Sari la conținut

ceberem@yahoo.com

Membru
  • Număr conținut

    227
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ceberem@yahoo.com

  1. Cine ma poate ajuta cu schema punctelor de distributie pentru Yamaha XV500. Am studiat manualul, dar nu m-a lamurit concret. Cine ma poate ajuta cu o fotografie a punctelor de distributie. o poza va rog,ca din traduceri nu am inteles mare lucru.va multumesc anticipat. » Post actualizat in 27 Mar 2015 19:54 stiu ca pentru pistonul 1 este pe volanta semnul T, iar pt pistonul 2 este liniuta. Cand pun pistonul 1 pe T, unde mi se afla punctul de la pinionul 2. sus sau jos?
  2. multumesc frumos. s-a rezolvat. topic inchis.
  3. Salut. Sunt Mihail de la Soimii Nemteni. Cumpar ungator de lant de la Loobman, 2 bucati. Cine ma poate ajuta? (0755874853)
  4. daca riderul e ok s-a folosit de salvare drept taxi?
  5. ma bag si eu la plimbare cu NTV-u`~ :banana:
  6. Astazi se implineste 1 an de cand Valentin Ursachi, prietenul si colegul nostru din Clubul Soimii Nemteni ne-a parasit intr-un tragic accident. Te vom purta in gandul nostru mereu, in toate calatoriile noastre cu motocicleta, sa ne veghezi de acolo de sus si sa ne calauzesti mintile pentru a nu se mai intampla accidente nefericite. Odihneste-te in pace, soimule!
  7. azi e ziua lui GOSPODARU! la multi ani omule si numai bine .sanatate sa fii iubit ca restu' cumperi!
  8. ia gospodarule ce zice lumea;http://www.vstromania.ro/forum/51-2012/3294-v-stromania-2012-intrunire-de-vara?limit=20&start=540#4485 http://www.vstromania.ro/forum/51-2012/3294-v-stromania-2012-intrunire-de-vara?limit=20&start=540#4485 sa stii ca ai facut cinste SOIMILOR NEMTENI.chiar ca a fost fain!
  9. Loc de campare cu cortul este pentru toata lumea. Cazarea in intreiorul locatiei este ocupata si platita deja, insa va puteti caza la pensiunile din apropiere: - Vila Bella - http://www.turistinfo.ro/targu_neamt/cazare-targu_neamt/vila_bella-c41418.html - 0745 270 671 - Vila Steaua Nordului - http://www.turistinfo.ro/targu_neamt/cazare-targu_neamt/pensiunea_steaua_nordului-c645.html - 0744 704 271 - Pensiunea Aristocratis - http://www.turistinfo.ro/targu_neamt/cazare-targu_neamt/pensiunea_aristocratis-c37740.html - 0233 791 986 Pentru ca distractia maxima nu se regaseste decat la Targu Neamt, Soimii Nemteni M.C. va pregatesc o multime de concursuri sportive, haioase, dar si…periculoase. Astfel ca: *Pe cei cu spirit de echipa ii invitam sa participle la o partida de minifotbal. *Pentru iubitorii de endure pregatim un traseu delimitat. *Pentru iubitorii de bere vor fi concursuri de Halbere. *Pentru cei ce doresc sa se balaceasca le pregatim un concurs de sarit pe burta. *Iar pentru cei ce doresc umpic de adrenalina ii asteptam la concursul de calarit struti….dar si magari sau ponei. Vor mai fi si alte concursuri insa nu dam totul din casa. Va asiguram insa ca premiile vor fi pe masura, iar distractia maxima.
  10. prezent ca de fiecare data dar cam cand ar fi asta????????
  11. am vazut la stiri o declaratie a unui politist de la fata locului ,care declara ca se vor analiza imaginile de la camerele de luat vederi din apropiere.sigur se poate face o estimare a vitezei .sunt sigur ca se pot gasi imaginile de pe camere.sa asteptam sa apara apoi sa ne dam cu parerea!
  12. /index.php?/topic/675850-petrecere-soimii-nemteni-editia-a-iv-a/ 3-5 august pensiunea LA STRUTI.este publicata din aprilie.
  13. daca ai ciuda mare pe cineva calca-l cu masina .nu se intampla nimic!2 ani cu suspendare!fleosc!!!!!!!!!!
  14. ati vezut ca cel care l-a accidentat pe REBE a luat 2 ani cu suspendare? personal i-as calca copilul la judecator si stiu sigur ca am doi ani cu suspendare.fain mod de a face dreptate.!!!!!!!!!1 justitia pulii in tara asta.!!!!!!!!!!
  15. REBE mi-a fost prieten .tatal lui a reparat motorul (honda cbr f4 i)si nu rateaza pentru nimic o iesire cu noi SOIMII NEMTENI cu toate ca are 65 de ani .si-a luat echipament complet,si trebuie sa recunosc este de admirat puterea si ambitia de care da dovada.este motociclist de-o viata si ne-a marturisit ca face asta in memoria fiului .respect!
  16. tot la RAR mitrut.stii ca abia am fost cu a lui gospodaru.si tu fara toba originala sau ceva care sa nu faca galagie nu prea ai ce cauta pe acolo!
  17. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hvb169LIxT8#! clip pentru gospo si nu numai!
  18. offffff tare lovit am mai fost........... ce dracu au pus astia de la iasi alcool in bere si tequila?????????
  19. aseara am dat cu manusa promoroaca de pe sea am incalecat ,si am descalecat cu ajutorul unei rangi
  20. super manevrabilitate, dar cand dau pe rosu patineaza ambreiajul.trebuie sa desfac sa vad starea discurilor.altfel ma faci!mitrut ,cred ca ma uit in oglinda sa vad pe unde esti!
×
×
  • Creează nouă...