Sari la conținut

trautman

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de trautman

  1. Probabil că nu ai fost atent la ce am postat! Am scris foarte clar, că după ce l-a văzut în oglinda, a plecat, iar după 5-10 minute, aproximativ, s-a întors să facă poze! Așadar, am spus de la început! Stiu ce vorbesc, chiar dacă inima mea sangereaza! » Post actualizat in 10 Apr 2018 18:03 Camarazi de drum, Nu așa va numiti voi între voi???? Voi, motociclistii???? » Post actualizat in 10 Apr 2018 18:09 Nu contest ca e si el afectat, înțelegeți că eu sunt supărată pe el ca nu a rămas lângă Andrei???? De altceva, nu-l acuz! As fi vrut să rămână lângă el, macar pana la sosirea mea! Sunt convinsă că sunt motive 1000 pentru care nu a rămas, însă, au plecat împreună la drum, trebuiau să se întoarcă împreună! Asa e omenesc! Alte acuzații, nu-i aduc!
  2. Nu doresc să obțin nimic de pe forum! Asa cum am menționat, in urma postarii mele, au apărut și reacțiile in privat!Va multumesc tuturor celor care mi-ati trimis informații și poze! Am spus si o repet, eu pe acest forum am discutat strict despre lipsa de umanitate a acestui individ! De restul, se ocupă organele competente! PS: Cati dintre voi v-ați fi părăsit camaradul de drum??? » Post actualizat in 10 Apr 2018 15:55 Consideri ca am târât prin noroi acest individ??? Imi pare sincer rau ca tu crezi asta! Din punctul meu de vedere, nu se poate numi motociclist! Eu stiu ca motociclistii au un simt al solidarității extrem de ridicat, mult mai ridicat decât il au conducătorii de autovehicule, tocmai pentru că nu sunt tratați ca oamenii in trafic! Nu li se respecta pasiunea, iar acum, un individ care vrea să pară motociclist, și-a părăsit camaradul!Varianta lui???! El este cel care mi-a spus telefonic ca a plecat, că nu este lângă soțul meu, pentru că e mort și nu mai are ce-i face și totodată că se grabeste! Asta este varianta lui!!!!!!!!!!
  3. Nu va rămâne secret user-ul, însă, momentan nu pot să-l dezvălui! Promit că il voi face public cât mai repede posibil! Citeste posturile, că mi-a spus astăzi prietena lui! Primesc mesaje de pe un user si nu stiu cine este! Voi face niste verificări, iar apoi, am sa vă spun și user-ul! » Post actualizat in 10 Apr 2018 15:37 Multumesc mult! E o durere inimaginabilă! » Post actualizat in 10 Apr 2018 15:38 Am sa fac public userul, cât mai curând!
  4. Eu nu il acuz de nimic, decât de lipsa de omenie! De faptul că si-a părăsit camaradul de drum, fără sa-i pese!Iar pentru a răspunde și la întrebarea "ce vrei sa obții de pe acest forum", vă răspund că nu doresc să obțin nimic! Am vrut doar să știți, că un "motociclist" și-a părăsit camaradul și totodata, prin postarea mea, am incercat sa va raspund intrebarilor pe care vi le-ați pus prin posturile voastre! Intrebarea mea este: sunt motociclisii solidari între ei??? Eu așa stiam ...... Nu am nevoie de scuze, nu arunc cu noroi, ce am spus, este strict ce au spus martorii, iar când eu am ajuns la fața locului, aproximativ 10-15 minute, el nu era acolo, era doar soțul meu întins pe asfalt! Oare, Nu era omenesc sa-i fie alături până la capăt????? Ca au fost camarazi de drum! Nu caut vinovați, și nu acuz pe nimeni! Dezamăgirea mea este ca l-a părăsit pe asfalt, fără sa-i pese! » Post actualizat in 10 Apr 2018 10:33 Ai nevoie de o confirmare ca l-a abandonat???? Intreaba martorii te rog!
  5. Nu erau la plimbare! Au fost la Cluj, să cumpere motorul! Tragedia, S-a'ntamplat când se întorceau spre București! Acest "motociclist" experimentat, l-a alergat ca se grăbea să ajungă in Bucuresti, ca mai apoi,atunci când s-a produs tragedia, sa-l părăsească pe asfalt fara nicio remușcare!Andrei, soțul meu, a avut incredere in cine nu trebuia! Nu erau prieteni, ci doar cunoștințe! Acest individ care din păcate face parte din membrii acestui forum, și-a părăsit camaradul de drum,lasandu-l in urmă, fără sa-i pese!
  6. Bună seara! Eu sunt Alexandra, soția motociclistului decedat in data de 31.03.2018 la km 202 Lotrișor, jud. Vâlcea! În urma lui, a rămas un gol imens, o durere inimaginabilă și foarte greu de suportat! Mi-aș dori, cu acordul vostru, al tuturor, să vă anunț cu durere nesfârșită că, cel in care Andrei a avut incredere atunci când a plecat spre Cluj să cumpere motorul, un individ fara scrupule, conducător de motocicleta, dar, in niciun caz motociclist, ( motociclisti, NU-SI PĂRĂSESC CAMARAZII), l-a părăsit pe asfalt, fara ca macar sa verifice daca mai trăiește sau nu! L-a văzut în oglindă din stanga cum se prăbușește sub tir( astfel cum mi-a relatat prietena acestuia), și nu a oprit!!!!!!! Și-a continuat drumul fără sa-i pese de camaradul lui de drum! Nu a sunat la 112 ( nu există niciun apel înregistrat de pe nr lui), si nici nu a verificat dacă Andrei, iubitul meu soț, dragostea vieții mele, mai trăiește sau nu!Nu i-a acordat nici măcar șansa de a-i fi alaturi la ultima răsuflare! S-a întors ulterior, ..... ce credeti?: sa faca poze, iar apoi a plecat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat! Tot el mi-a dat cumplită veste, spunandu-mi, citez:" eu am plecat,nu mai sunt acolo, că e mort,n am ce sa-i fac că mă grabesc"! Așadar, dragi camarazi ai șoselelor, trageti voi concluzia, având în vedere că acest individ, face parte din membrii acestui grup! Pe lângă faptul că nu a dat dovadă de omenie, mai este si polițist! Un polițist care a încălcat grav legea, neluând, așa cum legea o spune, primele măsuri la fața locului, chiar dacă se află în afara razei de competență, însă, din acest punct de vedere ii las pe cei in măsură sa-si faca treaba! Va rog respectuos , cine are detalii, poze, sau orice informații care m-ar putea să înțeleg ce s-a'ntamplat cu Andrei, să mă contacteze in privat! Cu deosebită considerație, pentru voi, adevărații motociclisti, cei solidari și adevărați camarazi, vă mulțumesc anticipat! Alexandra B. » Post actualizat in 09 Apr 2018 20:52 » Post actualizat in 09 Apr 2018 20:53 » Post actualizat in 09 Apr 2018 20:56 Am postat un mesaj, în care v-am relatat câteva aspecte, cele mai importante de altfel!
×
×
  • Creează nouă...