Sari la conținut

JerYco

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    cb 600 F
  • Numar Moto
    GEE

JerYco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare, un mic ajutor, din experiena voastra, as vrea sa bag viespea la un mic control medical si m-am tot scaldat in internetul asta ...nu ma pot decide la un priceput sau la un bun service unde as putea lasa cu incredere zburatoarea, in principiu as vrea janta fata indreptata, e forte putin stramba, schimbat cauciuc si echilibrat, o verficare geometrie cadru si alte mici piese de schimbat (reglaje ambreaj, suruburi) presupun ca e important de zis ca ar fi bine sa fie din bucuresti, restul...numai de bine sa auzim! multumesc anticipat
  2. Salutare, un sfat de unde as putea gasi un releu de incarcare pentru un 2002? poate are cineva unul in plus Asfalt uscat
  3. salutare, am si eu nevoie pentru frumosul bondar de aripa fata, furca si rezeror, scarita stanga dreapta cam atat! mersi frumos, sa nu uit sa mentionez ca e din 2002!
  4. momentan nu s-a definitivat cazul ramane sa vada filmarile...ideea e ca moto a trecut pe verde facand stanga(semafor de stanga) si la semnalul politistului iar cei din dreapta au plecat pe rosu dar la semnalul altui politist...e complicat...oricum pana una alta motociclistul isi repara singur pe cand ceilalti doi soferi au primit copie de pe rca motociclist...deci cartile sunt facute - moto vinovat!
  5. a doua masina care de fapt a fost prima implicata este un seat leon si are semne pe bara din fata care a atins mobro suficient cat sa strambe suportul scaritei pasagerului si sa dezechilibreze motoristul, sa intre in voblaj, sa piarda controlul si sa acroseze acel hiundai argintiu! si e adevarat pana la urma motociclistul e iesit vinovat!
  6. ce sa zic...stiu ce vorbesc...bineinteles nu inseamna ca trebuie sa ma creada cineva
  7. Honda hornet 600, acrosat din dreapta dezechilibrat si la randu-i acrosand un hiundai argintiu, motociclistul scapat ca prin minune doar cu cateva vanatai si un deget luxat, mobra avariata la partea fata: furca, aripa, galerii... Asfalt uscat si nu aveti incredere in gaborii dirijori
  8. Multumesc pentru sfaturi si pentru "primire". Am stat si am citit cateva zeci de pagini si am obs ca noii veniti ridica ceva poze cu "zburatoarea" eu inca nu am facute de mine dar am una din anunt! Cat despre urarile cu asfalt uscat...cam greu...asa ca "Hai primavara"
  9. Salutare tuturor, sunt proaspat posesor de bondar, unul din 2002 sunt si incepataor . As vrea sa intreb si eu cateva lucruri, am cumparat-o cu cateva zgarieturi din care unele sunt pe motor (si pe stanga si pe dreapta), presupun ca acolo nu se poate face nimic si trebuiesc schimbate, si aparatoarea tobei e zgariata, dar totusi...se pot repara acele capace sau trebuiesc inlocuite ca si aparatoarea tobei!? Exista un loc (in afara de louis.de) de unde poti lua chestii after market, cum a fi un far cu xenon? Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...