Sari la conținut

Burgman1

Membru
  • Număr conținut

    209
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Burgman1

  1. Nu fiti rai si nu judecati,toti aveti o doza in voi de adrenalina numai ca unii stiu cum sa si-o dozeze,Pt mine Cristi reprezinta un motociclist care si-a iubit motocicleta ca pe aproapele lui , a avut incredere in ea pana in ultima clipa , nu a avut norocul cum l-au avut altii de a doua sansa , faptul ca a ajuns la acel nivel de a se plimba pe sosele se datoareaza varstei pacat ca nu a ajuns sa se maturizeze.Si eu l-am admirat,nu l-am inteles uneori poate ca nici el nu a crezut,ideea este ca trebuie sa invatam din greselile altora.Pt cei dornici de adrenalina pura dati-va pe piste dupa care cand veti intra in "jungla" cu siguranta va veti cuminti. RAMAI CU BINE PRIETENE SINGURUL LUCRU PE CARE TREBUIE SA IL FACEM NOI MURITORII DE RAND ESTE SA NU TE UITAM! D-ZEU SA-L ODIHNEASCA!
  2. Sal un nr de tel ai sa vb in legatura u releul!

  3. Victore mergi pe mana lui Dan ca stie de ce, si imi plus are notiuni de macanica bune, stiu ce Burgman ai si nu are rost sa faci alte achizitii parerea mea!In rest avand in vedere ca nu ne-am intalnit decat de vreo 2 ori eu zic ca e bun venit si un loc al nostru pe net in care nu intra decat cei cu suflet de.... imi permit sa spun MAXISCOOTERISTI pentru ca stiu ce probleme am avut pe tema "motociclisti si scooteristi" si aici il rog pe Razvan Bassu de la Bv sa intervina cu proiectul nostru 'SI NOI EXISTAM" cu marea adunare care putea avea loc la Brasov al maxiscooteristilor din Romania. Eeeeeee sunt multe de spus dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Faptul ca intervin cativa pe acest forum si multumesc de atitudinea noastra de a face ceva constructiv cu sfaturi , idee, si chiar promisiuni de ajutor unii pentru ceilalti este un inceput trebuie sa mai lucram la atitudine si reusim. Apropo TNG ti-am urmarit postarile pe forum, nu numai aici dar si pe alte forumuri iti respect munca si se vede ca ai cunostinte Si ar mai fi ceva si cu asta inchei am inceput foarte greu in motociclism si am terminat la fel foarte greu . Am stat zile in spital pt motociclism si am renuntat la moto, numai ca din dorul pentru burgman si satisfactiile pe care mi le-a adus acest motoras o scanteie mai exista in suflet si nu vrea sa se stinga.(macar nu m-a trantit un burgman daca era asa nu imi parea rau sincer , desi stiu cand franam cu el inghitea asfaltu si nu ma lasa, de aceea l-am apreciat) Cu respect Marius!
  4. Nu mA LASA inima sa nu ma implic cand vand niste oameni "parveniti" pe acest forum sincer nu vreau sa va jignesc. Pe tine Florin V ti-am spus de la ultima postare a ta cand l-ai atacat pe David ca daca esti un baiat destept si cu cap sa nu mai intervii pe aici dar se pare ca ti-ai dat singur raspunsul , cat despre userul Zair stiu ca baietii cu Ducatii este o lume mai aleasa .Daca esti un Desmo Raiders atunci faci emblema de ras nu ar strica sa ti se faca cateva referinte daca esti in acel club cu prestigiu de posesori de Ducati daca nu , nu are rost sa mai vorbim pentru ca aici chiar este un club neoficial burgman si lumea tine unul la celalalt si nu acceptam oameni care dezbina si nu prezinta interes . Candva o sa deschid o lista pe aici la fiecare om in parte, oameni care au ceva de comentatat pozitiv si negativ .Apropo daca te pun pe tine Florin V cap de lista ai sa observi singur....... Cam atat pentru ziua de azi aaaaaaaaaa si apropo daca aveti sange in banana sa scrieti cate o postare doua si vara ca atunci nici draq nu aude de voi pe aici , a venit iarna asta geroasa si va face puiii mintea lasati-o sa se odihneasca, pastrativa.
  5. Scuze am fost de servici si azi am dat drumul la calculator, deee tre sa mai si muncim sa traim. Casca este marimea l , eu port marimea m si mi-a fost buna a fost adusa din anglia are un timbru pe ea care spune de acele teste (pt cunoscatori). Pretul este de 120e neg. in limita bunului simt. Stima!
  6. Atasez aceste poze pentru cine este interesat de o casca buna,ingrijita SHOEI RAID1 (personala).M-am lasat de moto. Stima!
  7. da eu sunt.

    Stima!

  8. Salutare! la fel cum am spus in urma va urmaresc, Dane nu merita sa te agiti. Soimu ai spus ce ai avut de spus cu baiatu "nervos"( Fl-V) sper sa se tina de promisiune daca este biat cu caracter si sa nu mai intervina poate cu un alt cont si cu alte ganduri mai bune.Aveam eu cate ceva sa ii spun lui despre mecanica burgmanului dar m-am rasgandit din moment ce nu a raspuns la intrebarile care ii s-au pus dar in fine este un subiect terminat pt noi BURGMANISTI.Sincer am un offf in suflet, nea Victor iti voi spune la un pahar de spritz de ce m-am lasat de pasiunea pot sa spun a vietii mele pt ca am fost foarte dedicat(am fost culmea si la o emisiune locala despre motociclism care culmea a ramas in arhiva si o mai vizionez din cand in cand)dar faptul ca mai scriu cate ceva din cand in cand aici inseamna ca "voi invia candva". Stima baieti!
  9. Va urmaresc de ceva timp si observ ca se deviaza de la subiectele reale ale motociclismului si ale bijuteriilor voastre. Puneti-va , mintile cap la cap , organizati o intrunirea a burgmanistilor , faceti un club cu renume.(Intrebati-l pe Victor ce a insemnat la o intrunire moto la Bacau de altfel una dintre cele mai mari, o adunare de 7 SAPTE burgmanisti pe langa busa si celelalte piese de valoare as vrea sa intervina Victor sa va spuna.) Nu fac cu puncte si subpuncte nea Soimule rezolva-ti conflictele pt totdeauna ai o varsta si un potential financiar si pune mana de un club pt ca merita si daca vrei sa iesi in relief cu ceva sau nu numai tu si alti "cunoscatori" foarte buni ai burgmanului scoate schema de blocare automata a acceleratiei pt ca aveti nevoie la drumetii si construiti-o pt toti burgmanistii de rand. Duceti-va la strunguri aduceti imbunatatiri "jumatatilor" vostre si asa veti fi respectati si veti fi o comunitate daca nu STATI IN PATRATICA VOASTRA! MIE SCARBA DE ROMANIA ! Pacat de peisaje ca avem ce vedea, oamenii sunt problema! De ce stricati acest forum nu voi l-ati construit pot spune multe despre burgman dar de ce as face-o pt ca oricum se gaseste cineva sa ma contreze de obicei necunoscatorii sunt meseriasi , hotii striga hotii si asa mai departe! Daca v-am suparat hai bagati sariti pe mine ca altceva nu stiti sa faceti sau daca nu ganditi constructiv .Ia spune Dane cum ai reparat tu unui burgmanist un vitezometru, crede cineva ca se poate da gaura in magnetul acela cu spiralu? L-a ajutat pt ca costa foarte mult pt timpurile noastre si a mers.
  10. Salutari incep anul cu cateva vanzari afisez aici acest anunt pt ca pe acest forum preturile sunt mai mici decat pe bikeshop sau altele. Pun la vanzare casca mea personala shoei raid 1 marimea m-l ingrijita si un costum textil cordura cu mesada marca tcm (made in germany)in stare buna .Pretul este negociabil in limita bunului simt .Pentru cine este interesat las nr. de tel. 0766743536. Cu stima Marius! revin cu ceva poze
  11. La multi ani noul an sa va aduca multi km uscati si "siguri",si ceva benzina mai multa in rezervor.
  12. sal ma intereseaza covorasele pasagerului pt burgman de 400 si aripa fata de culoare argintie . Astept un raspuns. Cu stima!
  13. Bine ai venit Stefane pe acest forum ! Felicitari pentru achizitie arata baietilor munca depusa acolo , sa te bucuri de motoras si sa ai grija de ea. Cu stima Marius fostul parinte al bijuteriei tale.(repet aratale munca mea pt ca merita) Stima si respect pt voi ceilalti de la un fost motociclist din pacate.
  14. pt cine vrea sa cumpere am sa vin cu ceva poze si detalii despre 2 burgmanuri de 2000 si 2001 de 400cc probabil luni daca ai rabdare!
  15. Sal cunosc un burgman de 400 din 2001 merge brici! burgmanul are 4 supape pe cilidru .medison are motor honda rezistent dar lent , majesti motor clasic excludem model dupa 2004 iar piagio motor honda
  16. Am revenit cu poze pt vanzarea casti sa va faceti o parere despre ce este vorba .
  17. Salutare celor de pe acest forum tin sa va anunt ca am terminat "parastasul motocicletei" ieri s-a vandut motocicleta unui baiat care spun eu ca va avea grija de el , ma durut putin dar asta e merg pe drumul care l-am ales . A mai ramas la o oferta buna costumul meu marimea m cred ,textil cordura (tcm)cu mesada de iarna si o casca shoie raid 1 atasez o poza cu casca pt ca e singura care o a in cal momentan(a4a de la stanga spre dreapta) , o sa apar si cu pozele costumului si a castii de acutualitate , mentionez casca este marimea m . Astept oferte!(pretul zic eu ca este de sfarsit de sezon si de cariera de motociclist). Cu stima Marius!
  18. Salutare revin cu o completare la anuntul meu de a vinde motocicleta si de a ma lasa de motociclism daca cineva este interesat si vreau motorasul va avea si o surpriza pt care fac anunt ca este valabil doar saptamana asta si anume ca ii dau costumul cordura si casca mea shoie GRATIS! Cu multa stima pt voi Marius!
  19. Daca se vinde sapatamana asta si pretul este corect ofer un costum cordura complet si o casca shoie GRATIS!(costumul meu)
  20. Salutare mai apelez inca odata la voi pt vanzarea motorasului meu daca auziti pe cineva care vrea un bandit pt drumetie ingrijit. In rest va urez stima si pregatiti motoarele de sezonul rece.
  21. Bun pt cei ce nu ma cunosc pe acest forum am inceput acum cativa ani de jos la 50cm si am urcat la 250cm la un burgman jalnic care l-am adus la viata, sunt de principiu ca fiarele au suflet si trebuie respectate si iubite.Ei bine acel burgman jalnic l-am reparat in totalitate de mine si cand zic in totalitate zic cadru sablat si grunduit fiuler si revopsit pana la motor cota I reparatie cu alezaj si piston si toate cele noi. Ce am avut mi-a placut sa fie de calitate. S-a vandut pe bani putini comparativ cu munca depusa, pt ca asa sunt vremurile. Cat despre bandit am fost nevoit sa vand burgamanu pt ca aici la noi "la tara " asa zic eu pt ca suntem niste tarani cred ca si moldoveni dupa parerea unora desi Moldova incepe de la Milcov dar in fine ,REPET pt ca la noi au disparut maxiscuterele am f nevoit sa il schimb si asa am facut.Mi-am luat Suzuki Bandit mai ingrijit decat burgmanu si binenteles ca am inceput munca la el de a aduca inbunatatiri pt ca asta e specialitatea mea. Sunt mecanicul a catorva motociclisti ramniceni care isi respecta motoarele si anume spalarea lantului la timp si a filtrelor schimbarea lichidelor la timp echilibrarea rotilor , schimbarea rulmentilor si multe altele. Ei vand banditu pt familia mi-o cere am avut un hop in viata si nu mai vreau si respect familia pt ca asa trebuie.(Dane sper ca esti de acord cu mine , cat despre Victor daca nu cunoaste situatia poate ma condamna)vreau sa renunt la motociclism si nu vreau sa dau inapoi pt nimik. Am gasit alta pasiune si voi merge pe drumul ales BANDITU SE VINDE CA FIIND O MOTOCICLETA CU SUFLET SI ASTA SPUNE MULTE PT UN CUNOSCATOR. Suzuki bandit 600 din 97 import germania 2 proprietari inainte, eu al 3 lea 52000km reali,kit lant nou did530vm(6mil)placute frana fata(ferodo)filtru aer(elfworkshop)xenon, alarma,manere incalzite saito(louis), parbriz givi mare(78E),3 baulete givi 1x46l(portabagaj sus pt cort inox home made) 2x40l,caciucurile sunt mai vechi merg spun eu 70%spate si 70%fata lichid frana schimbat,i-am facut o smecherie de indicator temperatura ulei(din fabrica nu exista) foarte frumoasa, crash bar inox (home made),protectii furca(louis)ptotectie radiator la fel unicat, pleoapa far inox, MUNCA SI IAR MUNCA FRATILOR si ea oricum nu este platita niciodata capac inox pompa frana pt cel ce vrea sa graveze ceva acolo e liber :)sunt multe ideea e ca a fost motocicleta mea de suflet si cine vrea sa inteleaga intelege.Cat despre pret daca as spune acum pretu poate li se pare mult unora zic eu 1900e. Cu astea fiind spuse va multumesc celor care au avut rabadare sa citeasca (Respect pt David_Secret care stie ce inseamna). Cu stima Marius!
  22. 0766743536 pretu il discut cu cel interesat. Stima!
  23. Salutare! apelez pe aici pt ca din cand in cand mai scoteam si eu doua cuvinetele ) Imi vand motocicleta si daca auziti pe careva ca vrea sa cumpere eu las aici o poza mai multe voi oferi cine este interesat are de toate pe ea manere incalzite,xenon,alarma,kit lant nou...........multe. In rest multa stima pt voi!
  24. Am un bandit care-si cauta stapan .Eu stapanul lui nu il mai pot tine din f multe motive .Este motocicleta mea de suflet dar familia e familie si trebuie respectata. Cu stima MARIUS!
  25. Sunt nevoit sa vand motocicleta mea de suflet! manere incalzite saito alarma xenon kint lant nou did pinioane sunstar multe elemente inox (crshbar,protectie radiator,protectii furcA) placute frana fata noi filtru aer recent schimbat 3 top case givi parbriz givi MERITA VAZUTA! POZE LA CERERE cu stima Marius!
×
×
  • Creează nouă...