Sari la conținut

B3b3

Membra
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de B3b3

  1. Sa ii eviti si pe aia de pe Cotroceni, Bucuresti...sunt la fel, zici ca ei iti dau bani, abia mi-au cautat in catalog un nr. pt. placutele de frane. Noroc ca sunt insistenta si l-am pus sa-mi verifice de doua ori, ca doar sunt banii mei.
  2. Ello Sunt posesoarea unui Suzuki GS 500 F din 2005 (SH) am si eu nevoie de ajutorul (parerile) voastre. Inainte sa expun prb. mentionez ca i-am schimbat placute de frane, simeringuri, lichidul de frana, curatat lantul, are benzina. Prb apare cand o pornesc...ia prima cheie si la cateva sec. "moare subit", dupa care nu mai porneste deloc. Ce am obs eu: - "arunca" benzina pe furtunul acela din partea dreapta (acel furtuna de evacuare cand iti pica motorul si ai rezervorul plin); - cand o turez un pic gazele sunt ceva mai "intense" si mai negre...luc. care inainte nu-l facea; - schimbatorul de viteza nu mai intra in treapa 1, doar cand vrea el Mentionez cand mi-a fost adus...mergea, nu murea motorul si schimbatorul de viteze nu-mi facea asa prb. M-ar interesa sa stiu (pe langa faptul ca sigur trebuie sa ajung cu ea la un service) ar putea fi de la filtru? si daca pot sa il schimb eu cum sa opresc sa nu curga benzina din rezervor? Va multumesc P.S. Imi pare rau daca nu am fost prea explicita dar partea asta de mecanica ma depaseste de asta apelez la sfaturile voastre, macar sa o fac sa ma duca pana la un service. Rog sa imi fie sters postul anterior, ma bate forumul.
  3. I miss you...

  4. Buna tuturor Sunt Bebe (cea mai buna prietena a lui Alex) vreau sa va multumesc in numele familiei si a prietenilor lui pt. tot ce faceti si ce ati scris aici...motociclismul era pasiunea lui...suntem niste oameni terminati..iar durerea si disperarea pe care o simtim nu o putem descrie in cuvinte, un singur lucru stiu...ca daca maine veti veni o sa "plece" linistit dintre noi. S-a ocupat David de intalnirea cu voi, noi va asteptam maine acolo, D-ul Marcel, tatal lui Alex, o sa vb. maine la poarta sa va lase in incintina cimitirului, slujba tinandu-se la capela, in spatele biserici. Intrarea in cimitir se face dinspre Calea 13 septembrie catre Ghencea (primul cimitir este Cimitirul Ghencea, cel de-al 2 lea este Cimtirul Ghencea MIlitari). Nu stiu ce sa va mai spun, suntem prea epuizati fizic si psihic...va multumesc inca o data in numele tuturor. Aveti grija de voi... odata cu moartea lui, noua, prietenilor si familiei lui ne-a luat trei sferturi din viata... Veniti maine sa "va auda" turand motoarele...
×
×
  • Creează nouă...