanda a fost dată prin @Garcya căruia îi mulțumesc încă o dată. Și care nu știu ce șmecherii are, dar pe lângă prețul bun obținut, nu a costat nimic delivery până acasă. Și hai să ne dăm....
 9. Mulțumesc! Am reușit să le montez singur, deși m-am chinuit puțin cu niște coliere care au intrat cum trebuie până la urmă.
 10. Chiar de acolo le-am luat. Deci echipare nouă!
 11. Am găsit oportunitatea de a achiziționa un Volvo S90 din 2020, motor de 2 litri diesel de la o cunoștință, deci în mințile ei. Problema este că nu știu mai nimic despre această mașină, în afară de faptul că Volvo știu că a investit destul de mult în siguranță (sau poate ăsta este marketingul lor, habar nu am). Ce știți sau ce îmi puteți spune despre acest Volvo S90?
 12. Băi nene, cât ghinion a avut fătuca asta... La fel ca mulți alții, o clipă de Doamne ferește și gata! Uite nah că nu mergea nici tare și nici pe-o roată! Ca să vă dați seama cât de firavi suntem de fapt pe Pământul ăsta... Și să vă mai dați seama cât de mult se aberează și la alte accidente unde nu avem dovezi video. Ușor înclinată poziția, un hop, o denivelare și clar frâna spate apăsată (foarte posibil neintenționat) au dus la mișcările alea ample care par un voblaj, motorul a intrat în dalele de beton, fătuca s-a duc cu capul în ceva și... Dumnezeu să o odihnească în pace!
 13. Prețurile clar au luat-o razna.... La mai toate. Delivery time e uriaș la aproape orice și nah, efectele colaterale sunt cel mai bine reflectate în prețuri. Motociclete de 1-2 ani vechime se dau la prețul cu care au fost cumpărate cu 0 km.... Cu siguranță nu va ține mult, da' până atunci.......
 14. Caut tobele Akrapovic pentru gen 3. Cele din catalog. La Suzuki au delivery time în octombrie. Un depozit în Germania mi le-au oferit în aprilie cu delivery în 60 de zile, ba chiar mai puțin. Tot ei au amânat în mai pentru iunie, iar în iunie pentru septembrie.... Știu că e jale cu mai toate produsele, producție, transport, etc acum după povestea cu pandemia. Totuși, aveți idee unde le-aș putea găsi fără să aștept până la finele sezonului?
×
×
 • Create New...