Sari la conținut

dreamer.

EX+
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

dreamer.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dreamer.

    am nevoie de sfaturi

    as mai avea o intrebare.... am gasit o furca fatza de motocicleta tula, daca ii lungesc un pic telescoapele...ma tine oare? ma ghindesc ca totusi nipra e cam grea...sa nu se rupa.... stie cineva ceva despre asta?
  2. dreamer.

    am nevoie de sfaturi

    iti multumesc, Harley, intradevar, abia la iarna ma apuc s-o modific,pentru ca, acum trebuia s-o fac in starea ei originala, pentru a trece de RAR. M-ar interesa un ansamblu spate complet, daq amicul tau are, te rog sa ma pui in legatura cu el, sau, chiar prin tine. Apropos, poza e foarte mijto, daq as putea sa-mi fac si io una la fel, as fi cel mai fericit chopperist. Tinem oricum legatura, daca ai messenger, id-ul meu este mihaicalinescu2005, as dori sa vb acolo, daca potil. merci.
  3. dreamer.

    am nevoie de sfaturi

    Ma ghindeam s-o fac din teava de inox, de 2-3 mm in carne,cred ca e destul de groasa.Oricum, multumesc pentru sfaturi. Daca aveti cumva idee...as vrea sa-mi pun pe spate o roata de masina, dar, nu stiu, nici ce fel de roata imi trebuie(13, 14sau 15 ) si nici cum vine montata.Va rog, daq are cineva o schita cum vine montat butucul, sa o posteze aici.Merci
  4. Vreau sa-mi iau un nipru, pe care sa-l fac chopper. Sper sa ma ajutati cu niste sfaturi. Spre exemplu, as vrea sa-mi fac o furca springer, asea cum are si roby, si smeagol,insa am observat faptul ca, motoarele lor sunt mult mai usoare dechit un nipru, deci, intrebarea este, daq tine?
  5. Parerea mea, este ca cearta lor este constructiva....nu cred ca o fac doar de dragul show-ului. Pentru un custom, iti trebuie multa imaginatie, si de aici deriva si certurile lor, parerile sunt impartite. Chit despre faptul ca-s impopotonate cu tot felul de chestii.....chestie de gust, as zice. 0ricum, o chestie de aia , ca si timp de executie dureaza ceva, deci, nu le fac aiurea, doar le personalizeaza mai profund, altfel, ar iesi un chopper anonim.
  6. dreamer.

    Simson

    mai e nevoie de vreun comentariu? boooon, sa ma bag si io .....ma bag dejaba, ca n-am ce comenta...... excelenta lucrare, felicitari celor care au executat-o si " la mai multe "
  7. Dreamer pe celalalt nume, Mihai Suceava 0745497557
  8. daca te ajuta cu ceva....daca nu, o sa ma uit io pe motorul meu, si iti zic firele care si unde vin, dupa notatia de pe dinam si releu, dar asta dureaza o zi.Daca nu te descurci cu schema, lasa mesaj aici, si ma uit pe motorul meu
  9. dreamer.

    CADRU CUSTOM

    nu batem campii, ne dam cu parerea
  10. Am Adaptarea facuta, dar mai tre o schema explicita....am dinamul si cutia aia cu diode, dar nush cum sa le leg....
  11. vreau sa-i pun o aprindere pe 12 V, dar nu stiu cum.Poate cineva sa ma ajute cu o schema electrica explicita(am gasit alea de pe motorlife, dar nu se vede aproape nimic)Am alternatorul ala, si am mai luat azi si cutia cu diode,am inteles ca acea cutie, tine loc si de releu de incarcare,dar nu am o schema electrica explicita, pe cutia aia cu diode, am diferite borne, notate cu X2,X3...pana la x8,dar, nu stiu legaturile care vin la alternator.
  12. Ce stiti despre motocicletele ij jupiter 3? intrebpentru ca tocmai mi-am luat unul, dar nu stiu nik despre ele, chit sunt de fiabile, daq sunt , consum, etc.Orice sfat sau parere este binevenita, va multumesc.
  13. dreamer.

    Simsonul Lui Adi

    Foarte frumos, intradevar, va fii ceea ce se cheama un simson reusit. Chit m-ar costa sa-mi dai si mie schitele, as vrea sa-mi fac si io unul la fel. Merci.
  14. Uite-l si pe jupi al meu.Nu-i tocmai ceea ce aveti voi, dar mie imi place Sper sa nu radeti prea tare.
×
×
  • Creează nouă...