Sari la conținut

romanian_designer

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Yamaha FZS 600 Fazer
  • Numar Moto
    B90DXM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ - Jupiter 4, Yamaha XJ600N, Yamaha FZS600 Fazer (prezent)

romanian_designer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Myrath rules! Am aflat ieri de formatia asta de la DKW . Cum merge Fazeru'?
  2. Secta Sport-Touring este reprezentata in Cluj? Este ok si o bisericuta, catedrala/abatie...
  3. Salut tuturor. Ma numesc Vali, sunt nou in Cluj si as vrea sa stiu daca aveti o zi si un loc prestabilit pentru intalniri si discutii. Asfalt uscat (si fara gropi)!
  4. Salut, nu am urmarit discutiile pana acum dar offtopic - dezmembrez Yamaha XJ 600N (am piese noi si SH) pentru cei interesati lasati PM. numai bine
  5. romanian_designer

    SE FACE INVENTARUL

    Salut! Din octombrie o sa fiu in alba si voi sta 3 ani acolo...sunt eligibil sa ma inscriu cu Fazer-ul? toate bune, Vali P.S. Am inteles ca Art Cafe s-a inchis si as vrea sa stiu pe unde va strangeti si in ce zi (o adresa mi-ar fi utila).
  6. In seara asta am fost 2 la intalnire. Poate data viitoare ne strangem mai multi. P.S. Ma asteptam sa ma intalnesc cu mine insumi...ma bucur ca nu a fost asa .
  7. Am fost de cateva ori si nu venise nimeni. De 2 saptamani nici eu nu am mai dat pe la Titan fiind prins cu treaba. Voi continua sa vin (pana cand da inghetzu') si la primavara. numa' bine Mesaj completat Pe unde anume? pana unde? A fost azi o zi superba si-am pierdut-o in bucuresti.
  8. Am facut eu azi ITP-ul la Fazer vis-a-vis de intrarea in poligon ilioara. Este statie ITP omologata RAR,(intrii in curte, mergi pana in capat si apoi faci stanga) 110 RON te costa.
  9. Majoritatea stiti despre accidentul pe care l-am avut cu 2 saptamani in urma, in urma caruia am ramas fara motor in stare de functionare. Azi am devenit proaspatul proprietar al celui de-al doilea motor: Yamaha Fazer FZS 600 - 2002, mai jos sunt cateva fotografii IN SEPTEMBRIE DAU DE BAUT !!! (atunci ma intorc in tara) Asfalt uscat si cati mai multi km in afara orasului
  10. Am fost la DAB la constatare, mi-au facut poze (vina a fost a tipei cu skoda) - apoi am luat moto si m-am dus la Yamaha sa in faca si ei o evaluare si un deviz de reparatie. Apoi devizul de la Yamaha in duc inapoi la DAB sa il puna la dosar + facura d transport. M-am ales cu contuzii la sold, julituri la genunchi si cu o casca deformata pe interior. Am inceput sa merg mai ok fata de acum 2 zile. O sa vin cu copiile actelor din dosar vineri pentru mai multe detalii.
  11. Am ramas pieton ... IAR! Luni m-am luat la tranta cu o Skoda Octavia. A castigat Skoda, bineinteles, cu mici julituri la bara din fata si umpic de capota. Eu in schimb am facut un triplu-tulup cu un salt la orizontala, urmat de motor. Cum nu a mers acest site mi-a fost destul de dificil sa dau de voi, dar nu imposibil. Am furca, far si carena stanga varza + probleme electrice si/sau mecanice - drept pentru care astept evaluarea celor de la Yamaha (DualTours), si hotararea Allianz Tiriac. Pana atunci ma uit dupa Hornet-uri . Voi veni cu pejosul la Titan vineri. Numa' bine
  12. 1001 pages & 10001 posts !!!!! - It's time to make a wish!
  13. Inca 8 postari si ajungem si la 10000 !!!! alt motiv de bucurie Sarbatorim in vreun fel aceste evenimene ? Mesaj completat Acum chiar esti malitzios
×
×
  • Creează nouă...