Sari la conținut

romanian_designer

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de romanian_designer

  1. Myrath rules! Am aflat ieri de formatia asta de la DKW . Cum merge Fazeru'?
  2. Secta Sport-Touring este reprezentata in Cluj? Este ok si o bisericuta, catedrala/abatie...
  3. Salut tuturor. Ma numesc Vali, sunt nou in Cluj si as vrea sa stiu daca aveti o zi si un loc prestabilit pentru intalniri si discutii. Asfalt uscat (si fara gropi)!
  4. Salut, nu am urmarit discutiile pana acum dar offtopic - dezmembrez Yamaha XJ 600N (am piese noi si SH) pentru cei interesati lasati PM. numai bine
  5. romanian_designer

    SE FACE INVENTARUL

    Salut! Din octombrie o sa fiu in alba si voi sta 3 ani acolo...sunt eligibil sa ma inscriu cu Fazer-ul? toate bune, Vali P.S. Am inteles ca Art Cafe s-a inchis si as vrea sa stiu pe unde va strangeti si in ce zi (o adresa mi-ar fi utila).
  6. In seara asta am fost 2 la intalnire. Poate data viitoare ne strangem mai multi. P.S. Ma asteptam sa ma intalnesc cu mine insumi...ma bucur ca nu a fost asa .
  7. Am fost de cateva ori si nu venise nimeni. De 2 saptamani nici eu nu am mai dat pe la Titan fiind prins cu treaba. Voi continua sa vin (pana cand da inghetzu') si la primavara. numa' bine Mesaj completat Pe unde anume? pana unde? A fost azi o zi superba si-am pierdut-o in bucuresti.
  8. Am facut eu azi ITP-ul la Fazer vis-a-vis de intrarea in poligon ilioara. Este statie ITP omologata RAR,(intrii in curte, mergi pana in capat si apoi faci stanga) 110 RON te costa.
  9. Majoritatea stiti despre accidentul pe care l-am avut cu 2 saptamani in urma, in urma caruia am ramas fara motor in stare de functionare. Azi am devenit proaspatul proprietar al celui de-al doilea motor: Yamaha Fazer FZS 600 - 2002, mai jos sunt cateva fotografii IN SEPTEMBRIE DAU DE BAUT !!! (atunci ma intorc in tara) Asfalt uscat si cati mai multi km in afara orasului
  10. Am fost la DAB la constatare, mi-au facut poze (vina a fost a tipei cu skoda) - apoi am luat moto si m-am dus la Yamaha sa in faca si ei o evaluare si un deviz de reparatie. Apoi devizul de la Yamaha in duc inapoi la DAB sa il puna la dosar + facura d transport. M-am ales cu contuzii la sold, julituri la genunchi si cu o casca deformata pe interior. Am inceput sa merg mai ok fata de acum 2 zile. O sa vin cu copiile actelor din dosar vineri pentru mai multe detalii.
  11. Am ramas pieton ... IAR! Luni m-am luat la tranta cu o Skoda Octavia. A castigat Skoda, bineinteles, cu mici julituri la bara din fata si umpic de capota. Eu in schimb am facut un triplu-tulup cu un salt la orizontala, urmat de motor. Cum nu a mers acest site mi-a fost destul de dificil sa dau de voi, dar nu imposibil. Am furca, far si carena stanga varza + probleme electrice si/sau mecanice - drept pentru care astept evaluarea celor de la Yamaha (DualTours), si hotararea Allianz Tiriac. Pana atunci ma uit dupa Hornet-uri . Voi veni cu pejosul la Titan vineri. Numa' bine
  12. 1001 pages & 10001 posts !!!!! - It's time to make a wish!
  13. Inca 8 postari si ajungem si la 10000 !!!! alt motiv de bucurie Sarbatorim in vreun fel aceste evenimene ? Mesaj completat Acum chiar esti malitzios
  14. Saptamana trecuta am fost pe traseu Bucuresti-Pitesti-C. de Arges, in com. Baiculesti au decopertat aiurea strada si te pomenesti ca dai in groapa din metru in metru, in plus drumul din Pitesti - C. de Arges te cam zdruncina iar politia sta pitita cu radar. Am vrut sa fac un drum pana la Balea, dar mi-au spus ai mei ca nu e deschis transfagarasanul...poate weekend-ul asta o fi altfel.
  15. Vinerea trecuta a plouat, nu stiu daca a fost cineva la intalnire...vinerea asta iar se anunta ploi, in cazul in care iar ploua, mai iese cineva? Lunea trecuta am facut Bucuresti - Sighisoara, drum superb, fara gropi ideal de facut pe vreme buna. Din pacate m-a plouat si la dus si la intors - 1 l de apa in shoshoni. Sambata asta am in program Bucuresti - Bacau, probabil tot pe ploaie. NU MAI SUPORT PLOAIA !!!!! In cazul in care vreti sa faceti o iesire de-o zi, puteti conta pe mine. Asfalt uscat (preferabil si in weekend) P.S. Cum va suna Bucuresti - Veliko Tarnovo popas de o zi sau 2 - vizitat orasul, imprejurimile?
  16. Salutare! Stii pe cineva George sau Marian din expo parc? Nu mai stiu ce motoare au acum ...( acum 10 ani George avea un Dnepr iar Marian un IJ). Au cont aici? Ma stiau de "Guvidu". Asfalt uscat si fara gropi!
  17. Salutare! Locuiesc in Titan langa scoala 94 (P-ta. Minis), am un XJ 600N, si vreau sa stiu daca se mai fac intalniri cu motociclistii din sectorul 3. Vali e numele meu. Asfalt uscat!
  18. Am un XJ 600 N din 97, am facut consumul in afara (Bucuresti-Pitesti) 90 Km/h la 3000-4000 rpm - 3.5L %. In oras, chiar daca ma strecor la stop, ia cam 4-4,5L %. Daca merg agresiv (turata 4000-6000 rpm cu 70-80kmh) sare la 6L%. Ideea e ca fac in medie cam 30 km/zi si ajung la 2 plinuri pe luna ~120 RON. In ceea ce priveste motorul, faza cu tachetii cica "e normala pentru un XJ 600"(mi-a spus un amic mecanic), la relanti si a mea facea la fel..pana sa-l reglez (in carte cica trebuie sa fie intre 1000 -1500 rpm). Motorul are undeva pe la 45000 km adus din Germania foarte bine intretinut, compresie de 10, schimb complet ulei la 3000-4000 km. Sunt foarte multumit de motor. Intrebare: exista cumva un club Yamaha Diversion? Se organizeaza intalniri cu posesorii de Diversion sau XJ600N?
  19. Kober divizia vopsele auto KÜber Spray - vopsea rezistenta la temperatura 800°C http://www.kober.ro/vopsele-auto/Kober-vop...emperatura.html sper sa te ajute
  20. Sunt mototciclistul implicat in accident la 1Mai. Politia in urma "vizionarii casetei" a tras concluzia ca semaforul a fost "intarziat" drept pentru care nimeni nu a fost vinovat. Totusi am o furca stramba, un far spart, ceasuri sparte + casca. Daunele mele in total se duc cam la 400-500 EUR. In schimb un picior rupt inseamna zile de spitalizare si incapacitate de munca, iar dinti rupti pot fi de la 100 la 1000 EUR. Nu cred ca va mai traversa pe alta culoare decat verde....sper...pentru ca daca nu-l loveam eu, cel din spatele meu din masina il imprastia pe sosea.
  21. Vand IJ jupiter 4 din 1984, radiat, probleme motor (cutie de viteze) pentru piese/reconditionat. Motocicleta este in Pitesti. Pret 300 EUR negociabil. Valentin 0733197620
×
×
  • Creează nouă...