Sari la conținut

MisterMe

INACTIV
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Locatie
    Bucuresti

MisterMe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. In jur de ora 7 jumatate cand ma introceam acasa am vazut din autobuz un accident moto...motocicleta era urcata intr-o dubita, nu am vazut ce model..am vazut ca era multa politie in zona, multa lume stransa si o masina, probabil Mercedes E-Klass lovita din spate, cu capacul portbagajului serios sifonat... Stie cineva detalii despre acest incident? Asfalt uscat!
  3. MisterMe

    Honda vs Renault

    Salutari! Ma intorceam de la facultate si am vazut in curtea spitalului militar un cbr rosu cu dungi (ce culoare nu am bagat de seama) cu numar de DJ. In trecere l-am admirat si am plecat mai departe...nu parea sa aibe vreo buba, statea pe cric. De starea motociclistului se stie ceva?
  4. il am eu...stiti cumva un site unde il pot pune?
  5. R.I.P. Adevarata tragedie....Nu exista cuvinte care sa explice durerea provocata de pierderea cuiva drag mai ales atunci ca este apreciat in comunitate...si a trecut prin o experienta dureroasa, prin pierderea iubitei lui.... Daca este adevarat ce s-a scris in articolul din ziar el se poate sa fi avut fractura de baza de craniu.....E caz asemanator cu atleta care a murit in Bulgaria in urma unui accident de masina...a coborat din masina pe picioarele ei...s-a asezat....a inceput sa ii curga sange din urechi si in cateva minute a murit.... In cazul lui impactul cu foaia aceea de tabla i-a provocat acea fractura.... R.I.P. sa ii fie tarana usoara
  6. Lucrez in acea zona si intradevar sunt denivelari pentru limitare de viteza pentru ca urmeaza o intersectie in care daca vrei sa mergi inainte trebuie sa te asiguri de 1 mil de ori inainte sa treci pentru ca cei care vin dinspre Baneasa prin Damaroaia nu au vizibilitate din cauza unei curbe.In zona mai este si o linie de tramvai dar si limita de 30 care nu o respecta nimeni. Multa putere familiei si sa dea de gandit parintilor pe viitor ce cumpara la copii. R.I.P.
  7. The French Lion strike again... Sanatate rider-ului... Asfalt uscat!
  8. http://www.antena3.ro/stiri/rutier/infotra...grav_72992.html Reportaj Antena 3....
  9. Eu eram in autobuz, in 331....eram in trecere. Ma bucur ca este in regula....motorul ince stare este?La prima vedere parea sa fie in regula. ASFALT USCAT!
  10. Ma intorceam de la munca iar in sensul giratoriu de la Piata Presei Libere, pe prima banda in sensul de mers spre Aeroport Baneasa era oprita o ambulanta de la SMURD,cu girofarul pornit iar in partea dreapta a acesteia un taxi si o motocicleta gen naked. Erau prezenti la locul faptei si niste politisti care au urcat in ambulanta. Motocicleta era pusa pe cric, nu parea avariata, întoarsa spre invers decat taxiul, taxiul in fata nu l-am vazut. Nu am vazut nici un motociclist, decat o geaca si o casca pusa pe spatiul verde de langa prima banda. Stie cineva detalii? Sanatate maxima riderului! ASFALT USCAT!
  11. Cel mai important lucru este ca nu a patit nimic....fierul se repara.... Cat despre carcotasi...ursul merge..cainii latra dupa el. In fiecare accident/incident este ceva de invatat...de la cei care au fost implicati dar si din propiile experiente! Asfalt uscat!
  12. Echipamentul era full....casca nu am vazut cum arata. Manusa din mana stanga, cea afectata, nu era data jos. Anw.....tipul cu loganul a aratat locul unde a franat si de unde spune el ca a intrat in voblaj. Trec pe acolo zilnic in drum spre munca si intre statia de autobuz unde a franat si iesirea de sub pasaj unde a ajuns motocicleta sunt peste 150 m. Conteaza ca a scapat cu leziuni relativ minore si ca este sanatos....fierul se repara. Cine stie pana cand va sta la Elias si intre ce ore se pot face vizite. dar as vrea sa stiu si numele lui, gandindu-ma sa ii fac o vizita. Drive safe!
  13. Salutari! Imi cer scuze pentru intarziere dar acum am reusit sa ma apropii de un calculator cu acces la internet. Am ajuns la cateva minute dupa eveniment, exact in momentul in care a ajuns SMURD-ul. Ce am putut sa vad a fost momentul in care motociclistul a fost urcat in ambulanta, el mergea singur, acuza dureri la mana, erau 2 doamne speriate care atunci cand am intrebat de motoris au crezut ca sunt prieten sau ruda. Am intrebat de starea lui pe medici si mi-au spus ca este fractura deschisa la mana la prima vedere si ca el urma sa fie transportat la Spitalul Elias, motociclistul neputand sa stea intins pe targa. Cat am asteptat acolo au trecut cativa motociclisti si cativa dintre ei s-au inchinat cand au vazut starea mobrei, unii din ei chiar oprindu-se sa se intereseze despre ce s-a intamplat. Am vorbit cu lucratorii de la Apa Nova si cu conducatorul Daciei Logan si toti mi-au spus ca tipul a venit cu viteza si ca s-a speriat de masina, cu toate ca era pe mijlocul benzii a 2-a. Motocicleta a mers taras aproximativ 60-70 m din cate spuneau politistii (se poate sa ma insel, dar este ce am auzit de la politistii care faceau masuratorile) oprindu-se in masina de la apa nova. Urez sanatate maxima motociclistului si insanatosire grabnica! Asfalt uscat! Am sa pun cateva poze de la incident:
  14. In primul rand Dumnezeu sa il ierte! si tarana usoara! R.I.P. Ieri am fost la SMAEB unde m-am interesat de echipament, de preturile la motociclete si ce se recomanda unui incepator, dat fiind faptul ca am luat de 2 saptamani permisul. Am vorbit cu riderii batrani care mi-au dat o serie de sfaturi dar si cu o serie de persoane din show-room-uri. Unul din veterani mi-a spus ca aici este SELECTIE NATURALA.Am ramas surprins si l-am intrebat de ce. Raspunsul care a venit a fost ceva de genul: „Un incepator, fie ca are 1 saptamana, 1 luna sau chiar 1 an tot incepator va fi, pentru ca nu are reflexele de autoconservare inca bine formate. Toti cei care ii vezi astazi cu par alb in cap si cu nepotii dupa ei au inceput PROGRESIV, adica nu ne-am urcat ca tinerii din ziua de astazi pe SS-uri sau motoare de 1000, ci am inceput cu 125, 250 si am crescut, prin asta ma refer la selectie naturala.Poti incepe pe unul mare DOAR daca ai destula stapanire de sine si sa stii unde sa pui punctul de echilibru, pentru ca traficul de astazi nu te iarta.” Oricine ar fi vinovat in acest caz numai conteaza! In ultimul rand, nu cred ca este necesar sa ne certam si sa dam cu noroi catre unul sau altul, mai ales in cazuri ca cel de fata.In asemenea momente este bine sa ne interesam daca au nevoie de ceva cei care sufera din vina lor sau nu. Asociatia motociclistilor din Romania trebuie sa atraga atentia incepatorilor asupra pericolelor si sa intocmeasca un ghid de alegere a motocicletei, cel putin eu asa gandesc ca ar fi normal, daca se doreste ca numarul accidentelor sa scada. Oricum urez familiei putere sa treaca peste acest moment greu. Asfalt uscat!
  15. Statistica am gasit-o intamplator pe site-ul Antena 3, intamplator, eu cautand de fapt de cand se va scumpi taxa de permis.Am citit si eu articolul si am vazut ca se refera doar la municipiul Bucuresti. Din pacate nu exista sau nu vor exista statistici ce vor cuprinde toate accidente din toata tara, accidentele pe categorii de motociclete, pe categorii de varsta, etc. Ma gandesc ca aceste statistici vor fi utile pentru incepatori si pentru cei ce vor sa isi cumpere o motocicleta in functie de experienta ce o detine. Am considerat util acest topic pentru ca poate nu vom deveni si noi o statistica seaca!!!
×
×
  • Creează nouă...