Sari la conținut

vladt

INACTIV
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vladt

  1. Pentru partea cu bluetooth-ul , oamenii sa poata vorbi doar in intersectii (sau puncte de stationare cu durata de timp mica) nu cred ca e cea mai buna idee pentru ca ar trebui sa pui aplicatia sa caute in continuu telefonul partener si asta consuma bateria. Pentu comunicare pilot-pasager pare fezabil , dar deocamdata doar atit.
  2. Multam de sfaturi, schimbul de ulei l-am facut recent , pus ulei 10W40 , cum scrie in carte, tocmai in ideea sa se miste mai usor . Bateria intr-adevar e chinuita , motorul a stat destul de mult nepornit , a facut si iarna afara in frig . O sa incerc si cu alta baterie .
  3. Buna , am un GS500E din '89, sunt incepator si am urmatoarea problema cu motorul : dimineata, la rece nu vrea sa porneasca, carraie dar nu invirte. Cand e cald afara , porneste mai usor . Dimineata , ca sa porneasca , trag socul ,bag in a2a si imping , si in 2-3m porneste. Initial am zis ca e de la baterie, ca e descarcata (ca nu prea am mers pe motor) si nu duce curent , dar am pus bateria pe redresor intr-o noapte , si dimineata iar a trebuit sa imping la motor. Acum incep sa ma gandesc ca ar fi de la demaror . Ceva pareri, opinii ? Experiente similare a mai avut careva? Multam fain !
  4. Asta era informatia ..multam fain pentru raspunsuri ..
  5. Buna , sunt incepator si acum imi caut primul motor. Un coleg are de vanzare un GS500 din '89 care ma tenteaza . Am inteles ca este un motor potrivit pentru incepatori. M-am suit pe el ,dar din cauza vremii de afara nu m-am plimbat deloc cu el . GS-ul il vreau ca sa invat efectiv sa merg pe el , urmand ca urmatorul motor sa-l aleg mai in cunostinta de cauza. Dilemele mele: 1.am 1,87m si nu imi dau seama cat de confortabila va fi pozitia mea la ture mai lungi (am doar orele de scoala pe motor, deci experienta 0). Sfaturi , opinii in directia asta ? off-topic 2. RAR-ul ! sunt din alt judet , motorul e inmatriculat in Bucuresti . Nu as pleca la drum lung cu motorul , mai ales ca nu am experientza. Doar la RAR trebuie sa vada motorul . Presupun ca poate sa-mi dea actul in Bucuresti si sa fie dovada la Politia din judetul meu . Poate cineva sa confirme ? Multam fain ..si bine v-am gasit!
×
×
  • Creează nouă...