Jump to content

Tornada

Super Membru
 • Content Count

  1,216
 • Joined

 • Last visited

About Tornada

 • Rank
  Winner

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUCURESTI
 • Motocicleta
  K1200R sport
 • Numar Moto
  WIN
 • Club
  DoOrDoNot!NoTry!

Recent Profile Visitors

721 profile views
 1. Cred că încerc asta mai întâi și dacă nu, dau comandă de o baterie. Cam am 2 mâini stângi când e vorba de chestii tehnice, dar sper să mă descurc. Mersi de sugestii!
 2. Clar e acumulatorul. In primul an am făcut mentenanță bateriei incarcand-o din când în când iarna. Sezonul ăsta am omis aspectul ăsta... O să caut. Mersi!
 3. Sena dedicat Shoei GT air, l-am lăsat peste iarnă neatins și acum nu pornește sub nicio formă! Vreun sfat?
 4. Si eu dupa mai bine de jumatate de an ma declar multumit de achizitie. Am revenit aici dintr-un alt motiv: m-am suit intr-un Ford Kuga care era la un moment dat pe un short list. Nu vorbesc decat de aceleasi generatii de masini de aproximativ 7-8 ani vechime si pot spune ca X3-ul meu pare din alta clasa decat Kuga pe care am condus-o. Fara sa intru in prea multe detalii care ar putea fi subiective, demn de mentionat este perspectiva pe care o ai din X3, geamurile au o linie care permit o vedere foarte "wide" pe cand in Kuga m-am simtit restrictionat din acest punct de vedere.
 5. Tornada

  BMW K1200R

  Cum e cu anvelopele noi? Eu mi-am pus niste PR5 si tare ...urate mi se par! Doar ca imagine, profil, deocamdata am putini km cu ele, dar par ok ca feeling si grip.
 6. Dacă nu eram încă la munca la ora asta, veneam și eu. Have fun!
 7. Da' bravo... Parcă numai cu goe ai fost pe acolo. Hai că nu a reușit vântul să ne strice tura. 23 Veliko ați zis? Paule, pune-o în ramă!..
 8. Mie îmi place ce voi că aveți o problemă și ceva normal vi se pare că nu e ok, dar dacă vă întreb de ce nu e ok, nici voi nu știți.
 9. Prea multă reclamă strică și nu mai răspunde la telefon!
 10. Nu are cum să nu sară 82 de grade vara. Acolo abia începe temperatura optimă, cred. Urca lejer la peste 100 de grade, 106 gen.... La tine este în parametrii normali.
 11. Dap. Postasem mai sus niște poze cu el rupt, se vede colierul, dar probabil cum spune colegul mai sus, când o fi fost recall-ul, fu crăpat deja (ce soluție de rahat au găsit!).
 12. Care colier pe mine nu m-a scăpat de problema la câteva mii de km de casa!
 13. Sportsmart 2 sau max. Dunlop. Sau orice din aceeași gama. Eventual ceva mai touring dacă bagi multi km în regim de...touring, gen Pirelli Angel GT
 14. La mine când a crăpat și la propriu, dar și la figurat de eram in Croația, în ciuda tuturor soluțiilor alternative căutate, nu am găsit rezolvare decât înlocuind pompa. Acum când mă uit la o poză de atunci, pare a fi ceva cu filet acolo, dar când mă gândesc la cum arăta fix pe crăpătură, eu nu îmi amintesc ceva cu filet pe pompă.
×
×
 • Create New...