Sari la conținut

Kid1987

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Kid1987

  1. Bai frate ma gandeam ca numai romanii sunt asa dar se pare ca toti astia cu bani is asa,iale banii tatii si nu ii ierta ca oasele dor,eu nu le-am luat banii cand a trebuit si acuma suflu in buza,bolnav de coloana si cu motoru spart. Respect!!!
  2. Nu Bau Bau nu sa umflat taratza in mine dar uite cine ne spune noua cum sa mergem cu motoarele,unul care nici macar nu stie cum arata un piston si nu a auzit in viata lui de 14000 RPM,hai sa nu ne scoatem ochii ca a murit un om si nu mai e nimic de facut decat sa invatam din greselile altora nu sa bagam de vina ca a avut viteza ca se uita dupa o fusta sau la turometru,sa lasam omu sa se odihneasca in liniste. Respect!!!
  3. Da e o viteza normala daca nu iti taie un bou calea,am peste 30000 de km si singurul incident avut a fost in oras la 70 la ora,deci e normala,tinand cont ca strainii merg cu 300 plictisinduse avem si noi drumuri de asa ceva dar nu avem soferi,asa ca sa nu ne luam de viteze ca nu isi au rostu,sa ne luam de boi care nu stiu reguli de circulatie. Respect!!!
  4. Si ideea care e?sa ne luam toti pocnitori de chopere,(nu am nimic cu ele asa ca no offence cei care au) si sa mergem cu 50 km/h,care mai e farmecul motoarelor de viteza?Am inteles ca daca am chef sa ma dau ca un turbat ma duc pe circuit si asa mai departe dar daca circuli cu o viteza cat de cat normala si asta ma refer in afara orasului cu 150 km/h si in oras cu 70 km/h inseamna ca esti sinucigas sau inconstient? Haideti sa nu mai aruncam cu pietrii in cei care au vitezane si cand e un accident sa nu mai zicem ti-am zis eu ca nu e asa deloc,aici intervine destinu si cateodata recunosc si gramul nostru de prostie si inconstienta ca totusi sunt viteze incontrolabile daca iti apare ceva brusc in fata,ma refer la cei 150 km/h in afara localitatii.Eu incerc sa ma temperez si sa rulez cu cap mai ales cand am pasager ca asa ii cel mai bine pentru ambii si asa va recomand tuturor. Respect!!!
  5. Sa ii ajute Dumnezeu sa se faca bine,sa ne rugam pentru ei deoarece sunt fratii nostrii si oricat de vinovati sau nevinovati sunt conduc acelasi lucru ca si noi si puteai fii TU sau EU in locul lor. Doamne Ajuta sa se faca bine!
  6. Salutare. Vina e si a noastra poate ca mergem cu viteza,cei care au motoare de viteza,dar vina e si a soferilor care pe zii ce trece sunt tot mai neatenti si mai prosti. Ex:acu 6 luni de zile ma duceam la ziua lu o prietena cu fostul meu Suzuki,aveam 70 km/h cand un bou a intors in curba pe linie continua,am reusit sa franez pana la 40 si sa incerc sa il evit prin fata in speranta ca o sa ma vada si o sa franeze sa imi ofere loc de evitare a coliziunii,dar m-am inselat.In momentul cand am vazut ca nu mai am cale de scapare m-am aruncat de pe motor si din impact ma rasucit si am intrat cu picioarele sub masina si cu capul m-am oprit in pragul masinii.Masina era un minivan,daca ramaneam in pozitia initiala intram direct cu capul in geam si acolo se termina tot.Consecinte:picioru drept rupt,lovit la cap,2 coaste rupte,coloana deplasata deoarece m-am ridicat de jos,panicat am uitat de toate regulile de prim ajutor si cum mi-am vazut motocicleta ca iesea fum din ea si inca mergea motoru m-am dus sa il opresc si o ridic,230 de kg,minte slaba am avut si eu atunci. Consecinte,asigurare de bulgaria,politia la gasit vinovat,i-a luat permisu si eu nu mi-am primit banii deoarece tribunalul ma gasit si pe mine vinovat ca am avut Viteza. Acuma detin un Cbr de 600 Street Fighter si am avut de invat ca oricat de bun ai fii si oricat de bine crezi ca mergi daca nu ai tu gramul ala de atentie sporita o patesti rau de tot,nu va mai certati ca aia batranii gandesc mai bine ca din contra,aia gresesc mai mult ca nu mai au reflexele noastre,sunt unii extremisti,merg asa ani de zile cu 300 si nu patesc nimic si altii la 70 mor sau se accidenteaza grav. R.I.P si condoleante familie si tot timpu mortul e de vina si in cazul motociclistilor a avut avut viteza,vreti sa vedeti cum arata Suzuki-ul meu la un impact de 40 la ora,praf toata fata si lateral dreapta,bordu sa pulberizat si carena fata,sa indoit furca si roata,la un 70 daca dai cu spatele intr-o masina ai murit sau esti muci,deci nu mai dramatizati si sa ii fim alaturi. Respect!!!
  7. Salutare. Sunt Florin din Deva(Ghost Rider) si de cateva saptamani mi-am vandut bestia(Suzuki Rf 900 R) si am cumparat o Hondita Cbr 600 din 1994 facuta de maestrul Zoly.Ma inteleg foarte bine cu acest street Fighter si sunt foarte multumit de el,atat din punc de vedere al vitezei cat si pe viraje.I-am schimbat la motocicleta toba,acuma are un Lazer Racing si astept sa imi fac rost si de ceasuri. Sper sa ne intalnim si sa facem o tura impreuna si de ce nu poate ne adunam mai multi sa mergem la Predeal. Respect si salut din far!!!
  8. Asteptam si filmuletu de la parada moto,sunt super pozele;)
  9. Ne stim majoritatea de la Free Bikers Week de anu asta,organizat de Achim,superba intrunirea si la anu o sa fie si mai superba,eu am fost cu mascota(Ratonul)...si Suzi era Albastra cu Alb..pentru membrii Free Bikers eu am fost Fotografu.In legatura cu Ghost Rider...imi place ff mult pentru ca e singurul rider care are o personalitate si nu ma refer la Ghost Rider cu Nicolas Cage:))..ala e un Sf..Ma refer la Ghost Suedezul care nu are nici o limita,daca vreti toata viata sa conduceti la limita treaba voastra...Eu NU...si din cate stiu eu nici Zoro nici Casper nu a calarir o mocicleta..cel putin din cate stiu eu. Ride Free...Ride Fast...end don't forghet Burn Your Rubber Not Your Soul Mesaj completat Si la ceva de genu ziceam sa facem numa ca asta vara am fost doar 4 motociclete din cauza ca multi sunt rideri de wekend...asta nu ar fii o problema..problema e ca toti se dau prin centru la impresie si la Geoagiu Bai..cand o sa vedem si noi un club gen Son Of Anarchi sau Biker Boyz unit sa iasa la drumuri..haideti fratilor ca odata la luna putem face o drumetie gen Transfagarasan..atasez cate poze sa aveti idee cum e.....eu in 8 luni am aduna la Suzuki meu 12000 de km...se poate numa sa vreti...Haideti ca pun cateva poze si cine e pentru un Transfagarasan in primavara 2 degete sus:) ...e u tur de 600 de km superb..Deva-Sibiu-Fagaras-TRANSFAGARASANU-Curtea de Arges-Tg-Jiu-Petrosani-Deva. Salut din Far si Asfalt Uscat
  10. Am pus si poze,ideea e ca asa arata inainte de accident,acuma arata mult mai bine si cand o sa fie vreme frumoasa si putin mai cald o sa vin cu poze noi. Burn Your Rubber Not Your Soul
  11. Salut baieti. Sunt posesor de Rf 900 custom facut de mine cu mici ajutoare.Motocicleta este din 99,modificarile aduse la ea sunt urmatoarele,revopsita,Black Edition Ghost Rider,Autocolante la comanda,seaua din piele la comanda,toba boss de 25 de cmc..va las pe voi sa va imaginati sunetul,Gume Brigestone Full Slick,Kit lant power Racing,umblat putin la alimentare..setat carburatoarele pe 6,Dino Jet,Ambreiaj Racing Ceramic,Suspensile Modificate..consum de 14 litri la suta..0-300 in 12,3 secunde. Deci fiti mandrii daca detineti o motocicleta Suzuki Rf..au fost cele mai bune motociclete la vremea lor,daca vii si cu un turbo la setarile aduse de mine ajungi la 350/h,pentru un sport touring e ceva. P.S o sa vin si cu poze in scurt timp doar ca acuma am avut un accident urat si inca nu am terminato de reconditionat
  12. Buna. Sunt din deva am 22 de ani si calaresc Un Suzuki Rf 900 R Black...customize Ghost Rider...baietii din Deva stiu:D..si vecinii sunetu:)). Va astept la un Transfagarasan o trupa cam de 20/30 de oameni sa fie frumos P.S..Burn Your Rubber Not Your Soul
×
×
  • Creează nouă...