Sari la conținut

Tornada

Super Membru
  • Număr conținut

    1.342
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI
  • Motocicleta
    Hayabusa gen 3
  • Numar Moto
    WIN
  • Club
    DoOrDoNot!NoTry!

Vizitatori Recenți Profil

2.026 citiri profil

Tornada's Achievements

  1. @The Mentalist Cu ocazia asta aflu că nu mi-ai dat toate pozele! @SONYC frumoase poze!
  2. Nu sunt interesat de data asta, dar dacă dorești un feedback, ar trebui să mai dai un minim de detalii cum ar fi: tipul de motocicletă, stilul de mers dorit, cu sau fără pasagera și chiar categoria de vârstă (căci îți dai seama un grup, fie mic, format dintr-un chopper, vitezană și cine știe ce maxi scuter cu unul la vreo 62 de ani, altul 40 și încă unul de 25 )!
  3. Pentru cei cu Hayabusa gen 3, am verificat-o pe a mea și apare cu un recall in service. Nu am prea multe detalii, dar știu că are legătură cu frâna pe față: "potential issue with the front brake master cylinder!".
  4. Apropo pentru cei cu Hayabusa gen 3, am verificat-o pe a mea și apare cu un recall in service. Nu am prea multe detalii, dar știu că are legătură cu frâna pe față: "potential issue with the front brake master cylinder!". Pfuu, probabil ca și pzkpfw, am crezut că suntem pe topicul dedicat Hayabusa! Nu am mai putut edita postarea! Oricum, un up la motocicleta pusă la vânzare aici!
  5. Asta este noua ta tactică de "agățat" amatori de ieșiri pe forum?
  6. Salutare! Sunt obișnuit cu "mafioți" de ăștia de la mine la muncă... Nu știu ce a fost acolo, da' smardoiu' dacă se simțea fie și doar puțin în inferioritate, nu cred că mai ieșea din mașină, da' la sfrijitul ăsta de 17 ani s-a dat zmeu. Asta este acum, i-a dat pe lângă perversă, o lecție. Dacă învață ceva sau nu, e treaba lui.
  7. Mai greu acum toamna cu vânzarea, dar merită toți banii. Și eu o recomand!
  8. Motociclistul și-a luat o lecție, dar smardoiul numai pumni în gură până îi cădea lanțul de la gât merita!
  9. Posibil să mai am eu toba de la fostul meu K1200R sport. O să mă uit după ea zilele astea prin garaj.
  10. Am fost eu luna trecută, nu e nevoie de pașaport nici în Bosnia. Am trecut cu CI. Nu a cerut nimeni cartea verde, nici asigurarea ci doar talonul. Nu mai e Bosnia ca acum 15 ani sau mai mult, de data asta mi s-au părut ospitalieri, mâncare bună, totul numai de bine, spre deosebire de acum 15 ani când am ales să doar să o tranzitez, sărăcia de pe vremea aia dându-mi o stare de neliniște. Nu mai e cazul acum. Pentru date în Bosnia nu am găsit soluții, dar pentru restul cu Yoxo am avut opțiunile potrivite. Despre restul au tot zis colegii.
  11. Nu comentez incidentul în sine pentru că motoristul trebuia să oprească și aici se putea termina discuția. Dar...abia aștept să văd niște interlopi opriți în felul ăsta! Interlopi adevărați că și eu arăt ca unul, dar doar arăt sau mă prefac câteodată..
  12. Adevărul. Părinții te vor înțelege și îți vor vrea binele indiferent ce ai făcut. Dacă ai motor cu susținerea lor, te vor susține în continuare cu ce vor crede ei că este bine. Bine că poți scrie aici. Toți am luat câte o trântă. Eu am căzut de două ori în 20 de ani. La început tot așa, îmi era teamă de tata mai ales că era motorul lui. Am trecut peste...cu învățăturile de rigoare. Cel mai important este că fizic ești bine și nici nu ai lovit pe altul.
×
×
  • Creează nouă...